bebek cinsiyet belirleme..

sööölimmi dün muhteşem yüzyılı seyrediyolardı bugün de fatmagülün suçu neyi seyrediyolardır kesin baksana kimse yok in cin top oynuyo meydan senle bana kalmış

çok teşekkür ederim bu bilgiyi atlamışım şimdi mantığıma yattı . sağlıkla bebişini al kucağına işalah

momofcum bu yumurta akı pastörize olcak.marketlerdeki buzdolaplarında beklemiyormu zaten evde 15 gün bekletmek şartmı.ben hala bulamadımda.yarın bikaç yere daha bakıcam yum günüme 5 gün falan vardaaaa
olmazsa karbonat duşunu denerim.

momofcum allah tamamına erdirsin inşallah sen diet ve yumurta akını yapmışmıydın aaa bide bioritmle yumurta takibi:18:

aaaaaaa kızlar nedir bu yumurta akı muhabbetı bırı bana anlatsın lutfen?çok merak etıım .erkek bebek için sanırım

bende burdayim okuyup okuyup cikiyorum ......
fatmagülü izlemiyorum

canım meraba günlerdir bilgisayar tamirde bugün benim notebooktan yazıyorum gireyimde sonra yanlış anlaşılmayım dedim kaçmadım yani:80:ya sen naptın başladın mı bizim için uygun diyeti yapmaya ben yapamadım yaaa yani tam anlamıyla yapamıyorum zaten gündüzleri çalışıyorum sen neler yapıyorsun uyguluyor musun :26:

Ay çok güldüm kaçmaz çocuklardan bide ben paylaşayım çocuğun biri hamile bi kadın görmüş yanına gitmiş teyze senin karnında ne var diye sormuş oda bebeğim var demiş peki sen onu sevmiyomusun demiş kadında sevmezmiyim o benim herşeyim demiş çocuk şaşkın bi şekilde peki seviyosunda niye onu yedin demiş
dizi bittimi yaprak
bitti valla ama kurtlar vadisi fatma gül değil onun suçunu hala araştırıyolar bulamamışler şöle bi baktımm

tam olarak diyet yapamiyorum canim diyet özürlüyüm sanirim
süt cok iciyorum , yogurtta cok yiyorum

limon az kullanmaya basladim ,portalak mandalina yemiyorum..
muz yemiyorum
kaffein günde 1 bardak kahve iciyorum, cay cok az iciyorum..

simdilik sadece bunlar , hala doktorumdan gün alamadim, ozaman folik aside basliyacagim
birde magnezyum tozlarim var hala bunu emzirirken ve hamileligimde kullanmistim ,onu kullaniyorum

simdilik bu kadar canim..

ben sizi burda beklerken kurtlar vadisinide izledim fatmagülüde izledim

kızlar Haskena hala yok ya inş bi sorun yoktur sağlık problemi olmasında inş. En son kızı okulda ıslanmıştı heralde inş hastalanmamıştır yada kendi yine boğazını tutamayıp dışardan bişeyler yememiştir umarım

haskena bacım nerelerdesın meraktayız yaa bir gidiyon günlerce girmıyon İNŞALLAH önemli bi şeyin yoktur:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…