- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.041
kızlar selam.şurup işi tamamdır:zor oldu valla.dra anlatıım.başka yazdı illa o olsun falan filan..:86:zorla yazdırdım..inşallah tutar.diğe rlerinide yapıcam.birtek bio ritim tutmeyyoonuda sallıycam napıyım.kısmette ne varsa razıyım valla.hayırlı sağlıklı olsunda.oğlanda olursa daha bi sevincem
kızlar ben burdaymışım yaw şarz bitince internet gitti sanmıştım şarja takınca bi baktım anaaaaaaaaaaaaaaaaa daha burdayım elara benim kızların saç düzleştiricisi roventa memnunuz canım aparatıda çok, düzleştirici su dalgası tostu mostu yani çeşidi çok canım düşünürsen hazek soda erkek dietinde yok canım ben hamilelik öncesi demiştim sigara için ben hamileliklerimde sigara içilen yerde bulunmam eşimde bizim evde hamileliğim süresince kimseye içirtmedi üç hamileliğinde inşallah bırakırım hamile kalmadan önce ben bir buçuk yıldır içiyorum
hoşgeldin bernil bende yemeğe gittim geldim bi bakim derdim şarj bitince internet gitmemişsağol canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın
aynen berilcim geceleri hep vazgeçiyorum nedense içim darakıyo, bernil şimdi kayyuyu seyrediyoruz çok seviyorum şu kayyuyu ya bazan farkında olmadan kızım uyurken bile seyrediyorum anaaaaaaaaa bi bakıyorum kayyuyu seyrediyorum kayyu gibi akıllı oğlumuz olur inşallah
evet ya aynen çayımı içiyorumşu rejim başlarsa çayı nasıl bırakıcam bilmiyorum sen bioritmi uygulayacakmısın
haskenadan ses yok değilmi kızlar merak ettim ya ben ilk onla tanışmıştım çok sempatik birisi herkesle ilgileniyo maşallah
bernıl rengın ve ben bakalım napcaz ucumuzunde uc kızı var ınsallah alırız bırer tane erkek bebısss
rengın soda erkek bebek dıyetınde var esının ıcmesı lazım
elaracım ya musaıt oldugunda banada subat mart ve nısan ıcın bıorıtme bakabılırmısın rıca etcem yum fala takıp edıp uyuyomu dıye bakcam valla bazen gozumu karartıp hadı dıyom ınsallah olur ınsallahhhh
hepımızın gonlundekı kucagını doldururur
anammmmm aynı anda aynı seylerı yazmısız bu kadar olur
benm buyuk 16 ortanca 6 kucuk 3 yasında canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?