- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.881
hım gonderır cnm elara sagolsun rabbım onun
gonlundekılerın hepsını kabul etsın ıns o olmassa bu kadar bılgıyı
bıraz zor toplardık....
bıde 10 dk bekleme suresı oluyo her mesaj arası
oyuzden anca ...
geçmişi okuyodum canım...bitiremedim ama...
oğlan çok hasta oldu peş peşe hiç fırsatım olmadı...bu okul mahfetti bizi...nerden yolladım şu anaokuluna...sürekli ateşleniyoruz...neyse düzeldik bu hafta allahıma çok şükür...
sizler nasılsınız..?
Elara guzellik banada 1 mesaj gonderdin .. Digerlerini deniyecegim aymi gondereceksin canim ?? Kiz icin ?
teşekkürler elara. ben teravetten gün aldım tahmınen yumurtlama gunume denk gelıyo bıo rıtımde denk gelıyo otları gorursem deneme yapıcam bakalım bu ay bı fıkrın varmı teravetın baktığıyla ılgılı
Yumurtladiktan 10-20 saat sonrasina kadar kiz cocuga yatkn dems eski mesajlarda matematik arkadasimiz , ben yumurtladiktan sonra erkek cocuk olabilir diye biliyordum ..
Yarin gecmsi okumaya dvam edeyim iyi geceler .:
özellikle daha önce düşük yaşayan arkadaşlar lütfen bu muskayı ihmal etmeyin gercekten etkiliymiş.
qwert,bengu,haskena siz daha önce düşük yaşadınız dikkate alın bunu
kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
teşekkür ederim kızlar ama insan işte bi kere kurt düştümü çıkmıyoo...ben oo labaratuara dava açıcam böyle bi hatayı nasıl yaparlar ben bugün gitmeseydim yada tesadüfen almasaydım normel çıktı zaten değerlerim diye doktorumda gerek yok 3lüye falan deseydi bende doğumda sağlıklı bebek beklerken anomali bir bebek doğsaydı bilmiyorum kafam çok kötü herşeyi düşünmekten patlıcak...
doktorum bebeğinde bişi yok sağlıklı bir şekilde doğucak tecrübelerime güven desede artık doğana kadar bende o fikir hep kalıcak...burun kemiği falan normal ozaman 1mm ense kalınlığı vardı 12+6da...
bu arada kız demişmiydim bugün tastiklendi ama hiç bişi sağlıklı olmasının dışında umurumda diil....üçlü istemedi direk 4lü yaptır dedi 1 hafta sonra dedi nasıl beklicem bilmiyorum.........
akşam muhteşem yüzyılı bi açim dedim açar açmaz benim büyük kız geldi anne kapat şu filmi die kızdı reytinklerini fazla gösteriyosun dedi o derse gidince bi açim dedim insan tarihini bu kadar karalamaz ya kanuniyi resmen şehvet düşkünü yapmışlar ben hürrem sultanı çocukluğundan itibaren esir edilmiş çok iyi yetiştirilmiş birisi olarak biliyodum filmde resmen öbür türlü bir kadın gibi yapmışlar ayrıca kanuninin karısını nasıl tahrik etti laflarıyla
selam kızlar bugün işimiz vardı izmitte gitmişken doktorada uğrayalım dedik ben randevu sıramı beklerken aklıma 2li test sonucum geldi onu almaya gittim betahcgye bakarım falan diye normelde aramıştım sonuçlarım normaldi neyse aldım elime inceliyorum kağıdı bi anda dünya başıma yıkıldı trisomi21 değerim 1/168 çıkmış onu görünce zaten orda allahım bişiler var ters giden dedim bekleyemiyorum ama okadar fenalaştım sonra sıram geldi girdik doktora verdim bana bi açıklarmısınız dedim bilgisayardaki değerlerle benim kağıttaki değerler aynı diildi doktor yanlış girmişler bilg. dedi. riskli çıkmış dedi..4lü test yapalım dedi kan verdim geldim eve ben bende diilimmm
kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz
braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???
arkadaşlar can parcamın dedigi muskayı ben araştırdım buldum:81:
kimler istiyorsa sölesin yollayımmm
Günaydın kızlarrrr
nasılsınız bugün ?????
günaydın kızlar benimkileri okula postaladım bi bakim dedim nasılsınız
herkese günaydınnn kızlar . nasılsınız bakalım ?
arkadaşlar can parcamın dedigi muskayı ben araştırdım buldum:81:
kimler istiyorsa sölesin yollayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?