bebek cinsiyet belirleme..

Bugün kimse kalkamamış sanırım havada kasvet var millet uyuyorrr
pazar günleri satt 9:30 -10 arası kalkıyorum ama varya salak gibi dolaşıyorum başım ağrıyo gözlerim şiş :) hafta içi zor kalkıyorum ama sonrası daha iyi geliyor

iyi canım be nasıl olam doğumda kararsızım sezaryan diye düşünüyom ama kımle konuştuysam herkes sakın ha yapma normal doğum yapıyon sezaryan yapma eşimde istemıyo bakalım ne yapacam :18::18::18:

Günaydınn..kızımın sınavları var giremiyorum fazla girince de sizlere bakarım muhakkak
Sudesoylem en çok seni merak ettim canım cinsiyeti belli oldu mu kesin olarakkk?
kız olursa sakın üzülme canım elbette ki insan değişiklik olsun istiyor
Allah dağına göre kar verirmiş ..
demek ki ikisine iyi bakmışsın ki üçüncüyü de öyle hayırlı görmüş diye kendini telkin edeceksinn canımmm
Allah herşeyin hayırlısını versin canımmmm gönlünde olanı da kucağında nasip eylesin inş.aminnnnn
ablamın iki kızı vardı kazara hamiş kaldı çok ağladı.. kızları büyümüştü başa dönmek zor geliyordu..
hep Allahım bir evlat daha verirssen haberim olmadan olsun ki kabullenebileyim ve hakkımızda hayırlısını ver demişti.şuan erkek çocuk büyütüyor.İyi ki kazara olmuş yoksa üçüncüyü yapmaya cesaretim olmazdı hiçç dedi
BU arada ablam tek ilişkiyle hamiş kaldı yıkandıktan sonra

Son düzenleme:
günaydın kızlar kızım yumurta pişirdim kayyu eşliğinde yediriyorum yaw ben kayyunun annesini çok kıskanıyorum çok iyi bir anneymiş benim kızlar ğle diyo bal kavonozunu kırıyo yerlere süt döküyomuş falan filan hiç kızmıyomuş vay benim emeklerim

kayyunun annesi bir ekol canım hiçbirimiz öyle olamayız sanırımmm
sinirleri alınmış resmen ahahaah
benim kızım da kayyu hastasııı

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız?bende iyiyim çok şükür :))) bütün arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim sizinide gönlünüze göre versin.burda benim hem üzüntümü hem de sevincimi paylaştınız,dinlediniz..çok sağolun kızlar sizi çok seviyorum

tekrar hayırlı olsun cnm. nasılsın ? kendini değişik hissettiğin bir durum varmı ?göğüs ağrısı, kasık ağrısı, buantı... gibi

kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz

braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???

Kızım kullanıyor Es3 çok memnun.Çok kısa sürede düzleştiriyor saçı

kız sendemi gidiyon yoksa :)))

tekrar hayırlı olsun cnm. nasılsın ? kendini değişik hissettiğin bir durum varmı ?göğüs ağrısı, kasık ağrısı, buantı... gibi
saol berracım,bir haftadan beri akşamları biraz başım ağrıyordu bi de sabahları çok az mide bulantısı gibi,bide kasıklarımda hafif ara ara ağrı oluyor.normaldir dimi?
kız sendemi gidiyon yoksa :)))

nereye gideyim kız burdayım:)))

BENDE SENİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUUUMMM BENGÜÜÜmmmmm

ezelcim iyiki varsıncanım sende beni çok bekletme ne olur nisana kadar ben beklemek istemiyorum

evet ya nisan nerden çıktı şimdi
kız o duramaz yapar :))

aayy çok hoşsunuz bakıcam nisana kadar bioritmle yumurtlama günü denk gelirse yaparım belkim nisandada denk geleceği kesin değil ya işte son adetime göre eğer böyle devam ederse denk geliyor ondan öyle dedim bide tabi benimm takıntım çin takvimiiiii

benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…