- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.681
bengü senin ilişki 28 aralıktamı olmuştu ne zamandı_?
bide 21 aralıktı galiba
iki ilişkisi vardı
o zaman 28 Aralık olan tuttu 21 Aralıktaki tutsaydı kesin ikiside koyu olurdu bence :44:
ezellll senin otlar ne durumda ???? ilginçlik oluyormu hergün
o zaman 28 Aralık olan tuttu 21 Aralıktaki tutsaydı kesin ikiside koyu olurdu bence :44:
Dün gündüz hiç pc de deyildim amaniiin akşamdan beridir oku,oku, gül kahkaha at eşim kafayı yedimi düşünüyo herkes çok tatlı ve eğlenceli .
sanırım bi hamile daha var hayırlı olsun, elara özelden attığın yöntemler için teşekkürler emeğine sağlık .
aa bi dk geçmiş sayfalarda meninin ph ölçümünden bahsediliyo ben bizimkini ölçüçez sanıyorum bu neki acep
benguuu
sat
dogumm tarihin
ilişki günelrini yaz cnm
kızlar kusura bakmayın,tam zamanı o kadar işler üstüste geldi hiç bakamadım size.daha şoktayım sevinemedim.inş. öyle bişey vardır.
06.01.1981 doğumluyum
ilişki günleri 21 aralık 28 aralık
mrb kızlar nasılsınız bengü bence hamilesin canım bende de öle çıkmuıştı hayırlı olsun
beninim planlı olduğu için iki hamileliğimde üç gün önce yapmıştım onda bile çıkmıştı canım
bengücüm inşaAllah canım yaaa senin adına çok mutluyum vallah bol bol dua etmeye başla Rabbim gönlündekini nasip etsin hamile kalındığında yapılacak duaları yapçok mutluyum çok mutluyum Rabbim daim etsin
bengüüüü çok sevındiiiim hayırlı uğurlu olsun bebeğiiiiinnnnnnnnnn
tebrik ederim bengüüü. hayırlı ve uğurlu olsun bebişin....
anammm öyle tuhaff günlerde ilişkiye girmişinki
21 aralıktaki nötr
28aralıktakinde kzı ve erkek enerjin üstüste resmen.ama erkek çizgin birazdaha üstte.buna göre erkege yatkın oluyor.
son adet tarihin ve adet döngünüde yaz cnm
bENGÜCÜM HAYIRLI UĞURLU OLSUN CANIM BENİM
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
12 aralık geçikme olmazsa 30 gün arayla oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?