bebek cinsiyet belirleme..

ay bilmiyorum Elaraya saatimi değiştirecem akşam üstüne alacam
sanmıyorum bukadar kısa aralıkla yumurtlama olamaz
zaten bu ay dr gidecem olmuyo böyle

boncugunda cok kafasını karıştırmıştı o mikroskop
en iyisi yum takibi dedigin gibi

teşekkür ederim cnm. ayy ece yaptı demek . daha çok heyecan yaptım şimdi. ama yapmaya çok da korkuyorum. inşallah cesaret edebilirim. tekrar sağol cnm.

bişi degil.bekliyoruz sonuclarııı cnm.ama körü körünede inanma cıkan sonuca he:)

Allah rahmet eylesin cnm.

ben zilemedim 5 keremi yaptı
yani sık ilişki kız çocuk söylemek lazım sülümana :))

Elara ben dağişiklik olsun diye saç rengi değiştirmeyi çok severim.daldan dala gidiyordum.eşim artık sarıda kal sana açık renk yakışıyor dedi.bu ara sabit kaldım ama senin avatardaki kız gibi çikolata kahve çok hoşuma gidiyor.çoğu arkadaşın avatarıda öyle zaten.türkan şoraylar falan kışkırtıyosunuz beni ya.

bişi degil.bekliyoruz sonuclarııı cnm.ama körü körünede inanma cıkan sonuca he:)

haklısın . zaten körü körüne inanmaktan korktuğum için yapmaya cesaret edemiyorum yaaa. etkilenmek istemiyorum ama etkilenmekten korkuyorum.

ben zilemedim 5 keremi yaptı
yani sık ilişki kız çocuk söylemek lazım sülümana :))

zaten süleyman ve hürremin 1 kızı 4 oglu vardı
ilk cocukları kız diye biliyom.o da cicim aylarında sık ilişkiyle olmuştur muhtemelenn
yani gecenki bölümdeki 5 fiki fiki soncuu hamile kalıp mihriban sultanı dünyaya getircek
dogumdan sonra sülüman başka cariyeye takılmıştır hürremle haftada 1 ilişkiye girmiştir ondada erkek cocukları bulmuşturrr

başınız sağolsun
gerçketende öyle ama bi zaman sonra hemen unutuyoruz (

kız bizim formul burdada tutuyo yani

Hepsiburada.com : Remington S6500 Sleek&Curl 6 Farklı Şekil Veren Düzleştirici | Sağlık ve Kişisel Bakım

Elara bak benimki bunun aynısı yanlız benimkinin saçı koruma özelliğimi ne bişeyler var bende senin gibi çok araştırmıştım alırken ama benim bide saç maşam var philips marka o çok yaktı saçımı

eşim akşam eve geç geldi o sırada ekranda tam Nebahatin süleymanı mustafayla birlikte beklediği sahne vardı mustafa babasına gitmek istiyor oda diyorki baban birazdan buraya gelir her sabah benim hayır dualarımı alır tabi nebahatte meme dekoltesi o biçim benim kocişte bunun neresinden hayır duası alıcak süleyman bunun kendine hayrı yok diyor

bence ezel sürekli deniyor.
mikroskobun keyfini beklemiyor:)))))

hahahahah haklısınnn.elinde mikrokop var ama o canı istedigi zaman fiki fiki yapıyor

adım çıktı bir kere dokuza oofff

Son düzenleme:

benim okudugum kıtabında 2. selim doğuyo ama yınede değiştirebilirler

evet kahve bu yıl modaaa.
kış ayında koyu renk güzel oluyor
yazında sarı sac
bendede röfle var şuan.platin sarısına yakın.beyaz tenli oldugumdan güzel oluyor.ama herdaim makyaj istiyorrr

sinir birşey ya hürreme 5 kere mahidevran avucunu yalasın.hünkarımızın isteklerini nasıl eleştiririz diyor bide görümcesi.

yaw adam koskoca padişah.bide cariyeleri var adam niye fırsatlarını degerlendirmesinn.
kullanılmışını niye tercih etcek .kız oglan kızla birlikte olmak isterr tabiki.
izledinmiz bilmiyorum bu cariyeler geldiklerinde hepsine kızlık muayenesi yaptılar :)

kızlar haskena bcımız yok bugunnerelerde acaba

ıns kızı felan hasta degıldır yaaa

Son düzenleme:
aa yoksa kendi oğlu tahta geçsin diye o küçük mustafayı öldürtcekmi bu hürrem cadalozu.
yok benim yüreğim dayanmaz.

aslında hürremi valide sultan cok istiyor adınıda o koyuyo. gülbahar diger adıda mahidevran sultana cok asık ama baska cocugu olmuyo dıye süleyman anasinin cenesi yüzünden bi gece sinirle yatıyo hürremle.hürremde hamile kalmamıştır diye başka biriyle yatıyo oda sözde hadım ama neyse o ay hamile kalıyo. 2 selim doğuyo ve sultana hiç benzemiyo. sonra 4 cocukları daha oluyo biri özürlü . hürreme cok aşık oluyo. gülbahar sultan manisaya gidiyo mustafayı alıp. ve sırayla ibrahim mustafa cıhangir bi oğlu zaten hastalıktan ölüyo mehmet . en son beyazıdı ölürken süleymana senden değil ibrahimden beyazıd diyo ve osmanlıyı bitirip intikamını alıyo neyse işte kısa özet böyle benim okudugum kıtapta bakalım burda nasıl olcak. ama bazı tarih kitablarında imparatorlugu bir köle kızın çökerttiği yazılır. bazı kitaplarda ise böyle birşeyin imkansız olduğu. onu artık bı hürremle allah biliyo

butun ıslerım duruyoooo bugun ıyıkı bı dısarı cıktım

valla yaa gezssen bıle evde benı beklıyo ısler

valla calısan arkadaslarımız sıze massallah ya

ben calıssam heralde ev ne olur bılmıyommm(

bernilcimm haskenanın nickini yalnış yazmışın.bu konuda cok hassas biliyonn
bende merak ediyorum dünde öglenden sonra girmedi galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…