- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.001
canımsın yaaa bozma moralini ama git yinede bir doktora istersen
senin son adet tarihinin üstünden 4 hafta geçtimi _?
evet geçti canım dört haftayı..yumurtlamanın üstünden 14 - 15 gün geçti heralde dimi ortalama 95 falan olmalıydı sanırım ama geç döllenme oldu büyük ihtimal önemli bişey olduğunu düşünmüyorum ben ama yinede bir görün doktora için rahat etsin
zaten süleyman ve hürremin 1 kızı 4 oglu vardı
ilk cocukları kız diye biliyom.o da cicim aylarında sık ilişkiyle olmuştur muhtemelenn
yani gecenki bölümdeki 5 fiki fiki soncuu hamile kalıp mihriban sultanı dünyaya getircek
dogumdan sonra sülüman başka cariyeye takılmıştır hürremle haftada 1 ilişkiye girmiştir ondada erkek cocukları bulmuşturrr
12 ocak oğlakcım.
hayatım benim beklenen regl günü 120 ydi canım ama seninde yarın 120 civarı olur merak etme bence bu geç döllenme
acaba adet döngüsüyle de alakalı mıdır?ben 30 günde bir adet oluyorum.yani 16.gün yumurtlama olması gerekiyor normalde.aklıma geldi işte((
bengü boşuna sıkma canını Rabbim çok büyük ona emanet et bebişini Allahım onu korusun inşaAllah annesinin yüzünü hep güldürsün
:: PRE~SEED - Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel ::
kızlar bu ürnden haberinzi varmı vajinayı alkalik yapıyomuş ve spermin kolay yüzmesini sağlıuyomuş spermede zarar vemiyomuş gerçi erkek kız oranları yarıyarıya diyo ama bi inceleyin isterseniz
canım Elara tavsiye etmiyor bunu vajen phnı düşürebilir diyor 7,5 bunun phı mesela senin dietle 8 veya 8,5 yaptığın phı aşağı çekebilir
biz direk yumurta akıyla ph artırsak diyet yapmasak olurmu kızlar
canım yumurta akı bence takviye olur ancak sadece o yetmez diye düşünüyorum yani yumurta akı vajende hangi noktaya kadar gidebilirki ama doğal yollarla tüm vajenin alkali hale geliyor
sanırım sana diyet zor geliyor en azından yeşil çay phı yüksek su ve portakal limon muz kivi tüket bide hindiba bitkisi çok alkaliymiş onun çayını iç
Ben anacım pratik şeyleri seviyorum uzun vadeliler beni geriyo ya ben burda bakıyom araştırıyom ya bizim beyin hiç haberi yok ayrıcada ikinciy düşünmüyo o da geriyo beni neydeceğük bilmiyom
selam kızlar gununuz dununuzden guzel olsun
ELARA bende bı dusuk yasamıstım ve onun erkek oldugunu dusunyorum duayı banada yollarsan cok sevınırım
ruyamda uzum yıyordum taze uzum onu yersem oglum olcakmıs dıyorlar hayır olsun ınsallahhhhh
kızlar sıgara ıcen arkadaslar ıcın yazıyom arkadasımın kızı kımya muh okudu gecen sodadan bahsedıyorduk dedı kı sıgara ıcıldıgı zaman soda ıcecekmıssın soda sıgarayı notrluy,omus hıc ıcılmemıs gıbı oluyomus dedı cok faydalıymıs bılgınıze :80:
canım en iyisi sen yumurta takibi yap bide biortmine bakalım denk getir eşinide ikna et öyle yap oldu oldu olmadı Rabbimin taktiri
kızlar ruyamda uzum verıyolar bana bunu yersen oglun olcak dıyolar bıde bı yerden baska bır yere gıdıyoruz bı tane teyzenın elınde kuranı kerım okurken uyudugunu goruyorum ruyamı yorumlayabılecek varmı kı acephayırlara cıksın ınsallahhhhhh
merhaba ezel valla bılmıyorum kı o oyle soyledı kımya okuyanlar kola ıcmez falanda dedı hatta ıcındekıler cok ıgrenc dedı o oyle saydıgından berı daha agzımıza kola almadık zaten cok ıcen bırı degıldık ama sodanın cok cok faydalı oldugunu soyledı ama meyvelı degıl sadesı mesela bır yasından ıtıbaren cocuklara bıle bırkac yudum verılbılır kemıklerı guclendırıyormus dıye de duymustum baska bırınden
amma cok konustum basınızı sısırdım kusura bakmayın bı sekılde fırsat buldukca sohbete katılıp aklıma gelenlerı yazıyom ıste :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?