bebek cinsiyet belirleme..

fıregırl canım hıc uzulme ınsallah bısey cıkmayacak dualarımız senınle

bengu hayırlı ugurlu olsun ALLAH tamamına erdırsın ınsalllahhh

hazekcim tşkler cnm.
evmi alacaksınız???
bizde birikime başlıcaz ,inşallah bizede ev almak nasip olur
evımız varda buyutmek ıstıyoruz canım dar gelıyo bıze ınsallah RABBIM her ısteyenı ev sahıbı yapar tez zamanda bıde ben muhıt degıstırmek ıstıyorum kırkkonaklar dıkmen falan ıstıyorum butun maaıle aynı yerde oturuyoruz da

saol nısancım guzel duaların ıcın cok cok tesekkur ederım ben sahıbınden com bakıyodum ama orayada bakarım artık canım

erkek cocuk yöntemelrini ben 5 mesajda yolluyorumm
kız bebek yöntemleri 1 mesajlık:)
Elara ben hiç yöntem almadım banada yollarmısın müsait olduğun bi zamanda erkek yöntemlerini bi arkadaşım var bi kaç aya yapıcak 2 kızı var inet yok olsa söz ediyorum sizden oda katılacak ama şimdilik yok yollarsan çok sevinirim
yok cnm tütün asidik
alkalide olsa içilirmi sigara yaw.heleki hamilelik öncesindee
Kızlarr ben hala içiyorum yaaaa öle demeyin valla bırakamıyorum bulantıda olmayınca devamm

evımız varda buyutmek ıstıyoruz canım dar gelıyo bıze ınsallah RABBIM her ısteyenı ev sahıbı yapar tez zamanda bıde ben muhıt degıstırmek ıstıyorum kırkkonaklar dıkmen falan ıstıyorum butun maaıle aynı yerde oturuyoruz da

Allah gönlüne göre bi ev verir kısa zamanda inş

Canım hiç sıkma şimdiden kendini çok denk geldik ama hepsi sağlıkla sonuçlandı seninkide öle olucak inş dualarımız seninle buarada bende bugün 3 lü test sonuçlarımı aldım doktora 20 sinde göstericem bön bön bakıyorum bişey anlamadım ne zekisiniz siz ya anlayan varmı bana bi anlatsın ne ne kadar çıkmalı

yaprak hoşgeldin sen nasılsın??[/QUOTE]

h.buldum iyyim canım teşk

mrb yaprak hamilelik nasıl gidiyo sigara içiyomuşsun canım kaşke bırakabilsen kaç tane içiyosun bide hamilelik öncessi çok içiyomuydun bende sonradan başladım bırakamıyorum inşallah bırakırım

mrb yaprak hamilelik nasıl gidiyo sigara içiyomuşsun canım kaşke bırakabilsen kaç tane içiyosun bide hamilelik öncessi çok içiyomuydun bende sonradan başladım bırakamıyorum inşallah bırakırım

İnş bırakırsın canım bende çok isterdim ama bırakamadım maalesef hamilelikten önce 1 paket içiyodum şimdide 7 8 falan birileri varsa daha fazla bazen yalnızsam ve başım ağrıyosa 2 3 öyle yani hiçte yabana atılmıycak kadar çok içiyorum hamilelik iyi buarada şükür

teşekkür edrim kızlar darısı isteyenlere
bide qwert gelseydiii.o da büyük ihtimal hamilee

qwert temi hamiş.çok sevindim.hayırlı olsun canım.

elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah

bengu seninde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah

bengu seninde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin[/QUOTE]

Canım senide tebrik ederim ne güzel hamile haberleri artıyo Allah sağlıcakla kucağına versin gönlündekini inş.

Canım tebrik ederim.saglıkla kucagına alırsın inş.çok sevindim..

elara canım şu an yoksun ama dün biaz senin yazdıklarına baktım kara lahana cinsiyet testin enterasan geldi hamile arkadaşlardan isteyenler denese keşke mesela geçen bir arkadaş üzüüyodu cinsiyeti öğrenemedi die deneseler keşke bizimde merakımız giderdi

cnm ya massalahın var valla cok arastırıyon

ve okuyon sen bu gıdısle oglanları

cıfter cıfter doguracan ınssss.....

ayrıca demın yazınada az gulmedım benım tabur acıktı lafına

valla tabur kadar varız

cnm ıns hayırlısıyla gonlunden gecenı kucagına alırsın ınsss tekrar hayırlı olsun...

kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
cnmhadı gozun aydın rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns....

yaprak kaç aylık oldun canım doğum hangi aya geliyor inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bioritim sende tutuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…