bebek cinsiyet belirleme..

benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü

o belli olmaz umutcum,otları gördüğün zaman bide akıntını kontrol et canım.ben sadece akıntı takibi yapmıştım ama elaranın dediği gibi bol su içmek lazım.

kaç gündür ot çıkıyor umut 3 gün çıkması normal sanırım fiki fiki oldumu peki

ya canım bana göre ben 9. gün yumurtluyorum ot çıkmıştı sonra ot bitti o günlerde olmadı
ama dünde gördüm ben bu otları oda 14.gün ve 15. gün oluyo benimde 13. gün ilişkim oldu
ayyyy anlamıyorum bundan benya hep aç karnına yapıyorum oysa

hangi dr'a gidiyosun canım izmitte...?merak etme bişey yoktur...hepsi olasılık...iyi düşün hep, olumsuz düşünme canım...

hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı konak hastanesi erkan beye gidiyorum....
arkadaşlar şöyle durum ben açıklayamadım yanlışı labaraturcı bilg. kayıtlarında yapıyor doğru sonuç kağıttaki.. doktorumla dün kapıştık zaten onun bi suçu yoktu ama labaratuarcıların suçu doktorun bilg. yanlış gönderiyolar bende arıyorum normel diyo sonuçlar...iyiki almışım sonuçları kağıttaki sonucum doğru yani şimdilik artık onada güvenim kalmadı ama mahkemeye vercem bu nasıl bi hata nerenle bakıyodun o kağıda......1 hafta geçmicek dün uyuyamadım bile...

benim araştırdığım sitede akşam üstüleri yani 4 - 6 arası en az 2 saat önceden hiçbirşey yemeyerek yapılan testlerde en doğru sonucu alırsınız yazıyordu

bak umut bunlar yazıyor

Sabah erken saatlerde, aç karnına alınan örnek ideal olmasına rağmen sabahın ilk saatlerindeki tükürük aşırı yoğun olacağından eğrelti otu formunun oluşumunu engelleyebilir. Ancak Bonie Family Planning Light’ın kullanılması için en uygun zaman akşam veya kuşluk vakti olup bu dönemlerde tükürük daha seyreltik bir haldedir, ama daima son iki saatte bir şey yenmemeli ve dişler temizlenmelidir.

kızlar geçmişte kara lahana ile cinsiyet tesbiti diye elaranın yazdığı bir yazı var. gören var mı o yazıyı ? uygulayan varmı acaba ? bende denesemmi acaba ? ne dersiniz ?

neyse canım sonuçlar iyiymiş,ama senin yaşadığın vesveseyi anlamazlar onlar.şimdi içini ferah tut :))

ama bende böyle bi sorun yokki ot çıkıyo zaten
evet birde akşam saatleri deneyiim artık

Elara cok sınırlı gorrdüm bacım senııııııııııı Bı muddet gözüne görünmeyeyimmmmmmmmm:82::82:

:83::83::83::83::83::83::83:

öyle gerçekten akşam bizdede babamız açtı sinir oldum çocukta izliyo hiç hoş değildi sanırım
sadece ortada kadın mevzusumu ne var tam izleyemedim misafirde geldi iyi oldu

muhteşem yüzyıl birebir tarihi anlatan bi dizi degil
yada can dündarın mustafa belgeseli gibi de degil
tarihini bilenler zaten biliyor ,diziyi izleyipte körü körüne aa bu böleymiymiş diyenler tarihten bi haberdir zaten.valla biz eşimle cok ilgiyle izliyor ve begeniyoruzzz.
bugüne kadar olan dizilerden cok farklı ayrıca ortada cok emek var
dizinin cevrildigi saray topkapı sarayı güya ,ama adamlar tekrar sıfırdan inşa etmişler
o hamamlar o işlemelerr gördügünüzz heryer sıfırdan inşa edilmiş
ortada emek varsa ben sonuna kadarrr izlerim o diziyiii
zaten maliyeti en fazla olan diziymiş.

yıllardır yaprak dökümü ,aşkı memnu,kavak yellerini izlemedikmi.o dizilerde kimin eli kimin cebinde belli degildiii.asıl izlenmemesi gerekenler onlardı ama onları bile izledikk
muhteşem yuzyıl onların yanında cok masumanee.cünkü herkesin eli sülümandaa

ay bir yandan sinir oluyom ama muhteşem yüzyılı izlemekten kendimi alamıyorum.
çok şaşaalı çok şatafatlı ama bu kadınların arasındaki rekabet felan gene sinir ediyor beni:)
mahidevran neler yaptı ama hürremde az bilmiş değil.nası elde etti sülümanı:)

nebahat çehrede hala firdevs hanım halini silemedi hafızamdan yalnız..

ezel dogru diyon bunun farkındayım ama ben hergün yapmam zaten.ama arada kociş için degişik şeyler yapmak istiyorumm evde
zaten saclarımcok uzun degil.kırıldıkca kestiririm sorun olmaz yani.
yıllardır dötüme kadar saclarım vardı evlendigimin ertesi günü gittimm kısacık kestirdim.
seninki hangi marka?

bizde seni seviyoruz bengucum
kan sonuclarını aldınmı???
eşine sölediginde ilk tepksiini ne oldu.aileden başka kişilere söledinmi

sonuçta bu dizi belgesel değil ya,abartmaya ne gerek varyayından kaldrılsın diye.diğer dizileri izlemedik mi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…