bebek cinsiyet belirleme..

haklisin cnm uzun zamandir giriyorum ama muhabbete fazla katilamiyorum gecmisi okumaktan bu ilaclara nekadar once baslanmali ben mart gibi dusunuyorum 3 kizim var yas 34 birde yumurtaliklar duzenlisekilde bir sag bir sol olaraktanmi yumurtluyoruz yada karisik sekildemi bir bilgin varmi acaba bu konuda

canım hangi ay hangi yumurtalığından yumurtlayacağın belli olmaz ilaçlara en az 2 ay kala başlamak lazım kızlarını Allah bağışlasın inşaAllah bu sefer erkek olur

Elaraaa kız takviyeleri hatırayada göndersenee kızzz bak katılıyor ne zamandır kadın ayrıca 3 kızı varmış kolay değil hadş yap bir güzelliiikkk

selam arkadaşlar hepinizi kocamanından öpüyorum
ezellll canım kırmızılar geldi mi hayırlısı be güzelim bidahaki aya beraber yarışırız gene
bengü hayırlı olsun canım.sabah senin yerine ezele demiştim bu sefer doğru kişiye diyim dedim
napıyosunuz kızlar başka gelişme varmı geçmişi okuyamadım bakarım gerçi şimdi.ama bu sefer burdaki muhabbetten oluyorum
testi bi alıp yapamadım çıkamıyorum akşam yoldan alıyım yolda yapıyım olmadı testi meraktan çatlıycam çünkü

ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm

bence alma .ilaçlara hiç takılma derim.sen sadece yumurta gününü takip et yum çatladıktan sonra yap.eşin bol soda içsin tatlı tüketin.çok ta takmayın.bol dua et allahım bana muhammedimi gönder bana başka isim aratmadan emanetini sağlıklı ve hayırlı gönder de.sadaka ver .

selammmm az bi işim kaldııı.kızımda uyuyor bi bakınıyım dedimm
bugün pek ilerlememiş sayfaaa aferin size cok söz dinliyonuzz:)

Son düzenleyen: Moderatör:
selammmm az bi işim kaldııı.kızımda uyuyor bi bakınıyım dedimm
bugün pek ilerlememiş sayfaaa aferin size cok söz dinliyonuzz:)

hoşgeldin elara kızlar birazdan coşar ben de geçmişi okuyup geldim öğlenden beri uçup gitmiştir sayfalar diyodum ama pek bişii olmamış.sana özel msj. soru sormuştum aldın mı acep??

messene ne güzel duaymış varmı ben de kız için edeyim bi dua.

bana yollamadı elara bunları hiç bilmiyorum ama bence takviyeler bunlar elaranı yolladıklardan

size yollayacagım mesajların içinde takviyelerde var.bu gece yollıcam

Elaraaa kız takviyeleri hatırayada göndersenee kızzz bak katılıyor ne zamandır kadın ayrıca 3 kızı varmış kolay değil hadş yap bir güzelliiikkk
bi kac gün önce burda 2-3 kez yazdım erkek bebek isteeyn kimler yöntemleri yollıcamdiye.ama kimseden cıt cıkmadı.o an sayfada olan 4 kişiye yolladım bende.
yöntem mi kıskanıyoz milletten ayol.
aktif katılıp yöntem istemeyenlerin hangibirine hayır dedikk

ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm

bu ilac listesinde esikkk ve gereksizlerde varr

sagol cnm:) arada tekrar +18 yapacagız sayfayı
sende sigarayı bırakmışsın tebriklerr

anaaaaaaamm kızlaaarrrrrrr hamişim diye kasılıp kasılıp duruyordum şimdi tuvalete bi gittiiiimmm bi sildiimmm ipeğimiiii kırmızılaaarrrr :85: ama ben bu ay çok umutlanmıştım yaaa :85:

hayırlısı olsun.daha yaşın genc acele etmeee.

cnm esim zaten cok iciyor mineralli suyu nerdeyse normal su icmiyor tatli dersen ustune yoktur yiyen pasta cikolata tarzi bayiliyor diyet listelerine bakiyorum farkli farkli tanbir diyet listesi istiyorum yardimci olun lutfen ben yumurta takibine inaniyorum birde catlatma ignesineinsallah yaptiracagim nasipse catlatma ignesiz asla dusunmuyorum

banada yollarmısın elara

takviyelelrin etkiisi fazla.
ben bazı takviyeleri kullanma taraftarıyım.
sen bu saydıklarından başka bişi uygulamıcan galiba.

erkek bebek için bu heralde bu.kullamama gerek yok o zaman

niye kıskanıyonki.bizimki kadar olmasada sizinde takviyeler listeniz var:)

hoşgeldin elara kızlar birazdan coşar ben de geçmişi okuyup geldim öğlenden beri uçup gitmiştir sayfalar diyodum ama pek bişii olmamış.sana özel msj. soru sormuştum aldın mı acep??

dün yolladıgın mesaja diyon dimi.en kısa zmaanda cvp vercem inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…