- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.021
Bende çok faydalı olduğunu duymuştum ama içemiyorum ben ya içenlerede hayretle bakıyorum bebeğe bi zararı olurmu peki zorlasam içsem kendimiselam kızlar gununuz dununuzden guzel olsun
ELARA bende bı dusuk yasamıstım ve onun erkek oldugunu dusunyorum duayı banada yollarsan cok sevınırım
ruyamda uzum yıyordum taze uzum onu yersem oglum olcakmıs dıyorlar hayır olsun ınsallahhhhh
kızlar sıgara ıcen arkadaslar ıcın yazıyom arkadasımın kızı kımya muh okudu gecen sodadan bahsedıyorduk dedı kı sıgara ıcıldıgı zaman soda ıcecekmıssın soda sıgarayı notrluy,omus hıc ıcılmemıs gıbı oluyomus dedı cok faydalıymıs bılgınıze :80:
Bencede canım ya sezeryan yapma normal en iyisi gerçi ben epidural yaptırıyorum ama denemek istersen çok rahat yani acı yok sancı yok seyrederek çok güzel kısmet hayırlısı olsun bakalımiyi canım be nasıl olam doğumda kararsızım sezaryan diye düşünüyom ama kımle konuştuysam herkes sakın ha yapma normal doğum yapıyon sezaryan yapma eşimde istemıyo bakalım ne yapacam :18::18::18:
günaydın kızlar kızım yumurta pişirdim kayyu eşliğinde yediriyorum yaw ben kayyunun annesini çok kıskanıyorum çok iyi bir anneymiş benim kızlar ğle diyo bal kavonozunu kırıyo yerlere süt döküyomuş falan filan hiç kızmıyomuşvay benim emeklerim[/QUOTE
Öyleside sadece tv de olur zaten ben çok sabırsız ve sinirliyim ya
muhteşem yüzyıl birebir tarihi anlatan bi dizi degil
yada can dündarın mustafa belgeseli gibi de degil
tarihini bilenler zaten biliyor ,diziyi izleyipte körü körüne aa bu böleymiymiş diyenler tarihten bi haberdir zaten.valla biz eşimle cok ilgiyle izliyor ve begeniyoruzzz.
bugüne kadar olan dizilerden cok farklı ayrıca ortada cok emek var
dizinin cevrildigi saray topkapı sarayı güya ,ama adamlar tekrar sıfırdan inşa etmişler
o hamamlar o işlemelerr gördügünüzz heryer sıfırdan inşa edilmiş
ortada emek varsa ben sonuna kadarrr izlerim o diziyiii
zaten maliyeti en fazla olan diziymiş.
yıllardır yaprak dökümü ,aşkı memnu,kavak yellerini izlemedikmi.o dizilerde kimin eli kimin cebinde belli degildiii.asıl izlenmemesi gerekenler onlardı ama onları bile izledikk
muhteşem yuzyıl onların yanında cok masumanee.cünkü herkesin eli sülümandaaValla bende keyif alarak izledim çok hoşuma gitti hem zaten sülümanın haremi yokmuymuş varmış yani abartılmamış sadece sarayda değilde saray dışındaymış orası biraz garip olmuş giricek karılar birbirine
ben zilemedim 5 keremi yaptı
yani sık ilişki kız çocuk söylemek lazım sülümana :))heheh valla hep teoriler aklına geliyo insanın demi bakalım onlarda tutucakmı elara bioritimede bi baksaydı keşke
arkadaşlar ben 2 gündür daha iyiyim....daha az bulantım var ve daha iyi besleniyorum...bakalım inşallah eski günlerime geri dönmem...
firegire arkadaşım inşallah 4 lü test sonucu temiz çıkar..sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini...
berra lahana testini yapsa birileri belki ben de denerim..ama benim içime doğan kızım olacağı....o nedenle pekte hevesli değilim..
kakule özel mesajdan sorduklarının cevabını yazıyorum
portakal,limon,muz erkek bebek için önerilen şeyler. sen bunları tüketme
yazdıgın c vitamini markasında c vitamini miktarı cok düşük.
günde 500 mg içeren tablet alman gerekiyor.başka markadalrda bulabilirisn.
diet ve takviyeler en az 2 ay önce başlarsan iyi olur
limon tuzunu bilmiyorum ,limon asidik bi meyve ama vucutta reaksiyona ugrayarak alkali hale geliyor.yani ph yükseltir. sen kullanmıcan
vagi-c yi sen kullanma.o vajina ph sını dengeliyor.ph yı düşürmüyor
sudafed kullancan sen
bioritimle ilgili bişi demedin yazmışsın bunu anlayamadım???
muhteşem yüzyılı izledim .adama hürremlik yapıcaktım ama daha 6 gün kadar yasak var
kızlar boncukta hipotroit vardı dimi.bilgisi olan varmı
elaraaaa normal diş fırçası kullan bacım.bana çok sıkıcı geldi attım pillisi vardı bende...orelb nin en ii uçlu normal fırçasını al bence daha ii...3 ay yada 6 ayda değişmek lazım biliyosun.onun ucunu ara bul falan
arkadaşlar ben 2 gündür daha iyiyim....daha az bulantım var ve daha iyi besleniyorum...bakalım inşallah eski günlerime geri dönmem...
firegire arkadaşım inşallah 4 lü test sonucu temiz çıkar..sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini...
berra lahana testini yapsa birileri belki ben de denerim..ama benim içime doğan kızım olacağı....o nedenle pekte hevesli değilim..
kızlar selam.şurup işi tamamdır:zor oldu valla.dra anlatıım.başka yazdı illa o olsun falan filan..:86:zorla yazdırdım..inşallah tutar.diğe rlerinide yapıcam.birtek bio ritim tutmeyyoonuda sallıycam napıyım.kısmette ne varsa razıyım valla.hayırlı sağlıklı olsunda.oğlanda olursa daha bi sevincem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?