bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar ben 2 gündür daha iyiyim....daha az bulantım var ve daha iyi besleniyorum...bakalım inşallah eski günlerime geri dönmem...
firegire arkadaşım inşallah 4 lü test sonucu temiz çıkar..sağlıkla sıhatle kucağına alırsın bebişini...
berra lahana testini yapsa birileri belki ben de denerim..ama benim içime doğan kızım olacağı....o nedenle pekte hevesli değilim..

elara eşin terfi etmiş hayırlı olsun...geçmiş sayfalara da yazmıştım görmedin heralde....huzurla mutlulukla çıtır çıtır yiyin paraları:)))))

boncuk pek girmiyo sanrım bulantılardan dolayı....kasım ayı hamişleriiçin zor günler bu zamanlar ama geçer vakit inşallah hızlı bi şekilde...
bengü hamileymişsin tebrikler..değerinde çok düşük değil...neden stres yapıyon..herkesin bünyesi farklı beta hcg herkeste aynı oranda yükselmiyo..
gwert seni de tebrik ederim Allah tamamına erdirsinnn..

Bende çok faydalı olduğunu duymuştum ama içemiyorum ben ya içenlerede hayretle bakıyorum bebeğe bi zararı olurmu peki zorlasam içsem kendimi

aşkolsun kızlar ya teker teker gelin ne kızıyonuz buda benim fikrim ama kanuni bu ya x kişi değil ki doğru çekim yaptıkları yeri bende hayranlıkla izledim nerede çekmişler die içimde geçti maliyeti en yüksek film olduğunuda duymuştum elara alemsin burda bile cinsiyet analizi yaptın o kadar çok yapmaları benimde gözümden kaçmadı ayrıca

iyi canım be nasıl olam doğumda kararsızım sezaryan diye düşünüyom ama kımle konuştuysam herkes sakın ha yapma normal doğum yapıyon sezaryan yapma eşimde istemıyo bakalım ne yapacam :18::18::18:
Bencede canım ya sezeryan yapma normal en iyisi gerçi ben epidural yaptırıyorum ama denemek istersen çok rahat yani acı yok sancı yok seyrederek çok güzel kısmet hayırlısı olsun bakalım

İyi olmana sevindim canım inş. hep iyi olursun bundan sonrası rahat geçer umarım

YAPRAKCIM ben kızlara hamıleyken gunde ıkı tane bazen uc tane bıle ıctıgım oluyodu ben beypazarı sodası ıcıyodum ıcımı cok rahat ve guzel halada ıcerım buyuk bır keyıfle ozellıkle bebek saclanmaya falan basladıgında mıdede bı agrı oluyo ya ona bıle cok ıyı gelıyodu bende

ya bende mıde yanması ınanılmaz kotu bı durumda var fakat ben gavıscon mıde surubu kuklanıyorum ama soda ıcmıyorum ıcsemde cok yardımı olmuyor bana kızlar ....

selam kızlar geçmişi okumadan size bi bakıyım dedim nasılsınız??bugün test yaptım sonuç negatif üfff

sağol canım cevap için.sudafeti alıyorum hemen.ben de google da baktım asitik besinlere ama ordada kafam karıştı sana zahmet olmazsa ne içiceğimizi öğrendik de ne yemeliyiz biraz karıştı sanırım.
bioritimi daha önce sormuştum sen onun cevabını verdin canım sağol.ama ben bu aya bioritime uymadan deniycem yoksa daha çok beklerim.
limon tuzunun ph ı düşürdüğünü duymuştum ama tam bilemedim.
neyse ben de bi liste yaptım en çok kalsiyum ve magnezyum içeren yicekleri.içinden şimdi asitik olanları seçmem lazım.bakalım biraz gayret

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar selam.şurup işi tamamdır:zor oldu valla.dra anlatıım.başka yazdı illa o olsun falan filan..:86:zorla yazdırdım..inşallah tutar.diğe rlerinide yapıcam.birtek bio ritim tutmeyyoonuda sallıycam napıyım.kısmette ne varsa razıyım valla.hayırlı sağlıklı olsunda.oğlanda olursa daha bi sevincem

muhteşem yüzyılı izledim .adama hürremlik yapıcaktım ama daha 6 gün kadar yasak var
kızlar boncukta hipotroit vardı dimi.bilgisi olan varmı

elaraaaa normal diş fırçası kullan bacım.bana çok sıkıcı geldi attım pillisi vardı bende...orelb nin en ii uçlu normal fırçasını al bence daha ii...3 ay yada 6 ayda değişmek lazım biliyosun.onun ucunu ara bul falan

muhteşem yüzyılı izledim .adama hürremlik yapıcaktım ama daha 6 gün kadar yasak var
kızlar boncukta hipotroit vardı dimi.bilgisi olan varmı

evett.ama şuan degeri iyiymişş

pilli olanlarından kimse memnun degil zaten cnm.benim alacagım elektirikle şarj oluyor
30 liraya buldum bi sitede onu alcam galibaa
off alcak cok şey var ama aynı sitede bulamıyom

geçmiş olsun cnm...inşaallah Allah gönlüne göre verir sen hangi yöntemleri denemiştin bide lahana testini arkadaşım yapmış 2,5 aylık hamileyken erkek çıkmış 1 hafta önce doktora gitti doktorda erkek demiş..

mimozacım bu şurup ne şurubu oda erkek bebek için mi?

slm kızlar nasılsınız ıslerı bıtırdım

masamı hazırladım kocısımı beklıyomm

sız neler ettınız bugun

kızlar ben burdaymışım yaw şarz bitince internet gitti sanmıştım şarja takınca bi baktım anaaaaaaaaaaaaaaaaa daha burdayım elara benim kızların saç düzleştiricisi roventa memnunuz canım aparatıda çok, düzleştirici su dalgası tostu mostu yani çeşidi çok canım düşünürsen hazek soda erkek dietinde yok canım ben hamilelik öncesi demiştim sigara için ben hamileliklerimde sigara içilen yerde bulunmam eşimde bizim evde hamileliğim süresince kimseye içirtmedi üç hamileliğinde inşallah bırakırım hamile kalmadan önce ben bir buçuk yıldır içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…