- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.721
bütün hamilelerin hayırlısı olsun.allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza.
ayyy bu kadar azmı kaldık
utanıyorum kendimden
en sona ben kalırım sanırım
ama dün gece rüyamda güvercin uçurdum elara gitti birsürü güvercinlerle beraber yem yedi akşamda bişey olmuştu
himalia gelsede ona sorsam :97:
selam ben geldim.hayırlısı olsun canım rüyada güvercin isteklerinin dualarının geri çevrilmemesidir.ama uçmasa iyi olurmuş.allah bilir.
anaaaaaaamm kızlaaarrrrrrrhamişim diye kasılıp kasılıp duruyordum şimdi tuvalete bi gittiiiimmm bi sildiimmm ipeğimiiii kırmızılaaarrrr :85: ama ben bu ay çok umutlanmıştım yaaa :85:
bütün hamilelerin hayırlısı olsun.allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.darısı başımıza.
anamm seninkide ne değerli öyle ipekmiş :))
hayırlısı olsun canım sen bayağı inanmıştın dimi
layd_s mesaj sürem yine dolu cnm.demete msj atmıştım beklemedeyim
burdan yazayım cvp.
erkek cocukta derin ilişki olcak poziyonda domalarak:)))
kız misyoner yani kadın altta erkek üstte.yada kadın üstte olcak:)
ama poziyonları cokta takmıyorum ben.önemli olan hangi poziyonda rahat olacagındır ve derin ilişkidir.
Selamlar kizlar kolay gelsin ...
Ezel canim gecmiste gozumden kacti senin ilk cocugunmu olacak ?
Ezelcim sanada bi daha ki ay için bol anslar diliyorum allah hayırlısını nasip etsin inşallah canımmm
Evet canım inşaAllah becerebilirsemilk olacak
sağol arkadaşıımmmm cümlemize inşaAllah
ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnmKADININ ALMASI GEREKENLER:
Kadının alması gerekenler Ne işe yarıyor:
Potasyum hapı:günde 99 mg vajeni ve cm* yi alkalin yapar.
yeşil çay tableti315 mg cm yi arttırıp,doğurganlığı arttırır.
balık yağı 1000mg vajeni alkaline yapar.içinde A ve D vitaminiolmıycak
folic Asit*** 2000mg
keten tohumu yağı 1000mg cm yi arttırır.
L-arginine 500mg y lerin sevdiği sıvıyı arttırırtestesteronu yükseltir
Erkeğin Alması gerekeler
L-arginine 500mg erkeğinde ph si önemli ph ı arttırıyor,sperm sayısını arttırıyor
folic asit erkek içinde önemli.sperm hücrelerini yeniliyor.
ginseng 500mg testesteronu arttırıyor.
soda içebildiği kadar
*cm= cervical mucus demek.vajinal sıvımı desem ne desem...
** folic asit çok önemli erkek dieti uygulayanlarda düşük oranı yüksek.yüksek oranda sodyum ,potasyum almak düşük riskidir.bunu önlemek için günde 2000mg yada fazlası folic asit alınmalı.hamileliğin 4 ayına kadar........
BUNLAR yabancı sitelerde kadıların erkek bebek için gittikleri dr.lerin verdiği haplar ve miktarlarıdır.ben sadec aktarıyorum.dr. falan değilim.dr. ye de danışın arkadaşlarım...
bengücüm tebrik ederim test pozitifmiş.
dün yaptığın çıkmadı.çünkü sabah kalkınca yapılan test en doğru sonucu veriyor.
inşallah sağlıkla bebeğini kucaklarsın canım:)
Stres yapma canim biz ilk hamileligimde 9 ay deneyip durmustuk
ezel canım kırmızıları mı gördün?leke değil dimi ?
canım ben bir kısmını kullanıyorum bunların ayrıca başka takviyerde var aslında aktif katırlırsan Elara liste gönderiyor istersen biraz bekle muhabbete katıl mesela bu ilk mi olacak senin ikincimi kaç yaşındasınezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm
canım neyse artık ot olayını çözdün.ben bu ay senden ümitliyim.yok leke değil bengü malesef kıpkırmızılar
canım neyse artık ot olayını çözdün.ben bu ay senden ümitliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?