bebek cinsiyet belirleme..

canımsın yaaa bozma moralini ama git yinede bir doktora istersen
senin son adet tarihinin üstünden 4 hafta geçtimi _?

evet geçti canım dört haftayı..
inş. herşey yolunda gider sevincim yarım kaldı.yarın sabah bi daha test yaptırayım bakalım.değer ne çıkacak?

Alemsiniz ya koptum yine:84::84::84: insan beyni ne garip kafamız başka türlü çalışmaya başladı:84::84::84::84:

biz direk yumurta akıyla ph artırsak diyet yapmasak olurmu kızlar

canım yumurta akı bence takviye olur ancak sadece o yetmez diye düşünüyorum yani yumurta akı vajende hangi noktaya kadar gidebilirki ama doğal yollarla tüm vajenin alkali hale geliyor
sanırım sana diyet zor geliyor en azından yeşil çay phı yüksek su ve portakal limon muz kivi tüket bide hindiba bitkisi çok alkaliymiş onun çayını iç

Ben anacım pratik şeyleri seviyorum uzun vadeliler beni geriyo ya ben burda bakıyom araştırıyom ya bizim beyin hiç haberi yok ayrıcada ikinciy düşünmüyo o da geriyo beni neydeceğük bilmiyom

selam kızlar gununuz dununuzden guzel olsun
ELARA bende bı dusuk yasamıstım ve onun erkek oldugunu dusunyorum duayı banada yollarsan cok sevınırım
ruyamda uzum yıyordum taze uzum onu yersem oglum olcakmıs dıyorlar hayır olsun ınsallahhhhh

kızlar sıgara ıcen arkadaslar ıcın yazıyom arkadasımın kızı kımya muh okudu gecen sodadan bahsedıyorduk dedı kı sıgara ıcıldıgı zaman soda ıcecekmıssın soda sıgarayı notrluy,omus hıc ıcılmemıs gıbı oluyomus dedı cok faydalıymıs bılgınıze :80:

Ben anacım pratik şeyleri seviyorum uzun vadeliler beni geriyo ya ben burda bakıyom araştırıyom ya bizim beyin hiç haberi yok ayrıcada ikinciy düşünmüyo o da geriyo beni neydeceğük bilmiyom

canım en iyisi sen yumurta takibi yap bide biortmine bakalım denk getir eşinide ikna et öyle yap oldu oldu olmadı Rabbimin taktiri

selam hazek hoşgeldiinnn
soda nasıl notr hale getiriyormuşki sigaranın etkisini abartmış biraz bence öyle bişey olsa oohhh oohhh heryerde yazılıp çizilirdi bu bilgi

canım en iyisi sen yumurta takibi yap bide biortmine bakalım denk getir eşinide ikna et öyle yap oldu oldu olmadı Rabbimin taktiri

kızım seneye ilkokula başlıycak bende yaz gibi diyete başliyim diyorum birde ben yumurtlama takibi dr. kontrolünde yaptırmak istiyorum bunu yapabilecek bir dr. bulmam lazım planlarım bu yönde bakalım hayırlısı

kızlar ruyamda uzum verıyolar bana bunu yersen oglun olcak dıyolar bıde bı yerden baska bır yere gıdıyoruz bı tane teyzenın elınde kuranı kerım okurken uyudugunu goruyorum ruyamı yorumlayabılecek varmı kı acephayırlara cıksın ınsallahhhhhh

çok güzel bir rüya görmşsün bence güzel rüyalar çok anlatılmamalıdır büyüklerimiz öyle der hep

merhaba ezel valla bılmıyorum kı o oyle soyledı kımya okuyanlar kola ıcmez falanda dedı hatta ıcındekıler cok ıgrenc dedı o oyle saydıgından berı daha agzımıza kola almadık zaten cok ıcen bırı degıldık ama sodanın cok cok faydalı oldugunu soyledı ama meyvelı degıl sadesı mesela bır yasından ıtıbaren cocuklara bıle bırkac yudum verılbılır kemıklerı guclendırıyormus dıye de duymustum baska bırınden

amma cok konustum basınızı sısırdım kusura bakmayın bı sekılde fırsat buldukca sohbete katılıp aklıma gelenlerı yazıyom ıste :86:

bizimle paylaştığın için teşekkürler hazek vallah bende kola içmiyorum çok şekerli geliyor zaten eşimde içmez çok şükür ama bazen canı çekiyormuş içiyor kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…