- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.101
tam olarak diyet yapamiyorum canim diyet özürlüyüm sanirim
süt cok iciyorum , yogurtta cok yiyorum
limon az kullanmaya basladim ,portalak mandalina yemiyorum..
muz yemiyorum
kaffein günde 1 bardak kahve iciyorum, cay cok az iciyorum..
simdilik sadece bunlar , hala doktorumdan gün alamadim, ozaman folik aside basliyacagim
birde magnezyum tozlarim var hala bunu emzirirken ve hamileligimde kullanmistim ,onu kullaniyorum
simdilik bu kadar canim..
canparçam sen diet yumurta takibi yaptırdınmı bioritim tutuyomu:82:
canım sen kız diyeti yapıyorsun dimi ben de buna benzer yapıyorum bide tahini çok öneriyorlar.
Biraz önce sanki gördüm gibi ama kaybolmuş Kızlar bişey sorucam belki bilgisi olan vardır benim kulaklarımda uzun senelerdir kaşıntı problemi var bi kremim vardı onla idare ediyodum hamile kalınca süremedim ama deli oluyorum kulak çubuğu artık içinde parçalanır oldu o derece yani içinde kalan pamuğu cımbızla falan çektiriyorum napabilirim bi bilgisi olan varmı kremim kortizonluymuş doktor kullanma dedi napcam şaşırdım nemlendirici falan sürüyorum ama yok bi faydası bilgisi olan lütfennnn
canım kulağına pamuk ,vs çubuk koymamak gerekirmiş, muhtemelen sende kulak mantarı vardır delirttiğine göre, tek tavsiyem banyodan sonra peçetenin ucunu çok sokmadan kulağına, içindeki suyu çekmek,dr arkadaş böyle anlatmıştı ...senin kesin rahatlaman içinde kulağını kbb uzmanına yıkatman lazım. geçmiş olsun canım...
kızlar kan değerim 56 çıkmış.sizcede çok düşük değil mi bu değer.
elara eşin terfi etmiş hayırlı olsun...geçmiş sayfalara da yazmıştım görmedin heralde....huzurla mutlulukla çıtır çıtır yiyin paraları:)))))
boncuk pek girmiyo sanrım bulantılardan dolayı....kasım ayı hamişleriiçin zor günler bu zamanlar ama geçer vakit inşallah hızlı bi şekilde...
....
ya bende mıde yanması ınanılmaz kotu bı durumda var fakat ben gavıscon mıde surubu kuklanıyorum ama soda ıcmıyorum ıcsemde cok yardımı olmuyor bana kızlar ....
elaracım ya musaıt oldugunda banada subat mart ve nısan ıcın bıorıtme bakabılırmısın rıca etcem yum fala takıp edıp uyuyomu dıye bakcam valla bazen gozumu karartıp hadı dıyom ınsallah olur ınsallahhhh
hepımızın gonlundekı kucagını doldururur
selam bayanlar nasılsınız elara ocak ayındada yok bişiy bugün geldi kırmızılar bi baksan ya bu ocakta kız günü varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?