- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.861
bende kullarda yakınmışız birbirimize))
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
bende çıkıyorum kızlar hayırlı geceler yarın okul var malum elara canım bana iki msj gönderdin beş olacak demiştin kalanlarıda bekliyorum tatlım
Saol canımm 4.5 diyelim hazirana geliyor doğum inş Allah izin verirse bioritim tutuyo sanırım erkek günleri ve yatkın demişti elara ama bilerek olmadı tabi tesadüfyaprak kaç aylık oldun canım doğum hangi aya geliyor inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bioritim sende tutuyomu
Bendede çok olmuştu 1 sene hemen hemen yapsammı yapmasammı yok boşver Allah bunlara sağlık versin yeter sürekli karar değiştirdim ama insanın içinde azıcık istek varsa bunu yapıyo o yüzden gecikmeyin bence mutlaka yaparsın daha fazla geç kalma Allah hayırlısını versinbernil benim psikolojim çok bozuldu ya önceden tamam yapacam kimsenin söyledikleri umurumda değil diyodum şimdi anlık karar verip vazgeçiyorum olmayacak gibi bir his kaplıyo benigel gitlerim oluyo sendede oluyomu canım ya beni en iyi sen anlarsın:44::44::44:
Ben kendim okumuştum bu duayı okumak lazım bencede herşey dua üzerinecnm erkek bebek duası varya gogulada yazssan cıkıyo
ama sen hamıs kalınca elaracım sana yollar duaları
ondada yazıyo o duayı esın karnına elını
koyup okuyo ccnmmm
Düzeldi canım saolasın hergün mutlaka giriyorum aslında ama karşılaşamıyoruz heralde yazdıklarınada sürekli cvp yazıyorum geçmişi okuyamıyosan veya kaçırdıysan belki ondan dikkatini çekmemiştir yoksa takipçinizim senin nasıl gidiyo hamilelik benim iyi doğumu nasıl yapıcaksın sormuşmuydum :26::26:yaprakeskısı gibi girmıyon rastlaşmıyoz senle nerdesın bacım yaaa nasıl gidiyo hamıleleık eşinle aran düzeldi inşALLAH
kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
teşekkür edrim kızlar darısı isteyenlere
elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah
Canim bu durumu kendim yasadigim icin seni cok iyi anliyorum ama kafana kesinlikle takma .. Oglum da 2 li test icin gittigimd doktor olctu falan bana ilk sorusu esinle akrabamisin oldu , ayri ayri memleketteniz , doktor oyle sorunca dunya badima yikildi sinirda cikmisti kalinlik .. Orda kan aldilar bir saat bekliyeceksin dediler .. Kandan once risk 1/300 idi ve ben bir saat boyunca agladim tamamiyle mahfolmus durumdaydim .. Kan sonucunu alinca 1/5000 cikti risk azaldi ve ben rahatlamistim , ama ozamanlar internette cok arastirdim .. Sana diyecegim tek sey bu kadar takma bebegin hissetmesin , bol bol dua et canim , hicbirseyi yoktur yavrusunun sende diyorsun zaten yanlislik olmus diyeselam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
teşekkür ederim kızlar ama insan işte bi kere kurt düştümü çıkmıyoo...ben oo labaratuara dava açıcam böyle bi hatayı nasıl yaparlar ben bugün gitmeseydim yada tesadüfen almasaydım normel çıktı zaten değerlerim diye doktorumda gerek yok 3lüye falan deseydi bende doğumda sağlıklı bebek beklerken anomali bir bebek doğsaydı bilmiyorum kafam çok kötü herşeyi düşünmekten patlıcak...
doktorum bebeğinde bişi yok sağlıklı bir şekilde doğucak tecrübelerime güven desede artık doğana kadar bende o fikir hep kalıcak...burun kemiği falan normal ozaman 1mm ense kalınlığı vardı 12+6da...
bu arada kız demişmiydim bugün tastiklendi ama hiç bişi sağlıklı olmasının dışında umurumda diil....üçlü istemedi direk 4lü yaptır dedi 1 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyorum.........
tazmanya,derden,renginn size 1 mesaj daha yolladım.
hatira kızlara yolladıktan sonra sanada yollıcam.1-2 günü bulabilir.ama lütfen aktif katıl
3 kızın varmış işini şansa bırakma bizimle paslaş mutlaka
elara 5 mesaj yolluyomusun dun sen dedın benımkıler eksık bak oglum olursa kel olur hıııııııı dıgerlerını de yollarmısın
ben de rüyamda mücevher gördüm mücevher bebek demekmiş.bide herhalde çok kafamda gezdirip öyle yattım bütün gece kızım olacakmış adını da duru koyacakmışım ama nasıl etrafım hep hamile kız yoksa sizmisiniz onlar
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
elera sen de regl olmuşsun seni de tebrik ederim canım.
elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah
elaraa haskena nerelerdesın cnmmmmm
öncelikle herkese merhaba.2 oğlum var ve de 1 kız istiyorum allah!tan.benim arkadaşım dr gitti önce dr yumurtalrını ölçttü,1 iğne yazdı onu vuruldu ve sonra dedği 2 gün ilişki oldu.şu an oğlu 1 yaşında.bende deniyeceğim.ama daha oğlum 8 aylık.arkadaşım bana daha yeni söyledi malesef,bilseydim bu oğlumda denerdim.zaten çok kızdım ona sa.nazar değer de bişey olur diye söylememiş(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?