- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.901
Saol canımm 4.5 diyelim hazirana geliyor doğum inş Allah izin verirse bioritim tutuyo sanırım erkek günleri ve yatkın demişti elara ama bilerek olmadı tabi tesadüf
Bendede çok olmuştu 1 sene hemen hemen yapsammı yapmasammı yok boşver Allah bunlara sağlık versin yeter sürekli karar değiştirdim ama insanın içinde azıcık istek varsa bunu yapıyo o yüzden gecikmeyin bence mutlaka yaparsın daha fazla geç kalma Allah hayırlısını versin
Ben kendim okumuştum bu duayı okumak lazım bencede herşey dua üzerine
Düzeldi canım saolasın hergün mutlaka giriyorum aslında ama karşılaşamıyoruz heralde yazdıklarınada sürekli cvp yazıyorum geçmişi okuyamıyosan veya kaçırdıysan belki ondan dikkatini çekmemiştir yoksa takipçinizim senin nasıl gidiyo hamilelik benim iyi doğumu nasıl yapıcaksın sormuşmuydum :26::26:
kayyunun annesi bir ekol canım hiçbirimiz öyle olamayız sanırımmmgünaydın kızlar kızım yumurta pişirdim kayyu eşliğinde yediriyorum yaw ben kayyunun annesini çok kıskanıyorum çok iyi bir anneymiş benim kızlar ğle diyo bal kavonozunu kırıyo yerlere süt döküyomuş falan filan hiç kızmıyomuşvay benim emeklerim
günaydın kızlar nasılsınız?bende iyiyim çok şükür :))) bütün arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim sizinide gönlünüze göre versin.burda benim hem üzüntümü hem de sevincimi paylaştınız,dinlediniz..çok sağolun kızlar sizi çok seviyorum
kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz
braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???
günaydın kızlar nasılsınız?bende iyiyim çok şükür :))) bütün arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim sizinide gönlünüze göre versin.burda benim hem üzüntümü hem de sevincimi paylaştınız,dinlediniz..çok sağolun kızlar sizi çok seviyorum
saol berracım,bir haftadan beri akşamları biraz başım ağrıyordu bi de sabahları çok az mide bulantısı gibi,bide kasıklarımda hafif ara ara ağrı oluyor.normaldir dimi?tekrar hayırlı olsun cnm. nasılsın ? kendini değişik hissettiğin bir durum varmı ?göğüs ağrısı, kasık ağrısı, buantı... gibi
kız sendemi gidiyon yoksa :)))
BENDE SENİ ÇOOOOOOOOOK SEVİYORUUUMMM BENGÜÜÜmmmmm
ezelcim iyiki varsıncanım sende beni çok bekletme ne olur nisana kadar ben beklemek istemiyorum
evet ya nisan nerden çıktı şimdi
kız o duramaz yapar :))
ezelcim iyiki varsıncanım sende beni çok bekletme ne olur nisana kadar ben beklemek istemiyorum
evet ya nisan nerden çıktı şimdi
kız o duramaz yapar :))
bencedebu arada senin yumurtlama döneminde olman lazım yanılmıyorsam,otları gördün mü kız..
benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?