bebek cinsiyet belirleme..

Elara duygularımın tercumanı oldun , seni teprik ederim bu tartışmalar sadece gündemi değiştirmek için yapılıyor, bence bu dizide amaç hürremle sülümanın aşkı o dnemi karalamak deyil ayrıca emeğe saygı duymak lazım

bizde seni seviyoruz bengucum
kan sonuclarını aldınmı???
eşine sölediginde ilk tepksiini ne oldu.aileden başka kişilere söledinmi

ilk annem öğrendi,sanki içine doğmuş gibiydi ben de tam o sırada kan sonuçunun pozitif olduğunu öğrenmiştim.eşime de kapıyı açarken süpriz yaptım.bir elbise giydim sonra karnıma yastık.içeri girdi böyle şaşkın şaşkın baktı.bu ne bengü ya dedi,sonra allamadın mı canım dedim.jeton düşünce çok sevindi sarıldık birbirimize ama nasıl diyeyim sanki sevinç ve hüzün bir aradaydaydı biliyorsun yakın geçmişteki yaşananların izleri var.yani ilkindeki gibi sevinçimiz tam olmadı gibi biraz.şimdilik bi sizler bi de ailelerimiz biliyor kimseye demeyelim diyoruz bi süre.değerlerimde saat iki gibi elime geçer.inş herşey normaldir elaracım.bana o muskayı gönderir misin?

Kızım kullanıyor Es3 çok memnun.Çok kısa sürede düzleştiriyor saçı

tşkelr cvp için.bende bu marka ve modeli düşünüyorum.
senin kızın düzleştirici kullancak kadar büyük mü yaw.senin ve kızının yaşı kac?

Elara Düzleştiriciyi buharlı al.
ben babyliss aldım ama buharlı almadığıma pişmanım.
çok kırıyor ve sonradan dökülme yapıyor

cnm babyliss buharlısını araştırdım ama pek tavsiye eden yok yaw.asıl onun için kırıyor diyorlar.kafam karıştı valla.
seninki babylisin hangi modeli.cünkü secenekelrim arasında babylisde pro 230 da var.
en zararsızı rowenta cf7710 respect deniliyorr.
satışcı bi bayaan sordum braun es3 yada es 2 bu konuda başarılı dedi.hem daha az zararlı hemde kısa sürede düzleştiriyormuş.
kararsızısım valla.bu hafta netten sipariş vermem lazımmm

merhaba arkadaslar ph mi olcmek icin turnosol kagidi sparisi verdim hem benim hem esimin ph sini diyete baslamadan once olcecegom birde diyetten sonra olcecegim bakalim fark nekadar degisecek

gızz ezell ne nisanııı.nisanı bekliceksenn mikroskobu ihtiyacı olana yolla ozamann.nisana kadar en az 3 hamile cıkarırızzz
herkes senin keyfinimi beklicekkk

benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü

umut sen iki keremi yumurtluyonki.akıntı durumun nasıl peki

baktım benimki babayliss parismiş.
ya ucuzdu benimki carrefour gibi büyük bi yerden almıştım kampanyadaydı.
hatta orda buharlıyı tanıtıyordubir kız benim kızın saçlarını çok güzel dalgalı yapmıştı.
keşke buharlı alaydım diyorum

hımm şimdi anladım cnm.testte cok riskli cıkmış aslında, ama sana normal denildi dimi.
ama böle riskli cıkıp sonradan normal cıkan arkadaşlarda duyduk.lütfen üzme kendini.inşallah bişi cıkmaz

kızlar geçmişte kara lahana ile cinsiyet tesbiti diye elaranın yazdığı bir yazı var. gören var mı o yazıyı ? uygulayan varmı acaba ? bende denesemmi acaba ? ne dersiniz ?

