- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.921
benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü
kaç gündür ot çıkıyor umut 3 gün çıkması normal sanırım fiki fiki oldumu peki
hangi dr'a gidiyosun canım izmitte...?merak etme bişey yoktur...hepsi olasılık...iyi düşün hep, olumsuz düşünme canım...
arkadaşlar can parcamın dedigi muskayı ben araştırdım buldum:81:
kimler istiyorsa sölesin yollayımmm
ya canım bana göre ben 9. gün yumurtluyorum ot çıkmıştı sonra ot bitti o günlerde olmadı
ama dünde gördüm ben bu otları oda 14.gün ve 15. gün oluyo benimde 13. gün ilişkim oldu
ayyyy anlamıyorum bundan benya hep aç karnına yapıyorum oysa
hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı konak hastanesi erkan beye gidiyorum....
arkadaşlar şöyle durum ben açıklayamadım yanlışı labaraturcı bilg. kayıtlarında yapıyor doğru sonuç kağıttaki.. doktorumla dün kapıştık zaten onun bi suçu yoktu ama labaratuarcıların suçu doktorun bilg. yanlış gönderiyolar bende arıyorum normel diyo sonuçlar...iyiki almışım sonuçları kağıttaki sonucum doğru yani şimdilik artık onada güvenim kalmadı ama mahkemeye vercem bu nasıl bi hata nerenle bakıyodun o kağıda......1 hafta geçmicek dün uyuyamadım bile...
kızlar geçmişte kara lahana ile cinsiyet tesbiti diye elaranın yazdığı bir yazı var. gören var mı o yazıyı ? uygulayan varmı acaba ? bende denesemmi acaba ? ne dersiniz ?
bak umut bunlar yazıyor
Sabah erken saatlerde, aç karnına alınan örnek ideal olmasına rağmen sabahın ilk saatlerindeki tükürük aşırı yoğun olacağından eğrelti otu formunun oluşumunu engelleyebilir. Ancak Bonie Family Planning Light’ın kullanılması için en uygun zaman akşam veya kuşluk vakti olup bu dönemlerde tükürük daha seyreltik bir haldedir, ama daima son iki saatte bir şey yenmemeli ve dişler temizlenmelidir.
berra deneyen arkadaşlar vardır umarım.
:83::83::83::83::83::83::83:ecce bu sayafada nerdeyse herkese yöntemleri yolladım.aynılarını sanada yolladım
4 yazacagıma 5 mesaj yazmışım, bi tek sen tantana yaptın hem özel mesajda hem burda.
lütfen arkadaşım bişeyde bu kadar ısrarcı olma.sen neden güvenmiyorsun bana sölermisn???
yada sana ne kastım olabilir.senden yöntem sakıncak olsam diger 4 yöntemide yollamazdım dimi
4 ü yollayan 1 mesajıda yollaarr
hayır olsun rüyan cnm.Allah gönlüne göre verir inş.
sen denemeyi düşünürmüsün cnm ?
akşam muhteşem yüzyılı bi açim dedim açar açmaz benim büyük kız geldi anne kapat şu filmi die kızdı reytinklerini fazla gösteriyosun dedi o derse gidince bi açim dedim insan tarihini bu kadar karalamaz ya kanuniyi resmen şehvet düşkünü yapmışlar ben hürrem sultanı çocukluğundan itibaren esir edilmiş çok iyi yetiştirilmiş birisi olarak biliyodum filmde resmen öbür türlü bir kadın gibi yapmışlar ayrıca kanuninin karısını nasıl tahrik etti laflarıyla
öyle gerçekten akşam bizdede babamız açtı sinir oldum çocukta izliyo hiç hoş değildi sanırım
sadece ortada kadın mevzusumu ne var tam izleyemedim misafirde geldi iyi oldu
çok ciddiye almaya gerek yok olabilir ama,elara gelsin belki o deneyen arkadaşlar varsa biliyordur.sen denemeyi düşünür müsün?
canım sakın saç düzleştirici kullanma ve maşa bunlar saçı çok yıpratıyor evet güzel görünüyor ama saçı resmen yakıyor benim saçlarımın uçları çıt çıt kopuyor saç telimi elime alıyorum ucunu birçekiyorum çık saç elimde en iyiside en kötüsüde saçı mahfediyor
bizde seni seviyoruz bengucumgünaydın kızlar nasılsınız?bende iyiyim çok şükür :))) bütün arkadaşlara tebrikleri için çok teşekkür ediyorum.Rabbim sizinide gönlünüze göre versin.burda benim hem üzüntümü hem de sevincimi paylaştınız,dinlediniz..çok sağolun kızlar sizi çok seviyorum
sonuçta bu dizi belgesel değil ya,abartmaya ne gerek varyayından kaldrılsın diye.diğer dizileri izlemedik mi sanki.muhteşem yüzyıl birebir tarihi anlatan bi dizi degil
yada can dündarın mustafa belgeseli gibi de degil
tarihini bilenler zaten biliyor ,diziyi izleyipte körü körüne aa bu böleymiymiş diyenler tarihten bi haberdir zaten.valla biz eşimle cok ilgiyle izliyor ve begeniyoruzzz.
bugüne kadar olan dizilerden cok farklı ayrıca ortada cok emek var
dizinin cevrildigi saray topkapı sarayı güya ,ama adamlar tekrar sıfırdan inşa etmişler
o hamamlar o işlemelerr gördügünüzz heryer sıfırdan inşa edilmiş
ortada emek varsa ben sonuna kadarrr izlerim o diziyiii
zaten maliyeti en fazla olan diziymiş.
yıllardır yaprak dökümü ,aşkı memnu,kavak yellerini izlemedikmi.o dizilerde kimin eli kimin cebinde belli degildiii.asıl izlenmemesi gerekenler onlardı ama onları bile izledikk
muhteşem yuzyıl onların yanında cok masumanee.cünkü herkesin eli sülümandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?