bebek cinsiyet belirleme..

sana hayranım şekerim. eminim ki evin her zaman derli toplu ve tertemizdir. biz çalışanların evleri ne yazıkki hep olduğu kadar derli toplu duruyor. zaten buna alışınca da pek sorun olmuyor. ama maşallah sen hep evine ikkatlisin. ne güzell.

cnm calışsan akşama kadar evde kimse olmıcakki.evde dagılmıcak
yada cocuklara bakan biri oluyor o derleyip topluyor evi
calıştıgın zaman ev işleri genelde haftasonları yapılıyor.ama biz hemen hemen hergün yapıyoruz.

cnm evde olunca mecbur yapıyosun yaaa(

söle sılıp supurunce ıcım acılıyo ama su an uykum gelıyo :)

ewet cnm valla aynen bıde rengının dedıgı gıbı

tabur kadarda varız ay ne guldum aksam

bende saç rengimi dizideki Hürremin saç rengi gibi yapmak istiyoruummmm

ezel bence sana acık renkelr daha güzel olur sarı gibi mesela yada hürremin sacı da olabilir.
koyu renkelri cok tercih etme.cünkü senin yüzünde benimki gibi zayıf ve küçük
koyu renkler yüzü daha küçük gösteriyor

bir ara benim saçlarımda sarıydı ilk önce röfle yaptırdım sonra röflemi beğenmedim 15 gün sonra üstüne bbir daha röfle attırdım saçlar mısır püskülüne döndü sonra komple saçın rengini açtırdım küllü sarı gibi bişey oldu yakışmıştı ama dipler çıkınca dore kestaneye boyattım sonrada giderek koyulaştırdım şimdide uzun süredir kızıl tonlarında yeni boyattım aksın boya 1 ay geçsin üstünden o rengi istiyorum

bengü canım geç döllenme oldu heralde

kızlar nerdesinizzz yaaa Haskena gezmelere gitti kesin
umuuuuuuuuut sen nerelere kayboldun

bengü canım geç döllenme oldu heralde

kızlar nerdesinizzz yaaa Haskena gezmelere gitti kesin
umuuuuuuuuut sen nerelere kayboldun

geldim geldim
sormaya yaaaaaa işyerine ssk dan denetime geldiler
akla karayı seçtik :)
yemek yapan kadın sigortasız onu yakaladılar işe giriş yaptırdılar :))
ama ucuz atlattık

yumurtlamanın üstünden 14 - 15 gün geçti heralde dimi ortalama 95 falan olmalıydı sanırım ama geç döllenme oldu büyük ihtimal önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ben ama yinede bir görün doktora için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…