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...r/388880-kirmizi-lahana-cinsiyet-tahmini.html

istersen akşam dene berraaa.cok basit bi deneey cünküü.bizede fikir olurr
eceyapmıştı tutmuştu onda galiba.

ay bilmiyorum Elaraya saatimi değiştirecem akşam üstüne alacam
sanmıyorum bukadar kısa aralıkla yumurtlama olamaz
zaten bu ay dr gidecem olmuyo böyle

eccce canım benim sen ne zaman düşünüyorsun
artık büyümüş kızların
senin inşallah oğlun olur merak ediyorum sonucu valla

Son düzenleme:
Elara cok sınırlı gorrdüm bacım senııııııııııı Bı muddet gözüne görünmeyeyimmmmmmmmm:82::82:

ece gecmiş sayafalar dön bi bak bakalım aynı şeyi kackez yazmışsın.
2 gündür durmadan mesajları istemişsin yaw.özeldende yazmışsın.
başka mesaj olsa bu kadar ısrara neden yollamayım.yani burda bana bi güvensizlik var ben buna sinirlendim.

nebahat bu role cukk oturmuşşş.aynı şekilde diger oyuncularda
yalnız benim dikkatimi ceken sülüman dünkü bölümde akşamdan bi başladı ertesi gün akşama kadar 5 kez fiki fiki yaptı :)))) vallaaa eskilerdee iş varmışşş hahaha
zaten osmanlı toprakları hep bu padişahların uckura düşkünlügünden gitmedimi arkadaşlarr
en parlak cagı sultan süleyman zamanındaydı sonra durakladı sonra geriledii.
ahh ahh dünyaya hükmediyormuştuk

elara bende duzlestırıcı kullanıyorum braunun ıon tech olanlarından ben cok memnunum saclarım dalgalı hatta kıvırcık bıle denebılır ama saclarımı tamamen duzlestırıyor bırda saçlarına ırı dalgalar yapabılıyosun bıhter modelı yanı tavsıye ederım

ay bilmiyorum Elaraya saatimi değiştirecem akşam üstüne alacam
sanmıyorum bukadar kısa aralıkla yumurtlama olamaz
zaten bu ay dr gidecem olmuyo böyle

ya bu yumutlama takipi yapan drları nasıl buluyolar bılmıyorum. ben gecen ay gıtmiştim dr yumurtlama takipi istiyorum dedim gerek yok dedi ya

aynenn bu aşk dizisi aslında.cünkü tarih kitablarındada hürrem sultandanda bahsedilir
süleymanın ona büyük aşkı tarih kitaplarında gecer.ondan ilham alarak detaya inilmiş dizide

yaa elara değişiklik olsun dersen buharlı düzleştiricilerle iri dalga da yapılıyor bence daha çok fonksiyonlu.sen buharlı al kesin

hımm ölemi diyosun.tmm seceneklerime yazayım tekrarrr.

bence ezel sürekli deniyor.
mikroskobun keyfini beklemiyor:)))))

hahahahah haklısınnn.elinde mikrokop var ama o canı istedigi zaman fiki fiki yapıyor

cnm zaten ilk tercigim braun iontec.ama es3 mü es2 mi alalyım kararsız kaldım
seninki hangi modeli?

istersen akşam dene berraaa.cok basit bi deneey cünküü.bizede fikir olurr
eceyapmıştı tutmuştu onda galiba.[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm. ayy ece yaptı demek . daha çok heyecan yaptım şimdi. ama yapmaya çok da korkuyorum. inşallah cesaret edebilirim. tekrar sağol cnm.

slm kızlar nasılsınız

bugun sabahdan arkadasa gıttım babası

vefat etmıstı bassaglıgına aman dunya gercekden cok bosya

rabbım hayırlı ölumler nasıp etsın hepımıze

ımanla gıtmeyıı......

hahhaa elara güldürdün beni hiç dikkat etmemiştim. ama eşimle bende cok kızıyoruz bu eleştilere yaprak dökümünde oğuz bi hayriye hanımı ellemedi bişey yok. fatmagül hiç kötü örnek değil. öyle bir gecer zamanki de cocuklaarıyla dısarı atıyo herkes bayılıyo. bizim sülüman bi rus buluyo ayaklanıyo millet. ama ben tarihe cok meraklı biri olarak cok okudum osmanlıyıı son olarakta hürrremin hayatını okudum az bıle anlatılıyo. şimdide hürremin kızı mihrimahı okuyorum . gercekten fazlası yasanmış. eksiği yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…