- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.061
yaa cok ıstıyom ınsallah olur benım ortanca bu sene 1 e baslayacak onun ıcın eee buyukte baya buyudu bakalım napcez ALLAH yardımcımız olsun
aslında cesaretımı kaybedıyorum ama sonra olsun napalım hakkımızda hayırlısı dıyorum
slm kızlar
tebrik eden herkese teşekkür edrim
buğün doktora gittim ve ilk iğnemi oldum
ama çok acıtıyo ne yapacam 9 ay bilmiyorum
allah yardımcım olsun
ultrasonla keseye baktı çok minicikmiş
6 mm dedi
başkada bişey yok
kan verdim
bir sürü tahliller falan akşamı ettim
Kızlar yarın adetimin 3. günü sabahtan iş yerimden izin aldım gidip hormon testlerini yaptırıcam allah kısmet ederse
biz direk yumurta akıyla ph artırsak diyet yapmasak olurmu kızlar
hos geldın momofcum cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık karnın bellı oldumuuDiyetin amaci vucudu alkali yapip ayni zamanda yumurtayi da pozitif iyonla yuklemek. Boylece gelen y spermlerini cekmesi(y sperm negatif iyonla yuklu)
Yumurta beyazinin amaci, y spermlerinin yumurtaya daha hizli ulasmasini saglamak. Cunku yumurta beyazindaki alkali ortam(9 ve ustu) y spermlerinin ilerlemesi icin daha uygun, x ler icin ise zor bir ortam.
Ikisinin kullanim alani farkli.
Eger yumurta beyazi kullanamam diyorsaniz en kotu ihtimalle, preseed in icine 4 tutam kadar fazla karbonat tozu koymak tavsiye ediliyor ve kullanmadan once ph ini olcmek. 8 se iyi diyorlar.. ama yumurta beyazi kadar etkili olmaz... Cunku yumurta beyazininki 9 ve ustu...
birde burdan gurbet güzeline çok teşekkür ediyorum bana bir ayet göndermişti
hamile kalmayı kolaylaştıran
ben onu denediğim ay hamile kaldım isteyen olursa yazabilirim
Hamileligin hayirli olsun qwert, Saglikla huzurla kavus bebisine, Rabbim gonlune gore versin insh.
Benim arkadasim da kan sulandirici ignelerden 9 ay vuruldu bacagindan. Hatta esi yokken ben vurmustum bir kac kez. Acimamasi lazim aslinda. Onun hic acimiyordu. Belki ilk oldugu icin acimistir senin. Neyse onemli olan degecek sonunda cektigin acilara. Kucagina alinca bebisini aci filan kalmayacak insallah..
cnm hadı gozun aydın tekrar
ıns saglıkla kucagına alırsın gonlundekınıı ınsssssss
hos geldın momofcum cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık karnın bellı oldumuu
ıns bızede nasıp olur cnm yaa...
Berracım yarın oku momofcugum yazısını daha cok rahatla cnmmm
ıns olcak ph 9 la hamıs kaldın ıns
teşekkür edrm canım
benimde göbekten yaptı hemşire ama çok acıdı
normalde dayanıklıyımdır ama bu baya bi acıttı
Simdilik iyi gidiyor canim, ayva gobegi gibi birsey belirdi karnimda ama kimse anlamiyor henuz..Cok erken daha.. Eve geldim, isler bekliyor. hic halim yok.. Bir kac yardimcim olsa evde, biri evi supurse, biri mutfak yemek biri de utuleri yapsa
birde burdan gurbet güzeline çok teşekkür ediyorum bana bir ayet göndermişti
hamile kalmayı kolaylaştıran
ben onu denediğim ay hamile kaldım isteyen olursa yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?