- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.941
muhteşem yüzyıl birebir tarihi anlatan bi dizi degil
yada can dündarın mustafa belgeseli gibi de degil
tarihini bilenler zaten biliyor ,diziyi izleyipte körü körüne aa bu böleymiymiş diyenler tarihten bi haberdir zaten.valla biz eşimle cok ilgiyle izliyor ve begeniyoruzzz.
bugüne kadar olan dizilerden cok farklı ayrıca ortada cok emek var
dizinin cevrildigi saray topkapı sarayı güya ,ama adamlar tekrar sıfırdan inşa etmişler
o hamamlar o işlemelerr gördügünüzz heryer sıfırdan inşa edilmiş
ortada emek varsa ben sonuna kadarrr izlerim o diziyiii
zaten maliyeti en fazla olan diziymiş.
yıllardır yaprak dökümü ,aşkı memnu,kavak yellerini izlemedikmi.o dizilerde kimin eli kimin cebinde belli degildiii.asıl izlenmemesi gerekenler onlardı ama onları bile izledikk
muhteşem yuzyıl onların yanında cok masumanee.cünkü herkesin eli sülümandaa
haziran gibi inşallah ama kesin değil bazan olsun bitsin diyorum benim büyük kızla çok yaş farkı olacak çok geciktirmemek istiyorum aslında
bizde seni seviyoruz bengucum
kan sonuclarını aldınmı???
eşine sölediginde ilk tepksiini ne oldu.aileden başka kişilere söledinmi
Kızım kullanıyor Es3 çok memnun.Çok kısa sürede düzleştiriyor saçı
Elara Düzleştiriciyi buharlı al.
ben babyliss aldım ama buharlı almadığıma pişmanım.
çok kırıyor ve sonradan dökülme yapıyor
aayy çok hoşsunuz bakıcam nisana kadar bioritmle yumurtlama günü denk gelirse yaparım belkim nisandada denk geleceği kesin değil ya işte son adetime göre eğer böyle devam ederse denk geliyor ondan öyle dedim bide tabi benimm takıntım çin takvimiiiii
benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü
hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı konak hastanesi erkan beye gidiyorum....
arkadaşlar şöyle durum ben açıklayamadım yanlışı labaraturcı bilg. kayıtlarında yapıyor doğru sonuç kağıttaki.. doktorumla dün kapıştık zaten onun bi suçu yoktu ama labaratuarcıların suçu doktorun bilg. yanlış gönderiyolar bende arıyorum normel diyo sonuçlar...iyiki almışım sonuçları kağıttaki sonucum doğru yani şimdilik artık onada güvenim kalmadı ama mahkemeye vercem bu nasıl bi hata nerenle bakıyodun o kağıda......1 hafta geçmicek dün uyuyamadım bile...
kızlar geçmişte kara lahana ile cinsiyet tesbiti diye elaranın yazdığı bir yazı var. gören var mı o yazıyı ? uygulayan varmı acaba ? bende denesemmi acaba ? ne dersiniz ?
gızz ezell ne nisanııı.nisanı bekliceksenn mikroskobu ihtiyacı olana yolla ozamann.nisana kadar en az 3 hamile cıkarırızzz
herkes senin keyfinimi beklicekkk
umut sen iki keremi yumurtluyonki.akıntı durumun nasıl peki
Elara cok sınırlı gorrdüm bacım senıııııııııııBı muddet gözüne görünmeyeyimmmmmmmmm:82::82:
ay bir yandan sinir oluyom ama muhteşem yüzyılı izlemekten kendimi alamıyorum.
çok şaşaalı çok şatafatlı ama bu kadınların arasındaki rekabet felan gene sinir ediyor beni:)
mahidevran neler yaptı ama hürremde az bilmiş değil.nası elde etti sülümanı:)
nebahat çehrede hala firdevs hanım halini silemedi hafızamdan yalnız..
ay bilmiyorum Elaraya saatimi değiştirecem akşam üstüne alacam
sanmıyorum bukadar kısa aralıkla yumurtlama olamaz
zaten bu ay dr gidecem olmuyo böyle
Elara duygularımın tercumanı oldun , seni teprik ederim bu tartışmalar sadece gündemi değiştirmek için yapılıyor, bence bu dizide amaç hürremle sülümanın aşkı o dnemi karalamak deyil ayrıca emeğe saygı duymak lazım
yaa elara değişiklik olsun dersen buharlı düzleştiricilerle iri dalga da yapılıyor bence daha çok fonksiyonlu.sen buharlı al kesin
bence ezel sürekli deniyor.
mikroskobun keyfini beklemiyor:)))))
elara bende duzlestırıcı kullanıyorum braunun ıon tech olanlarından ben cok memnunum saclarım dalgalı hatta kıvırcık bıle denebılır ama saclarımı tamamen duzlestırıyor bırda saçlarına ırı dalgalar yapabılıyosun bıhter modelı yanı tavsıye ederım
ece gecmiş sayafalar dön bi bak bakalım aynı şeyi kackez yazmışsın.
2 gündür durmadan mesajları istemişsin yaw.özeldende yazmışsın.
başka mesaj olsa bu kadar ısrara neden yollamayım.yani burda bana bi güvensizlik var ben buna sinirlendim.
nebahat bu role cukk oturmuşşş.aynı şekilde diger oyuncularda
yalnız benim dikkatimi ceken sülüman dünkü bölümde akşamdan bi başladı ertesi gün akşama kadar 5 kez fiki fiki yaptı :)))) vallaaa eskilerdee iş varmışşş hahaha
zaten osmanlı toprakları hep bu padişahların uckura düşkünlügünden gitmedimi arkadaşlarr
en parlak cagı sultan süleyman zamanındaydı sonra durakladı sonra geriledii.
ahh ahh dünyaya hükmediyormuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?