bebek cinsiyet belirleme..

Dün gündüz hiç pc de deyildim amaniiin akşamdan beridir oku,oku, gül kahkaha at eşim kafayı yedimi düşünüyo herkes çok tatlı ve eğlenceli .
sanırım bi hamile daha var hayırlı olsun, elara özelden attığın yöntemler için teşekkürler emeğine sağlık .
aa bi dk geçmiş sayfalarda meninin ph ölçümünden bahsediliyo ben bizimkini ölçüçez sanıyorum bu neki acep

o zaman 28 Aralık olan tuttu 21 Aralıktaki tutsaydı kesin ikiside koyu olurdu bence :44:

22 aralıkta olabilir ilişki
genelde adet günü gelince yapılan tester silik çizgi cıkıyor
adetten sonra 10-15 gün sonra yapsan cok koyu cıkar ikiside
o nednele hangi ilişkiden hamiel kaldıgını bulmak zor gibi.
ama inşallahh 28 aralıktan olandırr

bişi degil cnm
bi kactane daha yollıcamm mesaj
ayrıca kadının mukus sıvısının phsı kadarr erkegin meni phsıda önemli.
kadının ph sı :7.5-9 arası olmalı
erkegin meniph sı :9 filan olmalı

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kusura bakmayın,tam zamanı o kadar işler üstüste geldi hiç bakamadım size.daha şoktayım sevinemedim.inş. öyle bişey vardır.
06.01.1981 doğumluyum
ilişki günleri 21 aralık 28 aralık

anammm öyle tuhaff günlerde ilişkiye girmişinki
21 aralıktaki nötr
28aralıktakinde kzı ve erkek enerjin üstüste resmen.ama erkek çizgin birazdaha üstte.buna göre erkege yatkın oluyor.

son adet tarihin ve adet döngünüde yaz cnm

mrb kızlar nasılsınız bengü bence hamilesin canım bende de öle çıkmuıştı hayırlı olsun

beninim planlı olduğu için iki hamileliğimde üç gün önce yapmıştım onda bile çıkmıştı canım

bengüüüü çok sevındiiiim hayırlı uğurlu olsun bebeğiiiiinnnnnnnnnn

tebrik ederim bengüüü. hayırlı ve uğurlu olsun bebişin....

kızlar hepinize çok teşekkürler valla şoktayım inanasım gelmiyor.şoktayım kızlar valla siz benden daha çok sevindiniz.bugün izin alabilirsem kan testi yaptırayım.inş. hamileyimdir ve sizden de güzel haberler almak istiyorum.

12 aralık geçikme olmazsa 30 gün arayla oluyorum.

qwert ve bengude hamiş
geriye kaldı

umut
ezel
beste
mimoza

haskenada bu ay denicek ilk kezzzz

hadin gızlarrr cok büyük rakiplersinizzzz ,cok heyecanlı bi yarış olcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…