bebek cinsiyet belirleme..

canım hemen kötü düşünmüp kendini mahvetme.inşallah güzel çıkar hepizin az çok yaşadık bunları sen kendini üzüp bebişi de strese sokma.

firegirl canım sakın takma kafana fahat ol inanki sağlıklı b ebişin.......
rabia arkadaşada amniyosentez bile yapıldı hatırlarsan.inan temiz çıkacak...üzülme lütfen.ben çok etkileniyorum kızlar yaüzülmeyin

iyiyim çok şükür canım bugün temizlik yapim dedim üç kere dışarı çıktım oyuncak oldu temizliğim geldim bide yemek işte akşam oldu

kızlar benim tabur acıkmış hazır kıta beni bekliiyolar çayımıda yapar gelirim inşallah sizede afiyet olsun görüşürüz

Sırada ben varım benimki önce teyzesi yazık Bana çıksın sonra ben sana dua ederim bol boooollll onunda kızı olsun diyeee

aybanu canım o zaman ikimizinde olsun noolur kihem ben yarın test yapıcam belki önce benimki gelir

iyiyim çok şükür canım bugün temizlik yapim dedim üç kere dışarı çıktım oyuncak oldu temizliğim geldim bide yemek işte akşam oldu

yorulmuşsun desene benimde misafirim vardı akşam da biz misafirliğe gidicez.işte zaman böyle geçiyo da nasıl geçiyo

Benim bebişimin 12 haftası doldu teyzesi tabi isteyen herkesin olsun, allah herkesin dilediğini eline versin inşallah.... O yüzden öyle söyledim. Hadi hayırlı haberlerini ver bize inşallah sabah kalkınca yaparsın herhalde çift çift çizgiler görürsün inşallaaahhhh

Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur sen içini ferah tutmaya çalış. Allah ın izniyle hiç birşey çıkmaz inşallah..

Bence acele etme canım forumda biraz daha vakit geçirmeye çalış hem burda daha fazla bilgi edinirsin hem de elera sana takviyeleri gönderir. Benim bildiğim beyaz şeker de asidik ve erkek bebek isteyenlerin uzak durması lazım. O yüzden tam olarak diyet yapmadan acele etme derim

teşekkür ederim kızlar ama insan işte bi kere kurt düştümü çıkmıyoo...ben oo labaratuara dava açıcam böyle bi hatayı nasıl yaparlar ben bugün gitmeseydim yada tesadüfen almasaydım normel çıktı zaten değerlerim diye doktorumda gerek yok 3lüye falan deseydi bende doğumda sağlıklı bebek beklerken anomali bir bebek doğsaydı bilmiyorum kafam çok kötü herşeyi düşünmekten patlıcak...
doktorum bebeğinde bişi yok sağlıklı bir şekilde doğucak tecrübelerime güven desede artık doğana kadar bende o fikir hep kalıcak...burun kemiği falan normal ozaman 1mm ense kalınlığı vardı 12+6da...
bu arada kız demişmiydim bugün tastiklendi ama hiç bişi sağlıklı olmasının dışında umurumda diil....üçlü istemedi direk 4lü yaptır dedi 1 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyorum.........

haklisin cnm kusura bakma gecmisi okuyacagim diye fazla sizlere katilamiyorum ama bundansonra vaktim oldugu muddetce aranizdayim

yaaa ben bilmiyordum allah tamamına erdirsin salıkla kucağına almayı nasip etsin.kız mı istiyordun canım inşallah benim kızma abla olur senin kızın

Slmm kızlar nasılsınız güzel haberler vardır umarım bi okuyum geçmişi

yaprak hoşgeldin sen nasılsın??

canım çok geçmiş olsun, ben inanıyorum olumsuz birşey çıkmayacak içini rahat tut, şu bir hafta bebeğinde olumsuz etkilenmesin, test sonucunda bir şey çıkmayacak inşallah

kızlar bengü den son bir haber var mı? önce negatif demişti gün içinde foruma şöyle bir baktım sanırım pozitif çıkmış, inşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…