bebek cinsiyet belirleme..

hangi dr'a gidiyosun canım izmitte...?merak etme bişey yoktur...hepsi olasılık...iyi düşün hep, olumsuz düşünme canım...

bernil canım benim ya kuru araştırmak bi işe yaramıyo bize somut şeyler lazım boşver çifteri bana bitane yeter kanaatkar olmak lzım hayırlısıyla allah hepimize versin inşallah sen hangi ay düşünüyosun

cnm ya bencede bısey yokdur dr cok abartıyo

hemde yanlıs olmus baksana sen gonlune ferah t ut

ıns saglıcakla kavuscan bebısıne cnmm

merhaba kızlar bikaç gündür giremiyodum...güzel haberler varmış çok sevindim...bengü ve qwert sağlıkla alın inşallah bebişlerinizi kucağınıza....

ewet cnm aynen katılıyorum

1 tane olsa keske ıns olacak ya rabbım buyuk

valla ben agustosda dusunuyodum

oda ramazanı serıfe denk gelıyo bılmıyomkı

eger yapamazsam eylulde kesın ınsss bı manı olmazsa

sen ne zaman???

bernil benim psikolojim çok bozuldu ya önceden tamam yapacam kimsenin söyledikleri umurumda değil diyodum şimdi anlık karar verip vazgeçiyorum olmayacak gibi bir his kaplıyo benigel gitlerim oluyo sendede oluyomu canım ya beni en iyi sen anlarsın:44::44::44:

haziran gibi inşallah ama kesin değil bazan olsun bitsin diyorum benim büyük kızla çok yaş farkı olacak çok geciktirmemek istiyorum aslında

ewet cnm ya olmazmı ama

burda dıyetı takvıyelerı yum gununu

deneyen arkadasların hepsının olmus

o zaman dıyorum bızım neden olmmasın bıraz rahatlıyom

ve cokda rahatlıyom cnm sende öle dusun dua ve dıyet yum gunu tmmm ınsss

haziran gibi inşallah ama kesin değil bazan olsun bitsin diyorum benim büyük kızla çok yaş farkı olacak çok geciktirmemek istiyorum aslında

aman cnm tek olsunda yas farkı olsun bırak

bızım buyukler baya buyudu ama benım arkasın

ıkı kızıda lıseye gıdıyodu yenı oglunu dogurdu cnm

ama 40 gunu gecmeden okutmus ıns bızde okuturuz......

o okutma nasıl oluyo bernil bir türlü öğrenemedim ya sen biliyomusun banada söle lütfen çok merak ettim

cnm erkek bebek duası varya gogulada yazssan cıkıyo

ama sen hamıs kalınca elaracım sana yollar duaları

ondada yazıyo o duayı esın karnına elını

koyup okuyo ccnmmm

öncelikle herkese merhaba.2 oğlum var ve de 1 kız istiyorum allah!tan.benim arkadaşım dr gitti önce dr yumurtalrını ölçttü,1 iğne yazdı onu vuruldu ve sonra dedği 2 gün ilişki oldu.şu an oğlu 1 yaşında.bende deniyeceğim.ama daha oğlum 8 aylık.arkadaşım bana daha yeni söyledi malesef,bilseydim bu oğlumda denerdim.zaten çok kızdım ona sa.nazar değer de bişey olur diye söylememiş(!)

tamam canım sağol takviyelerin hepsi geldimi sana bana iki mesaj geldi sanırım üç tane daha gelecek
hım gonderır cnm elara sagolsun rabbım onun

gonlundekılerın hepsını kabul etsın ıns o olmassa bu kadar bılgıyı

bıraz zor toplardık....

bıde 10 dk bekleme suresı oluyo her mesaj arası

oyuzden anca ...

hos geldın cnm

ama anlamadım arkadasın bunu denemıs oglu olmus demı

sen kız ıstemıyormusun???

hoşgeldin canım inşallah birde kızn olur üç kız annesi olarak kızın olursa çok güzel olacağına garanti veririm inşallah elara isimli arkadaş sana çok yardımcı olacaktır merak etme

AYNEN BEN YAPSAMMI DIYE DIYE 37 YASINA GELDIM:26::26::26::26:

kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
HAYIRLI OLSUNNNNNNNNN

ALLAH YARDIMCIN OLSUNNNNN ZOR NASIL YANLIŞ BU DİKKAT ETMIYOLARRRRRRRRR

elara 5 mesaj yolluyomusun dun sen dedın benımkıler eksık bak oglum olursa kel olur hıııııııı dıgerlerını de yollarmısın
BABASI DA KEL ZATENNN KEL OGLU KEL OGLAN OLURELARAAAAAAAAAAAAAAAAA BANA DIET TAKVIYE ÖNERILER YOLLADINNNNNN DIGERLERI YOKKKKKKKKKKKK:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…