- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.801
evımız varda buyutmek ıstıyoruz canım dar gelıyo bıze ınsallah RABBIM her ısteyenı ev sahıbı yapar tez zamanda bıde ben muhıt degıstırmek ıstıyorum kırkkonaklar dıkmen falan ıstıyorum butun maaıle aynı yerde oturuyoruz dahazekcim tşkler cnm.
evmi alacaksınız???
bizde birikime başlıcaz ,inşallah bizede ev almak nasip olur
ben de geçmişi okudum okudum bitmiyor altta da sizin nickler var dedim bir merhaba diyeyim bıraktım geçmişi okumayı.
hazek canım benim inşallah yeni evinize kucağın da oğlun ve kızlarınla girersin.
bu arada emlak.net den bakabilirsin evlere.
Elara ben hiç yöntem almadım banada yollarmısın müsait olduğun bi zamanda erkek yöntemlerini bi arkadaşım var bi kaç aya yapıcak 2 kızı var inet yok olsa söz ediyorum sizden oda katılacak ama şimdilik yok yollarsan çok sevinirimerkek cocuk yöntemelrini ben 5 mesajda yolluyorumm
kız bebek yöntemleri 1 mesajlık:)
Kızlarr ben hala içiyorum yaaaa öle demeyin valla bırakamıyorum bulantıda olmayınca devammyok cnm tütün asidik
alkalide olsa içilirmi sigara yaw.heleki hamilelik öncesindee
Canım hiç sıkma şimdiden kendini çok denk geldik ama hepsi sağlıkla sonuçlandı seninkide öle olucak inş dualarımız seninle buarada bende bugün 3 lü test sonuçlarımı aldım doktora 20 sinde göstericem bön bön bakıyorum bişey anlamadım ne zekisiniz siz ya anlayan varmı bana bi anlatsın ne ne kadar çıkmalıselam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
yaprakçım yapma ya azaltma çalış hiç olmazsa, yazık kuzucu
mrb yaprak hamilelik nasıl gidiyo sigara içiyomuşsun canım kaşke bırakabilsen kaç tane içiyosun bide hamilelik öncessi çok içiyomuydun bende sonradan başladım bırakamıyorum inşallah bırakırım
boncuk geçmişi okudum fazla giremiyosun sende...inşallah en kısa sürede bu bulantıların biter...
gwert hamileymiş..Allah tamamına erdirsin..
berre10 baş ağrıları ben ilk hamileliğimde 2 ay çektim..bence doktora git ve hafifi de olsa ağrı kesici kullan...
orislat az vaktin kalmış zaten öğrenirsin arkadaşım..Allah gönlündekini versin.
hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar..
teşekkür edrim kızlar darısı isteyenlereSlm kızlar valla hızınıza yetişemiyorum. İşler zaten yoğundu şu birkaç gündür iyi derken bu seferde diş ağrım başladı. Neyse, fırsat buldukça okuyorum geçmişi eksik kalmayım:)
qwert hayırlısı olsun bebişin inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.
elera hayırlı olsun Allah bereketli bol kazançlar nasip etsin cümlemize. Sen regl oldun mu? Yazdıysan geçmişte okumamış olabilirim. Eğer olmadıysan bu zam acaba bebişin rızkı mı diye düşündüm
bide qwert gelseydiii.o da büyük ihtimal hamilee
qwert temi hamiş.çok sevindim.hayırlı olsun canım.
kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
qwert bengü hayırlı olsun kızlar inşallah sonuna kadar sağlıkla
Canım tebrik ederim.saglıkla kucagına alırsın inş.çok sevindim..teşekkür edrim kızlar darısı isteyenlere
elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah
bengu seninde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
elara canım şu an yoksun ama dün biaz senin yazdıklarına baktım kara lahana cinsiyet testin enterasan geldi hamile arkadaşlardan isteyenler denese keşke mesela geçen bir arkadaş üzüüyodu cinsiyeti öğrenemedi die deneseler keşke bizimde merakımız giderdi
cnm ıns hayırlısıyla gonlunden gecenı kucagına alırsın ınsss tekrar hayırlı olsun...teşekkür edrim kızlar darısı isteyenlere
elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah
bengu seninde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
cnmhadı gozun aydın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns....kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?