bebek cinsiyet belirleme..

bende çıkıyorum kızlar hayırlı geceler yarın okul var malum elara canım bana iki msj gönderdin beş olacak demiştin kalanlarıda bekliyorum tatlım

canım geçmiş olsun inanki bişey çıkmıycak burun kemiği ölçümünde anlaşılıyor biliyorum benim bir arkadaşımda öyle oldu hiçbişey çıkmadı çok şükür sende de çıkmıycakdır

bende çıkıyorum kızlar hayırlı geceler yarın okul var malum elara canım bana iki msj gönderdin beş olacak demiştin kalanlarıda bekliyorum tatlım

bende bekliyorum.......

yaprak kaç aylık oldun canım doğum hangi aya geliyor inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bioritim sende tutuyomu
Saol canımm 4.5 diyelim hazirana geliyor doğum inş Allah izin verirse bioritim tutuyo sanırım erkek günleri ve yatkın demişti elara ama bilerek olmadı tabi tesadüf
Bendede çok olmuştu 1 sene hemen hemen yapsammı yapmasammı yok boşver Allah bunlara sağlık versin yeter sürekli karar değiştirdim ama insanın içinde azıcık istek varsa bunu yapıyo o yüzden gecikmeyin bence mutlaka yaparsın daha fazla geç kalma Allah hayırlısını versin
cnm erkek bebek duası varya gogulada yazssan cıkıyo

ama sen hamıs kalınca elaracım sana yollar duaları

ondada yazıyo o duayı esın karnına elını

koyup okuyo ccnmmm
Ben kendim okumuştum bu duayı okumak lazım bencede herşey dua üzerine
yaprakeskısı gibi girmıyon rastlaşmıyoz senle nerdesın bacım yaaa nasıl gidiyo hamıleleık eşinle aran düzeldi inşALLAH
Düzeldi canım saolasın hergün mutlaka giriyorum aslında ama karşılaşamıyoruz heralde yazdıklarınada sürekli cvp yazıyorum geçmişi okuyamıyosan veya kaçırdıysan belki ondan dikkatini çekmemiştir yoksa takipçinizim senin nasıl gidiyo hamilelik benim iyi doğumu nasıl yapıcaksın sormuşmuydum :26::26:

Amin canım darısı tüm isteyenlere. Gayet iyi çıkmış değerin. Yarın kese görünür inşallah.

Canim bu durumu kendim yasadigim icin seni cok iyi anliyorum ama kafana kesinlikle takma .. Oglum da 2 li test icin gittigimd doktor olctu falan bana ilk sorusu esinle akrabamisin oldu , ayri ayri memleketteniz , doktor oyle sorunca dunya badima yikildi sinirda cikmisti kalinlik .. Orda kan aldilar bir saat bekliyeceksin dediler .. Kandan once risk 1/300 idi ve ben bir saat boyunca agladim tamamiyle mahfolmus durumdaydim .. Kan sonucunu alinca 1/5000 cikti risk azaldi ve ben rahatlamistim , ama ozamanlar internette cok arastirdim .. Sana diyecegim tek sey bu kadar takma bebegin hissetmesin , bol bol dua et canim , hicbirseyi yoktur yavrusunun sende diyorsun zaten yanlislik olmus diye
kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.

Aaa bugun takip edememistim , dun konusmustuk degilmi test negatif diye ... Boyle positif cikmasina cokk sevindim . Hadi gozun aydin canim .. Allah saglikla kucagina versin yavrusunu

Elara guzellik banada 1 mesaj gonderdin .. Digerlerini deniyecegim aymi gondereceksin canim ?? Kiz icin ?

