bebek cinsiyet belirleme..

uyku tutmadi canim arastirma icindeyim birde o yüzden :)
sabah erken kalkmam gerek ama yinede uyuyamadim

özellikle daha önce düşük yaşayan arkadaşlar lütfen bu muskayı ihmal etmeyin gercekten etkiliymiş.
qwert,bengu,haskena siz daha önce düşük yaşadınız dikkate alın bunu

sen kızmı erkekmi istiyosun allahın izni ile

Baglantim koptu canim , allah nasip ederse bir kiz istiyorum , bir oglum var birde kizim olur insallah , 1-2 aya dusunuyorum .. Sendemi kiz istiyordun

gunaydın kızlar hayırlı sabahlar

nasılsınız ??gwert cnm bu ıgne ne ıgnesı

9 ay kullancan rabbım sıfa versın ya ıgneden cok korkuyom

cnm yaaa. ben yapmaya cesaret edemedim. lütfen yaparsan sonucu bana da bildir. aslında çok merak ediyorum ama yapamıyorumm.

bernil çok ama çok teşekkür ederim tatlım sana. beni rahatlatmak için çok uğraşıyorsun. hakkını helal et cnm. kafanı da çok şişiriyorum ama işte insanoğlu acaba demeden yapamıyor. inşallah ph ı yükseltmişizdir ve hayırlı ve sağlıklı oğlum karnımdadır. senin için hep dua ediyorum. rabbim gönlündekini kucağına versin cnm benim.

erenaltan arkadaşın kaç haftalık hamileyken yapmış lahana testini ?

kızlar kan değerim 56 çıkmış.sizcede çok düşük değil mi bu değer.

cnm lütfen kendine stres yapma . inşallah bugün daha da yükselir değerin. şuanda stresten uzak durman gerekir. pozitif düşün sonuç olumlu olsun inşallah.

berracım cnmmm valla aglatcan benı rabbım hepınızden razı olsun

sızlerın duasıyla olacak ınsss

rabbım sanada verecek ıns saglıkla al kucagına ıns oglunu cnmmm

berra nasılsın ? bulantı falan varmı bişeyler
benim en çok korktuğum bulantı ve düşük tehlikesi

yeni evliydik 99 depremi oldu ozaman hamileymişim korkudanmıdır nedir bir düşük yaptım
şimdi kızımdada lekeler çok geldi düşük tehlikesi var dedi
bu seferde çok korkuyorum buda böyle olmaz inşallah diye
gerçi önce bi hamile kalmak gerekiyor dimi

kız bende hamıleydım 6 aylık buyuk kızıma depremdeee

ay allahım yasatmasın bı daha cok kötu..

cnm her cocukda olmuyo ya benım buyukdede geldı

ortancıda olmadı en kucukde solemesı ayıp

parca parca et gıdıyodu cok sukur genede bısey olmadı

yasayacagı varsa emın ol bısey olmuyo

inşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın ve bu sıkıntıları hiç yaşamazsın. sağ salim hayırlısıyla alırsın kucağına cnm.
bulantım filan yok çok şükür cnm. gerçi belki daha erkendir bulantı için ama şimdilik çok iyiyim. inşallah böyle devam eder.

nerdeeee yarın iş yine var ((

cnm ya bana tatil ya herkese tatil diye düşündüm ama olsun pazar günü dinlenirsin sende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…