- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.841
canımm çok geçmiş olsn ama içini rahat tut bişe çıkmayacak inanıyorum ben bunaselam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
hayırlısı olsun canım gözğnaydınkızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
crazy_perı h.geldın cnm nerelerdeydın
13 we 7 yasında 2 kız yasım da 37eccce senin kaç çocuğun var canım
geçmişi okuyodum canım...bitiremedim ama...
oğlan çok hasta oldu peş peşe hiç fırsatım olmadı...bu okul mahfetti bizi...nerden yolladım şu anaokuluna...sürekli ateşleniyoruz...neyse düzeldik bu hafta allahıma çok şükür...
sizler nasılsınız..?
13 we 7 yasında 2 kız yasım da 37
geçmişi okuyodum canım...bitiremedim ama...
oğlan çok hasta oldu peş peşe hiç fırsatım olmadı...bu okul mahfetti bizi...nerden yolladım şu anaokuluna...sürekli ateşleniyoruz...neyse düzeldik bu hafta allahıma çok şükür...
sizler nasılsınız..?
geçmiş olsun canım okul öyle mikroplar çok teşekkürler bizde iyiyiz çok şükür
geçmiş olsn canım ALLAH şifa versin
geçmiş olsun bu aralar tum ocuklar hasta galıbaÇOK SAOL CANIM...
saol can parçam...kocaelindenmisin canparçam...?toprağımsın galiba :))
geçmiş olsun bu aralar tum ocuklar hasta galıba
ÇOK SAOL CANIM...
saol can parçam...kocaelindenmisin canparçam...?toprağımsın galiba :))
ewt canım kocaelı sen nerde kocaelidemı oturuyon
canparçam sen bi dua söylemişsin hani erkek çocuklar düşmesin die neydi o dua canım okutuyomuşsun
evet canım yahyakaptandayım ben..?sen nerdesin..?
gidip okunuyosun canım bu işlerlerden anlayan bırıne okunuyon ümmüsübyen yılancık gelıncik için muska verıyolar sana taşıman için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?