Ay canım ya Allah kolaylık versin çok zor bu düşünceyle hamilelik geçirmek. Sen içini hep ferah tutmaya çalış, inşallah bişey çıkmayacaktır bak doktorda iyi konuşmuş. Çok stres yapmak yine bebeğine zararlı annesi senin güçlü olman lazım. Sık rastlanan bir durum ikili testte tedbir amaçlı inceleniyor biraz da.

renginn özelden attıgın mesaja cvp yazıyorum.sadece erkek günlerini istemişsin ama ben yatkın günelride yazıyorum

bioritim günlerin:
nisan 9-10-11 erkege yatkın
12-13-14-15-16 erkek günleri

mayıs ayında erkek günün yok yatkın günlerin var ama kız çizginle paralel gitmiş.bu ay deneme

haziran 14-15-16-17-18-19-20 erkek günlerin
21-22 erkege yatkın günlerin

kıvırcıgı sormuşsun.kıvırcıkta degil marul kalsiyum bakımından zengindir.

karbonatı da 1 ay boyunca hergün 1 bardak içebilirisn.

kakule özel mesajdan sorduklarının cevabını yazıyorum

portakal,limon,muz erkek bebek için önerilen şeyler. sen bunları tüketme
yazdıgın c vitamini markasında c vitamini miktarı cok düşük.
günde 500 mg içeren tablet alman gerekiyor.başka markadalrda bulabilirisn.

diet ve takviyeler en az 2 ay önce başlarsan iyi olur

limon tuzunu bilmiyorum ,limon asidik bi meyve ama vucutta reaksiyona ugrayarak alkali hale geliyor.yani ph yükseltir. sen kullanmıcan

vagi-c yi sen kullanma.o vajina ph sını dengeliyor.ph yı düşürmüyor
sudafed kullancan sen

bioritimle ilgili bişi demedin yazmışsın bunu anlayamadım???

tazmanya,derden,renginn size 1 mesaj daha yolladım.

hatira kızlara yolladıktan sonra sanada yollıcam.1-2 günü bulabilir.ama lütfen aktif katıl
3 kızın varmış işini şansa bırakma bizimle paslaş mutlaka

teşekkürler elara. ben teravetten gün aldım tahmınen yumurtlama gunume denk gelıyo bıo rıtımde denk gelıyo otları gorursem deneme yapıcam bakalım bu ay bı fıkrın varmı teravetın baktığıyla ılgılı

cinsiyet belirlemenin en kesin ve mantıklı yolu çin takviminden geçiyor bence. ben 2. çocuğu ona göre ayarlıcam inşallah. tabi herşeyden önce hayırlısı olsun.

elara 5 mesaj yolluyomusun dun sen dedın benımkıler eksık bak oglum olursa kel olur hıııııııı dıgerlerını de yollarmısın

ecce bu sayafada nerdeyse herkese yöntemleri yolladım.aynılarını sanada yolladım
4 yazacagıma 5 mesaj yazmışım, bi tek sen tantana yaptın hem özel mesajda hem burda.
lütfen arkadaşım bişeyde bu kadar ısrarcı olma.sen neden güvenmiyorsun bana sölermisn???
yada sana ne kastım olabilir.senden yöntem sakıncak olsam diger 4 yöntemide yollamazdım dimi
4 ü yollayan 1 mesajıda yollaarr

hayır olsun rüyan cnm.Allah gönlüne göre verir inş.

cnm Allahın izniyle bişi cıkmıcakk lütfen üzme kendini ve bebegini.

elera sen de regl olmuşsun seni de tebrik ederim canım.

tşkler cnm.valla cok rahatladım.heray bu stresi yaşıyorum benn.kazasız kendi istediigm vakitte bi hamile kalsaydım cok ii olacaktı.

kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.

cnm hayırlı olsun tekrar.inşallah degerinde güzel cıkarrr.sorunsuz 9 ay gecirmeni dilerimm

elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah

cnm merak etmemmi seni yaa.temizlik yaptım bugün.ara ara girdim sadece sana bakmak için.
neyse cok sevindim hamile olduguna.maşallah degerinde süper cıkmışş.gecen seferki cok düşüktüüü
Allahın izniyle bu kez bebegin sana sıkı sıkı tutuncak inşallah cnm
doktora nezaman gideceksin.tekrar igne olacakmısın doktorunla konuştunmu???

elaraa haskena nerelerdesın cnmmmmm

kocişle muhteşem yuzyılı izliyorduk cnm.kızım ve eşim uyudu da gelebildimm.

kız bebek için catlatma ignesine gerek yokki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…