bebek cinsiyet belirleme..

aminn bernilcimmm cok sagol.hepimizinn gönlüne göre verir Rabbim inşallahhhh

cnm cok gecmiş olsun.bagışıklık güclendirici kullanıyormusun??
anaokuluna gidenlere öneriyorlar cünkü.
inşallahh kızınada bulaşmazz

Elara guzellik banada 1 mesaj gonderdin .. Digerlerini deniyecegim aymi gondereceksin canim ?? Kiz icin ?

cnm kız bebek yöntemleri 1 mesajlık zaten:)
sadece ek olarak size asidik gıdaların listesini yollıcamm bi ara
yada kendinizde bulabilirisniz.googleye asidik besinler yazarsanız cıkar
bide magnezyum ve kalsyumdan zengin besinlere bakın.onları tüketmeye calışın.

teravet erkek cocuk için yumurtlama gününü ve saatini sölüyor.
sen mikroskopta kullancan.teravetin verdigi günü ve saatide baz alarak deneme yapabilriisn.ama mikroskop sonucunuda atlama.

kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz

braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???

Yumurtladiktan 10-20 saat sonrasina kadar kiz cocuga yatkn dems eski mesajlarda matematik arkadasimiz , ben yumurtladiktan sonra erkek cocuk olabilir diye biliyordum ..

Yarin gecmsi okumaya dvam edeyim iyi geceler .:

Yumurtladiktan 10-20 saat sonrasina kadar kiz cocuga yatkn dems eski mesajlarda matematik arkadasimiz , ben yumurtladiktan sonra erkek cocuk olabilir diye biliyordum ..

Yarin gecmsi okumaya dvam edeyim iyi geceler .:

yumurtanın ömrü 24saatt
ilk 12 saat vajina alkali olur erkek şansı yüksek
diger 12saati asidik olur bundada kız şansı yüksek olur deniliyor
ama sen o kadar bekleyip kendini riske atma.
yumurtlama dan 2-3 gün önce gir ilişkiye

qwert sana daha önce duaları yollamıştım ama tekrar yolluyorum ihmal etme onları cnm
bengu sanada yolluyorum cnm sende hemen yarın başla uygulamaya eşinle birliktee

özellikle daha önce düşük yaşayan arkadaşlar lütfen bu muskayı ihmal etmeyin gercekten etkiliymiş.
qwert,bengu,haskena siz daha önce düşük yaşadınız dikkate alın bunu

kızlar akşam kan testi yaptırdım sonuç pozitif ama degerleri yarın öğreneceğim.inş sağlıklı gelmiştir bebiş.

tekrar tebrik ederim bengücüm. rabbim sağlıkla kucağına aldırsın cnm.

elaracığım bi tek sen merak etmişsin beni
bilgisayarda sorun oldu giremedim
eşim geldide halletti sağolsun
sonucumu aldım
HCG 922 çıktı yarın doktora gidecem inşallah

bengu seninde hayırlı olsun allah tamamına erdirsin[/QUOTE]

qwert hayırlı olsun cnm. çok sevindim. rabbim gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah. tebrik ederim.

firegirl cnm lütfen stres yapma. yanlış yazmışız demişler ya. inşallah hiç bir sorun yoktur. sen üzme kendini. bebişin de etkilenmesin. hayırlısıyla inşallah hiçbir problem çıkmaz cnm.

Cnm zaten baştan bi yanlışlık yapmışlar inşallah tamamen yanılmıştırlar , üzme kendini baksan bu kaçıncı oldu yanıldıkları Allahın izniyle sağlıklıdır inşallah

akşam muhteşem yüzyılı bi açim dedim açar açmaz benim büyük kız geldi anne kapat şu filmi die kızdı reytinklerini fazla gösteriyosun dedi o derse gidince bi açim dedim insan tarihini bu kadar karalamaz ya kanuniyi resmen şehvet düşkünü yapmışlar ben hürrem sultanı çocukluğundan itibaren esir edilmiş çok iyi yetiştirilmiş birisi olarak biliyodum filmde resmen öbür türlü bir kadın gibi yapmışlar ayrıca kanuninin karısını nasıl tahrik etti laflarıyla

öyle gerçekten akşam bizdede babamız açtı sinir oldum çocukta izliyo hiç hoş değildi sanırım
sadece ortada kadın mevzusumu ne var tam izleyemedim misafirde geldi iyi oldu

canım eminim kötü bişey yoktur hem doktorunda garanti vermiş stres yaparak kendini üzme bebeğine öyle daha çok zarar verirsin

kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz

braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???

canım sakın saç düzleştirici kullanma ve maşa bunlar saçı çok yıpratıyor evet güzel görünüyor ama saçı resmen yakıyor benim saçlarımın uçları çıt çıt kopuyor saç telimi elime alıyorum ucunu birçekiyorum çık saç elimde en iyiside en kötüsüde saçı mahfediyor

arkadaşlar can parcamın dedigi muskayı ben araştırdım buldum:81:
kimler istiyorsa sölesin yollayımmm

Elara bana yollarsan sevinirim

Günaydın kızlarrrr
nasılsınız bugün ?????

günaydın kızlar benimkileri okula postaladım bi bakim dedim nasılsınız

herkese günaydınnn kızlar . nasılsınız bakalım ?

hepinize günaydın kızlaar çok güzel haberler aldığınız hayırlarla dolu bir gün geçirmenizi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…