bebek cinsiyet belirleme..

selam ben geldim.hayırlısı olsun canım rüyada güvercin isteklerinin dualarının geri çevrilmemesidir.ama uçmasa iyi olurmuş.allah bilir.

Son düzenleme:
anaaaaaaamm kızlaaarrrrrrr hamişim diye kasılıp kasılıp duruyordum şimdi tuvalete bi gittiiiimmm bi sildiimmm ipeğimiiii kırmızılaaarrrr :85: ama ben bu ay çok umutlanmıştım yaaa :85:

anamm seninkide ne değerli öyle ipekmiş :))
hayırlısı olsun canım sen bayağı inanmıştın dimi

anamm seninkide ne değerli öyle ipekmiş :))
hayırlısı olsun canım sen bayağı inanmıştın dimi

ne sandın akıllıııııııımm benim kutum ipek kaplıııııııı

vallahi böyle içimde bir kıpırtı vardı anne oluyorum gibi gelmişti gerçekten eşimi aradım dedim çok kötüyüm hastalandım oda diyor sen kendini çok kaptırıyorsun onun için çok üzülüyorsun diye ama işte çok isteyince böyle oluyor kısmet herşeydde bir hayır vardır napalım

selam kizlar masallah super gidiyorsunuz gecmisi oku oku bitiremiyorum biyandanda gunluk yazilari okuyorum valla yetisemiyorum supersiniz

bengücüm tebrik ederim test pozitifmiş.
dün yaptığın çıkmadı.çünkü sabah kalkınca yapılan test en doğru sonucu veriyor.
inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın canım:)

Ya Elaracım öldüm gülmekten resmen Ne alem kızsın sen öyle Bi de kılıfına uydurmuş işi gece 12 yi geçince artı 18
Ben hamile kalmadan bilseydim bunları geçti artık bizim şansımıza artık ne çıkarsa kutudan diyoruz

Ezelcim sanada bi daha ki ay için bol anslar diliyorum allah hayırlısını nasip etsin inşallah canımmm

Sanırım Nisandar dı arkadaşım adın kusura bakma hatırlayamadığım için ;
Şimdi sana şunu söylemek istiyorum ben acaip bir sigara tiryakisiyim ya da dim diyebilirim artık. İki ayıma kadar bırakamadım sigarayı 2-3 taneyi geçmeden içtim ve vicdan azabından ölecektim artık. Bi gece öyle bi ağladım ki eşime ben bunu bırakmalıyım bırakamıyorum ne yapıcam diye. O gece son oldu biliyor musun.. Evet çok zor oldu kızıyordum bunu söyleyenlere ben bilmiyor muyum diye ama karnındaki can için..... Hadi canım benden sana tam destek iç son sigaranı ve sen sonsun diyip bitir bu olayı. Ben yapabildiysem herkes yapar günde 1,5 paket içiyordum ben. Bitti allahıma şükürler olsun...

Bi de hamile kalmış bi arkadaş var sanırım bengü çooookkkk tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah..........

ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm

Stres yapma canim biz ilk hamileligimde 9 ay deneyip durmustuk

ama stres yapmamak elde değil ki bide cinsiyet için diyet falan

ezel canım kırmızıları mı gördün?leke değil dimi ?

yok leke değil bengü malesef kıpkırmızılar

ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm
canım ben bir kısmını kullanıyorum bunların ayrıca başka takviyerde var aslında aktif katırlırsan Elara liste gönderiyor istersen biraz bekle muhabbete katıl mesela bu ilk mi olacak senin ikincimi kaç yaşındasın
gerçi uzun süredir giriyorsun sen foruma ama ben biraz yarım akıllıyım unutuyorum vallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…