- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #31.961
ay bilmiyorum Elaraya saatimi değiştirecem akşam üstüne alacam
sanmıyorum bukadar kısa aralıkla yumurtlama olamaz
zaten bu ay dr gidecem olmuyo böyle
teşekkür ederim cnm. ayy ece yaptı demek . daha çok heyecan yaptım şimdi. ama yapmaya çok da korkuyorum. inşallah cesaret edebilirim. tekrar sağol cnm.
slm kızlar nasılsınız
bugun sabahdan arkadasa gıttım babası
vefat etmıstı bassaglıgına aman dunya gercekden cok bosya
rabbım hayırlı ölumler nasıp etsın hepımıze
ımanla gıtmeyıı......
ece gecmiş sayafalar dön bi bak bakalım aynı şeyi kackez yazmışsın.
2 gündür durmadan mesajları istemişsin yaw.özeldende yazmışsın.
başka mesaj olsa bu kadar ısrara neden yollamayım.yani burda bana bi güvensizlik var ben buna sinirlendim.
nebahat bu role cukk oturmuşşş.aynı şekilde diger oyuncularda
yalnız benim dikkatimi ceken sülüman dünkü bölümde akşamdan bi başladı ertesi gün akşama kadar 5 kez fiki fiki yaptı :)))) vallaaa eskilerdee iş varmışşş hahaha
zaten osmanlı toprakları hep bu padişahların uckura düşkünlügünden gitmedimi arkadaşlarr
en parlak cagı sultan süleyman zamanındaydı sonra durakladı sonra geriledii.
ahh ahh dünyaya hükmediyormuştuk
ben zilemedim 5 keremi yaptı
yani sık ilişki kız çocuk söylemek lazım sülümana :))
ben zilemedim 5 keremi yaptı
yani sık ilişki kız çocuk söylemek lazım sülümana :))
slm kızlar nasılsınız
bugun sabahdan arkadasa gıttım babası
vefat etmıstı bassaglıgına aman dunya gercekden cok bosya
rabbım hayırlı ölumler nasıp etsın hepımıze
ımanla gıtmeyıı......
zaten süleyman ve hürremin 1 kızı 4 oglu vardı
ilk cocukları kız diye biliyom.o da cicim aylarında sık ilişkiyle olmuştur muhtemelenn
yani gecenki bölümdeki 5 fiki fiki soncuu hamile kalıp mihriban sultanı dünyaya getircek
dogumdan sonra sülüman başka cariyeye takılmıştır hürremle haftada 1 ilişkiye girmiştir ondada erkek cocukları bulmuşturrr
yıllardır yaprak dökümü ,aşkı memnu,kavak yellerini izlemedikmi.o dizilerde kimin eli kimin cebinde belli degildiii.asıl izlenmemesi gerekenler onlardı ama onları bile izledikk
muhteşem yuzyıl onların yanında cok masumanee.cünkü herkesin eli sülümandaa
ezel dogru diyon bunun farkındayım ama ben hergün yapmam zaten.ama arada kociş için degişik şeyler yapmak istiyorumm evde
zaten saclarımcok uzun degil.kırıldıkca kestiririm sorun olmaz yani.
yıllardır dötüme kadar saclarım vardı evlendigimin ertesi günü gittimm kısacık kestirdim.
seninki hangi marka?
nebahat bu role cukk oturmuşşş.aynı şekilde diger oyuncularda
yalnız benim dikkatimi ceken sülüman dünkü bölümde akşamdan bi başladı ertesi gün akşama kadar 5 kez fiki fiki yaptı :)))) vallaaa eskilerdee iş varmışşş hahaha
zaten osmanlı toprakları hep bu padişahların uckura düşkünlügünden gitmedimi arkadaşlarr
en parlak cagı sultan süleyman zamanındaydı sonra durakladı sonra geriledii.
ahh ahh dünyaya hükmediyormuştuk
bence ezel sürekli deniyor.
mikroskobun keyfini beklemiyor:)))))
hahahahah haklısınnn.elinde mikrokop var ama o canı istedigi zaman fiki fiki yapıyor
zaten süleyman ve hürremin 1 kızı 4 oglu vardı
ilk cocukları kız diye biliyom.o da cicim aylarında sık ilişkiyle olmuştur muhtemelenn
yani gecenki bölümdeki 5 fiki fiki soncuu hamile kalıp mihriban sultanı dünyaya getircek
dogumdan sonra sülüman başka cariyeye takılmıştır hürremle haftada 1 ilişkiye girmiştir ondada erkek cocukları bulmuşturrr
Elara ben dağişiklik olsun diye saç rengi değiştirmeyi çok severim.daldan dala gidiyordum.eşim artık sarıda kal sana açık renk yakışıyor dedi.bu ara sabit kaldım ama senin avatardaki kız gibi çikolata kahve çok hoşuma gidiyor.çoğu arkadaşın avatarıda öyle zaten.türkan şoraylar falan kışkırtıyosunuz beni ya.
sinir birşey ya hürreme 5 kere mahidevran avucunu yalasın.hünkarımızın isteklerini nasıl eleştiririz diyor bide görümcesi.
aa yoksa kendi oğlu tahta geçsin diye o küçük mustafayı öldürtcekmi bu hürrem cadalozu.
yok benim yüreğim dayanmaz.
cnm zaten ilk tercigim braun iontec.ama es3 mü es2 mi alalyım kararsız kaldım
seninki hangi modeli?
aa yoksa kendi oğlu tahta geçsin diye o küçük mustafayı öldürtcekmi bu hürrem cadalozu.
yok benim yüreğim dayanmaz.
tazmanya,derden,renginn size 1 mesaj daha yolladım.
hatira kızlara yolladıktan sonra sanada yollıcam.1-2 günü bulabilir.ama lütfen aktif katıl
3 kızın varmış işini şansa bırakma bizimle paslaş mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?