- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.741
haklisin cnm uzun zamandir giriyorum ama muhabbete fazla katilamiyorum gecmisi okumaktan bu ilaclara nekadar once baslanmali ben mart gibi dusunuyorum 3 kizim var yas 34 birde yumurtaliklar duzenlisekilde bir sag bir sol olaraktanmi yumurtluyoruz yada karisik sekildemi bir bilgin varmi acaba bu konuda
ya ben geç kalmışım işte otları gördüm 3 gün bekledim ilk gördüğüm gibi yapsaymışım olurdu belki çünkü şimdi adet tarihimden geri sayınca tam otları ilk gördüğüm güne denk geliyor
aynen canım bu ay öyle yaparsın.otları görünce sarıl kocana
ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm
yaa bu otlar ne ben bilmiyorum ama.eksik kalmıyım dimi ama
yaa bu otlar ne ben bilmiyorum ama.eksik kalmıyım dimi ama
bana yollamadı elara bunları hiç bilmiyorum ama bence takviyeler bunlar elaranı yolladıklardan
ezelcigim ben bu ilaclari sparis etcegim acaba nedersin aranizda kullanan oldumu acaba tesekkur ederim cnm
selammmm az bi işim kaldııı.kızımda uyuyor bi bakınıyım dedimm
bugün pek ilerlememiş sayfaaa aferin size cok söz dinliyonuzz:)
bence alma .ilaçlara hiç takılma derim.sen sadece yumurta gününü takip et yum çatladıktan sonra yap.eşin bol soda içsin tatlı tüketin.çok ta takmayın.bol dua et allahım bana muhammedimi gönder bana başka isim aratmadan emanetini sağlıklı ve hayırlı gönder de.sadaka ver .
bana yollamadı elara bunları hiç bilmiyorum ama bence takviyeler bunlar elaranı yolladıklardan
bi kac gün önce burda 2-3 kez yazdım erkek bebek isteeyn kimler yöntemleri yollıcamdiye.ama kimseden cıt cıkmadı.o an sayfada olan 4 kişiye yolladım bende.Elaraaa kız takviyeleri hatırayada göndersenee kızzz bak katılıyor ne zamandır kadın ayrıca 3 kızı varmış kolay değil hadş yap bir güzelliiikkk
Ya Elaracım öldüm gülmekten resmenNe alem kızsın sen öyle Bi de kılıfına uydurmuş işi gece 12 yi geçince artı 18
Ben hamile kalmadan bilseydim bunları geçti artık bizim şansımıza artık ne çıkarsa kutudan diyoruz
anaaaaaaamm kızlaaarrrrrrrhamişim diye kasılıp kasılıp duruyordum şimdi tuvalete bi gittiiiimmm bi sildiimmm ipeğimiiii kırmızılaaarrrr :85: ama ben bu ay çok umutlanmıştım yaaa :85:
bence alma .ilaçlara hiç takılma derim.sen sadece yumurta gününü takip et yum çatladıktan sonra yap.eşin bol soda içsin tatlı tüketin.çok ta takmayın.bol dua et allahım bana muhammedimi gönder bana başka isim aratmadan emanetini sağlıklı ve hayırlı gönder de.sadaka ver .
size yollayacagım mesajların içinde takviyelerde var.bu gece yollıcam
bi kac gün önce burda 2-3 kez yazdım erkek bebek isteeyn kimler yöntemleri yollıcamdiye.ama kimseden cıt cıkmadı.o an sayfada olan 4 kişiye yolladım bende.
yöntem mi kıskanıyoz milletten ayol.
aktif katılıp yöntem istemeyenlerin hangibirine hayır dedikk
erkek bebek için bu heralde bu.kullamama gerek yok o zaman
hoşgeldin elara kızlar birazdan coşarben de geçmişi okuyup geldim öğlenden beri uçup gitmiştir sayfalar diyodum ama pek bişii olmamış.sana özel msj. soru sormuştum aldın mı acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?