- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.821
teşekkür ederim kızlar ama insan işte bi kere kurt düştümü çıkmıyoo...ben oo labaratuara dava açıcam böyle bi hatayı nasıl yaparlar ben bugün gitmeseydim yada tesadüfen almasaydım normel çıktı zaten değerlerim diye doktorumda gerek yok 3lüye falan deseydi bende doğumda sağlıklı bebek beklerken anomali bir bebek doğsaydı bilmiyorum kafam çok kötü herşeyi düşünmekten patlıcak...
doktorum bebeğinde bişi yok sağlıklı bir şekilde doğucak tecrübelerime güven desede artık doğana kadar bende o fikir hep kalıcak...burun kemiği falan normal ozaman 1mm ense kalınlığı vardı 12+6da...
bu arada kız demişmiydim bugün tastiklendi ama hiç bişi sağlıklı olmasının dışında umurumda diil....üçlü istemedi direk 4lü yaptır dedi 1 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyorum.........
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
bernil canım benim ya kuru araştırmak bi işe yaramıyo bize somut şeyler lazım boşver çifteri bana bitane yeter kanaatkar olmak lzım hayırlısıyla allah hepimize versin inşallah sen hangi ay düşünüyosun
bernil benim psikolojim çok bozuldu ya önceden tamam yapacam kimsenin söyledikleri umurumda değil diyodum şimdi anlık karar verip vazgeçiyorum olmayacak gibi bir his kaplıyo benigel gitlerim oluyo sendede oluyomu canım ya beni en iyi sen anlarsın:44::44::44:
haziran gibi inşallah ama kesin değil bazan olsun bitsin diyorum benim büyük kızla çok yaş farkı olacak çok geciktirmemek istiyorum aslında
o okutma nasıl oluyo bernil bir türlü öğrenemedim ya sen biliyomusun banada söle lütfen çok merak ettim
hım gonderır cnm elara sagolsun rabbım onuntamam canım sağol takviyelerin hepsi geldimi sana bana iki mesaj geldi sanırım üç tane daha gelecek
öncelikle herkese merhaba.2 oğlum var ve de 1 kız istiyorum allah!tan.benim arkadaşım dr gitti önce dr yumurtalrını ölçttü,1 iğne yazdı onu vuruldu ve sonra dedği 2 gün ilişki oldu.şu an oğlu 1 yaşında.bende deniyeceğim.ama daha oğlum 8 aylık.arkadaşım bana daha yeni söyledi malesef,bilseydim bu oğlumda denerdim.zaten çok kızdım ona sa.nazar değer de bişey olur diye söylememiş(!)
AYNEN BEN YAPSAMMI DIYE DIYE 37 YASINA GELDIM:26::26::26::26:bernil benim psikolojim çok bozuldu ya önceden tamam yapacam kimsenin söyledikleri umurumda değil diyodum şimdi anlık karar verip vazgeçiyorum olmayacak gibi bir his kaplıyo benigel gitlerim oluyo sendede oluyomu canım ya beni en iyi sen anlarsın:44::44::44:
HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNkızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
ALLAH YARDIMCIN OLSUNNNNN ZOR NASIL YANLIŞ BU DİKKAT ETMIYOLARRRRRRRRRteşekkür ederim kızlar ama insan işte bi kere kurt düştümü çıkmıyoo...ben oo labaratuara dava açıcam böyle bi hatayı nasıl yaparlar ben bugün gitmeseydim yada tesadüfen almasaydım normel çıktı zaten değerlerim diye doktorumda gerek yok 3lüye falan deseydi bende doğumda sağlıklı bebek beklerken anomali bir bebek doğsaydı bilmiyorum kafam çok kötü herşeyi düşünmekten patlıcak...
doktorum bebeğinde bişi yok sağlıklı bir şekilde doğucak tecrübelerime güven desede artık doğana kadar bende o fikir hep kalıcak...burun kemiği falan normal ozaman 1mm ense kalınlığı vardı 12+6da...
bu arada kız demişmiydim bugün tastiklendi ama hiç bişi sağlıklı olmasının dışında umurumda diil....üçlü istemedi direk 4lü yaptır dedi 1 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyorum.........
BABASI DA KEL ZATENNN KEL OGLU KEL OGLAN OLURELARAAAAAAAAAAAAAAAAA BANA DIET TAKVIYE ÖNERILER YOLLADINNNNNN DIGERLERI YOKKKKKKKKKKKK:84::84::84::84::84::84::84::84::84:elara 5 mesaj yolluyomusun dun sen dedın benımkıler eksık bak oglum olursa kel olur hıııııııı dıgerlerını de yollarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?