- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.081
Diyetin amaci vucudu alkali yapip ayni zamanda yumurtayi da pozitif iyonla yuklemek. Boylece gelen y spermlerini cekmesi(y sperm negatif iyonla yuklu)
Yumurta beyazinin amaci, y spermlerinin yumurtaya daha hizli ulasmasini saglamak. Cunku yumurta beyazindaki alkali ortam(9 ve ustu) y spermlerinin ilerlemesi icin daha uygun, x ler icin ise zor bir ortam.
Ikisinin kullanim alani farkli.
Eger yumurta beyazi kullanamam diyorsaniz en kotu ihtimalle, preseed in icine 4 tutam kadar fazla karbonat tozu koymak tavsiye ediliyor ve kullanmadan once ph ini olcmek. 8 se iyi diyorlar.. ama yumurta beyazi kadar etkili olmaz... Cunku yumurta beyazininki 9 ve ustu...
birde burdan gurbet güzeline çok teşekkür ediyorum bana bir ayet göndermişti
hamile kalmayı kolaylaştıran
ben onu denediğim ay hamile kaldım isteyen olursa yazabilirim
bende burdayimokuyup okuyup cikiyorum ......
fatmagülü izlemiyorum
aaaaaaa kızlar nedir bu yumurta akı muhabbetı bırı bana anlatsın lutfen?çok merak etıım .erkek bebek için sanırım
kızlar az önce bı fıkra okudum cok guldum sızlede payşasayım
Bir çocuk sürekli tırnaklarını yermiş. Annesi çocuğunun bu alışkanlıktan kurtulması için çok uğraşırmış. Bir gün parkta dolaşırlarken karpuz göbekli bir adam görmüş çocuk. Çok korkmuş adamın göbeğinden. Annesine sormuş -"Amcanın karnına ne oldu?" diye. Annesi de fırsat bu fırsattır deyip, adamın tırnaklarını yeme alışk...anlığı yüzünden karnının böyle şiştiğini ve kendisinin de tırnak yedikçe bu adam gibi olacağını söylemiş çocuğuna. Böylece Çocuk tırnaklarını yemekten vazgeçmiş. Yine bir gün; belediye otobüsüyle giderlerken, çocuk hamile bir bayan görmüş ve başlamış gülmeye. Kadın sormuş -"Çocuğum niye gülüyorsun" diye. Cevap, -"Ne yiyip karnın şişti biliyorum da".
bitti valla ama kurtlar vadisi fatma gül değil onun suçunu hala araştırıyolar bulamamışler şöle bi baktımmdizi bittimi yaprak
canım meraba günlerdir bilgisayar tamirde bugün benim notebooktan yazıyorum gireyimde sonra yanlış anlaşılmayım dedim kaçmadım yani:80:ya sen naptın başladın mı bizim için uygun diyeti yapmaya ben yapamadım yaaa yani tam anlamıyla yapamıyorum zaten gündüzleri çalışıyorum sen neler yapıyorsun uyguluyor musun :26:
Ay çok güldüm kaçmaz çocuklardan bide ben paylaşayım çocuğun biri hamile bi kadın görmüş yanına gitmiş teyze senin karnında ne var diye sormuş oda bebeğim var demiş peki sen onu sevmiyomusun demiş kadında sevmezmiyim o benim herşeyim demiş çocuk şaşkın bi şekilde peki seviyosunda niye onu yedin demiş
bitti valla ama kurtlar vadisi fatma gül değil onun suçunu hala araştırıyolar bulamamışler şöle bi baktımm
kızlar Haskena hala yok ya inş bi sorun yoktur sağlık problemi olmasında inş. En son kızı okulda ıslanmıştı heralde inş hastalanmamıştır yada kendi yine boğazını tutamayıp dışardan bişeyler yememiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?