bebek cinsiyet belirleme..

qwert ve bengude hamiş
geriye kaldı

umut
ezel
beste
mimoza

haskenada bu ay denicek ilk kezzzz

hadin gızlarrr cok büyük rakiplersinizzzz ,cok heyecanlı bi yarış olcakkk

ayyy bu kadar azmı kaldık
utanıyorum kendimden
en sona ben kalırım sanırım
ama dün gece rüyamda güvercin uçurdum elara gitti birsürü güvercinlerle beraber yem yedi akşamda bişey olmuştu

himalia gelsede ona sorsam :97:

kızlar görüşürüz kızım acıktı temizlik yapmam lazım hamilelere hayırlı olsun diyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

geçen haftada rüyamda salatalık yiyordum.size söylemiştim rüyayı görenin eşi hamile oluyormuş.inş. senin rüyanda buna çıkar canım.

tek inanamayan benim galiba umutcum.hadi sıra sizde.beni yalnız bırakmayın.

BENGÜ SEN HAMİLEMİSİN?
ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
SENDE DÜŞÜK YAPMIŞTIN DEĞİLMİ.. DÜŞÜKTEN NE KADAR SONRA HAMİLE KALDIN VE ÖZELLİKLE UYGULADIĞIN BİRŞEYLER VARMI HAMİLE KALMAK İÇİN
AYY RESMEN UMUT OLDUN BANA YA..

canım bugün test yaptım ama çok silik çıktı,kızlara göre hamişim.düşükten 4 ay geçti,geçen ay soğan kürü yapmıştım.ama aralık ayında sadece yumurtlama dönemindeki akıntıyı kontrol ettim.sende bişey yok mu?düşükten sonra daha çabuk kalınıyor diye duymuştum.inş. Rabbim gönlüne göre verir canım.çok saol :)))

qwert temi hamiş.çok sevindim.hayırlı olsun canım.
evet o da 2 gün önce test yapmış silik çizgi cıktı.onun reglisi düzenlidir normalde ama 2 gün filan gecikti galiba
bugün kan sonucunu alcaktııı bakalımm bekliyoruzzz

hayır olsun rüyan umut.rüya tabirlerinde ne diyor baktınmı

çok saol elaracım.bakalım ne çıkacak?
inşallah büyük cıkar cnm:)

kızlar görüşürüz kızım acıktı temizlik yapmam lazım hamilelere hayırlı olsun diyorum allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

kolay gelsinn.bende takıldım kaldımmm iş güc beni bekliuor

cnm ben düşükten sonra 2.adetimi oluyorum daha..herkes düşükten sonra kolay hamile kalırsın diyo ama ne bileyim insan hemen olsun istiyo işte.inşallah sende hamilesindirde muradına erersin bir an önce.

cnm ben düşükten sonra 2.adetimi oluyorum daha..herkes düşükten sonra kolay hamile kalırsın diyo ama ne bileyim insan hemen olsun istiyo işte.inşallah sende hamilesindirde muradına erersin bir an önce.

günler geçmiyor bilirim.hergeçen güne bir çizik atıyordum.ama öyle böyle geçiyor,senin için de dua ediyorum bir an önce muradına erersin canım.bu arada kardeşin nasıl,alışmışmı biraz ortama?ben kardeşimle dün görüştüm sesi çok iyi geliyordu,kilo bile almış bebeğim.

saol cnm teşekkür ederim.
Kardeşim iyi çok şükür.doğubeyazıtta kaldı ustalıktada..geçen hafta yemin töreni vardı.ailecek gittik 3 gün beraberdik..iyiydi çok şükür.

ilk sayfayı güncelledim kızlar

bengü ilişkiye girdiign günkü akıntın yada sancı durumun nasıldı? yani yumurtladıgını anlayarakmı girdin ilişkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
anaaaaaaamm kızlaaarrrrrrr hamişim diye kasılıp kasılıp duruyordum şimdi tuvalete bi gittiiiimmm bi sildiimmm ipeğimiiii kırmızılaaarrrr :85: ama ben bu ay çok umutlanmıştım yaaa :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…