- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.781
amin canım sağol.inşallah da kız da bana çıksın yaaa nolurrr
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
Sırada ben varım benimki önce teyzesi yazıkBana çıksın sonra ben sana dua ederim bol boooollll onunda kızı olsun diyeee
iyiyim çok şükür canım bugün temizlik yapim dedim üç kere dışarı çıktım oyuncak oldu temizliğim geldim bide yemek işte akşam oldu
aybanu canım o zaman ikimizinde olsun noolur kihem ben yarın test yapıcam belki önce benimki gelir
yorulmuşsun desene benimde misafirim vardı akşam da biz misafirliğe gidicez.işte zaman böyle geçiyo da nasıl geçiyo
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
cnm esim zaten cok iciyor mineralli suyu nerdeyse normal su icmiyor tatli dersen ustune yoktur yiyen pasta cikolata tarzi bayiliyor diyet listelerine bakiyorum farkli farkli tanbir diyet listesi istiyorum yardimci olun lutfen ben yumurta takibine inaniyorum birde catlatma ignesineinsallah yaptiracagim nasipse catlatma ignesiz asla dusunmuyorum
Slmm kızlar nasılsınız güzel haberler vardır umarım bi okuyum geçmişi
size yollayacagım mesajların içinde takviyelerde var.bu gece yollıcam
bi kac gün önce burda 2-3 kez yazdım erkek bebek isteeyn kimler yöntemleri yollıcamdiye.ama kimseden cıt cıkmadı.o an sayfada olan 4 kişiye yolladım bende.
yöntem mi kıskanıyoz milletten ayol.
aktif katılıp yöntem istemeyenlerin hangibirine hayır dedikk
Benim bebişimin 12 haftası doldu teyzesi tabi isteyen herkesin olsun, allah herkesin dilediğini eline versin inşallah.... O yüzden öyle söyledim. Hadi hayırlı haberlerini ver bize inşallah sabah kalkınca yaparsın herhalde çift çift çizgiler görürsün inşallaaahhhh
Slmm kızlar nasılsınız güzel haberler vardır umarım bi okuyum geçmişi
teşekkür ederim kızlar ama insan işte bi kere kurt düştümü çıkmıyoo...ben oo labaratuara dava açıcam böyle bi hatayı nasıl yaparlar ben bugün gitmeseydim yada tesadüfen almasaydım normel çıktı zaten değerlerim diye doktorumda gerek yok 3lüye falan deseydi bende doğumda sağlıklı bebek beklerken anomali bir bebek doğsaydı bilmiyorum kafam çok kötü herşeyi düşünmekten patlıcak...
doktorum bebeğinde bişi yok sağlıklı bir şekilde doğucak tecrübelerime güven desede artık doğana kadar bende o fikir hep kalıcak...burun kemiği falan normal ozaman 1mm ense kalınlığı vardı 12+6da...
bu arada kız demişmiydim bugün tastiklendi ama hiç bişi sağlıklı olmasının dışında umurumda diil....üçlü istemedi direk 4lü yaptır dedi 1 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyorum.........
selam kızlar herkese ii akşamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?