bebek cinsiyet belirleme..

canım sen kız diyeti yapıyorsun dimi ben de buna benzer yapıyorum bide tahini çok öneriyorlar.

kızlar ne yapıyonuz bakım bu saatte buralarda hımm:92:kocişleri bırakmayın yalnız bak hürrem gibi karılarda gözleri kalır sonra

canım sen kız diyeti yapıyorsun dimi ben de buna benzer yapıyorum bide tahini çok öneriyorlar.

evet canim tam anlamiyla diyet demeyimde dikkat etmeye calisiyorum

acaba tahin i pekmezle yesem nasil olurki ??

bi arastirayim pekmezi internette neyi varmis , onuda yerim ozaman

sen baska nelere dikkat ediyorsun??
bioritim ve yumurtlama gününü hesapladinmi ?

Biraz önce sanki gördüm gibi ama kaybolmuş Kızlar bişey sorucam belki bilgisi olan vardır benim kulaklarımda uzun senelerdir kaşıntı problemi var bi kremim vardı onla idare ediyodum hamile kalınca süremedim ama deli oluyorum kulak çubuğu artık içinde parçalanır oldu o derece yani içinde kalan pamuğu cımbızla falan çektiriyorum napabilirim bi bilgisi olan varmı kremim kortizonluymuş doktor kullanma dedi napcam şaşırdım nemlendirici falan sürüyorum ama yok bi faydası bilgisi olan lütfennnn

abbbooo benim niye haberim yok kırmızı lahana testinden hemide şu çatladığım günlerde, yarın ilk işim kızımı okula bırakıp sebzeye sahip olmak, zaten yürüyüşede ihtiyacım var 2 kg almış bulunmaktayım... bende düzleştirici almak istiyorum arçelikin vardı çok memnundum hediye verdim, yanlız saçımıda yıprattı , benimde instyler ilgimi çekti, fırçalı ya fön gibi olur düzleştirici gibi bastırıp yakmaz sanki,remingtonunda düzleştiride bir numara olduğunuda söylerler... iyi geceler hatunlar....

canım kulağına pamuk ,vs çubuk koymamak gerekirmiş, muhtemelen sende kulak mantarı vardır delirttiğine göre, tek tavsiyem banyodan sonra peçetenin ucunu çok sokmadan kulağına, içindeki suyu çekmek,dr arkadaş böyle anlatmıştı ...senin kesin rahatlaman içinde kulağını kbb uzmanına yıkatman lazım. geçmiş olsun canım...

saol canım gittim doktora kaşıntıya yapabilecek hiçbişeyimiz yok dedi iltihap yada mantar yok çok tamiz ama işte o temizliğinden oluyomuş kulağın ürettiği bi pislik diyelim değil aslında onu üretmiyo kuru bi kaşıntı hani böyle bitki ilaçları falan tarzında sormuştum yoksa doktor bişey yapamam dedi

Kızlar bişey dikkatimi çekti eylülde hamile kalan arkadaşlar Fregir hariç hepsi erkek ben hamile kalmadan önce okumuştum eylülde hamileliklerin %90 erkek bebekle sonuçlanıyomuş burasıda doğru çıkarttı

Hepinize iyi geceler kızlar yatmaya gidiyorum bütün paylaşımlar için herkese teşekkürler iyiki varsınız sizleri iyiki tanıdım sayenizde hamileliğim daha bilgili ve aylenceli geçiyo çok saolun sizi çokkkkkkkkkkkkkk seviyorum öptümmm

aksam pekmezden konusunca bakayim dedim
internetten aldigim yaziyi kopyaliyorum

Pekmez madensel maddelerden zengindir. 100 gram pekmezde ortalama 400 mg civarında kalsiyum, 10 mg civarında demir bulunur. Pekmez potasyumdan da zengindir. Pekmezde vitaminler az miktarlarda bulunur.

elaracigim her ikiside mevcut potasyumda kalsiyumda :26::26::26:

kızlar kan değerim 56 çıkmış.sizcede çok düşük değil mi bu değer.

cnm gec döllenme filan olmuştur.sorun cıkmaz inş.
leken geliyormu?

elara eşin terfi etmiş hayırlı olsun...geçmiş sayfalara da yazmıştım görmedin heralde....huzurla mutlulukla çıtır çıtır yiyin paraları:)))))

sagol cnmm,borcumuzz olmasa çatır çatır harcardım paraları ama borc ödüyoruz kalan kısımdan bi miktarlada birikim yapmaya calışacazz inş.

boncuk pek girmiyo sanrım bulantılardan dolayı....kasım ayı hamişleriiçin zor günler bu zamanlar ama geçer vakit inşallah hızlı bi şekilde...
....

boncuk annesinde kalıyordu.aynı binada ablasıda var ordan giriyordu nete.ama bi kac gündür gelmedi sayfaya bende cok merak ediyorum.inşallah iyidiirr

ya bende mıde yanması ınanılmaz kotu bı durumda var fakat ben gavıscon mıde surubu kuklanıyorum ama soda ıcmıyorum ıcsemde cok yardımı olmuyor bana kızlar ....

cnm gecmiş olsunn

özel mesajla tarihlerini at bakayım cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
selam bayanlar nasılsınız elara ocak ayındada yok bişiy bugün geldi kırmızılar bi baksan ya bu ocakta kız günü varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…