bebek cinsiyet belirleme..

bu ilac listesinde esikkk ve gereksizlerde varr

sagol cnm:) arada tekrar +18 yapacagız sayfayı
sende sigarayı bırakmışsın tebriklerr

hayırlısı olsun.daha yaşın genc acele etmeee.

merhaba bana dogru listeyi verebilirmisin cnm cok baktim hep kafam karisti heryerde farkli listeler var tsk

elara 5 mesaj yolluyomusun dun sen dedın benımkıler eksık bak oglum olursa kel olur hıııııııı dıgerlerını de yollarmısın

yok kıs takviyeleri demiyodum otlar motlar varmış yumurtlama günü görüyolarmış onu dedim
mesajdada acele etme canım ne zaman müsait olursan görmemişsindir belki diye demiştim.
akşam test alıcam en kötü ihtimal yarın sabah yapıp haber ederim.

ben de rüyamda mücevher gördüm mücevher bebek demekmiş.bide herhalde çok kafamda gezdirip öyle yattım bütün gece kızım olacakmış adını da duru koyacakmışım ama nasıl etrafım hep hamile kız yoksa sizmisiniz onlar

selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm

Merhabalar kızlar, bütün gün açıktı sayfa ara ara anca okuyabildim geçmişi sonra bir baktım ki son sayfalar almış başını gitmiş

bengü hayırlısı olsun inşallah hamilesindir canım .

elera sen de regl olmuşsun seni de tebrik ederim canım.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerdesiniz kızlar bi ben varım

üzülme cnm ya yoktur bişey biçok kişide gördük hepsi iyi cıktı .ama ne desek boş bılıyorum sen yıne uzuleceksın. allah yardımcın olsun

Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhh..... Amaaa hamilelik kısmı sanaaaa kız kısmı bana çıksın inşallaaahhhhhh

canım üzülme ya allah büyük.bak o 168tane senle benzer sonuç çıkan bir kişininkinde trisomi çıkmış demek.168de 1 yani.inan seninkinde hiiiiiiiiiiiiiiiç bişi çıkmayacak.canım sakın üzülme.diğer sonuçların nasıl.üçlü yaptırmadınmı

Her şey allahtan umarım bi sorun çıkmaz. Ama benden sana tavsiye iyi düşün iyi olsun. Geçen günde ben senin bi mesajını okumuştum hep acaba bi sorun mu var sorun mu oldu gibi şeyler yazıyordu diye hatırlıyorum, yapma düşünceni çekersin sakın unutma. Allah ve dualarımız seninle inşallah hatalıdır. İyi Düşünmeye Çalışş

elara banada eksik yolladın canım yöntemleri bak benimde oğlanın kafası kel olur eccenin dediği gibi ,zaten hala bulamadık dördüncüde bulalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…