- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.761
banada yollarmısın elara
bu ilac listesinde esikkk ve gereksizlerde varr
sagol cnm:) arada tekrar +18 yapacagız sayfayı
sende sigarayı bırakmışsın tebriklerr
hayırlısı olsun.daha yaşın genc acele etmeee.
takviyelelrin etkiisi fazla.
ben bazı takviyeleri kullanma taraftarıyım.
sen bu saydıklarından başka bişi uygulamıcan galiba.
niye kıskanıyonki.bizimki kadar olmasada sizinde takviyeler listeniz var:)
dün yolladıgın mesaja diyon dimi.en kısa zmaanda cvp vercem inş:)
elara 5 mesaj yolluyomusun dun sen dedın benımkıler eksık bak oglum olursa kel olur hıııııııı dıgerlerını de yollarmısın
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
hoşgeldin taz kimse yok iyiki geldin
ben de rüyamda mücevher gördüm mücevher bebek demekmiş.bide herhalde çok kafamda gezdirip öyle yattım bütün gece kızım olacakmış adını da duru koyacakmışım ama nasıl etrafım hep hamile kız yoksa sizmisiniz onlar
Allah hayırlara çıkarsın inşallahhhh..... Amaaa hamilelik kısmı sanaaaa kız kısmı bana çıksın inşallaaahhhhhh
mrb kakula hoşgeldin nasılsın canım
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?