- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.121
selam asidemet iyigeceler sanada ben nöbetciyim bu gece bu topikte :))
uyku tutmadi canim arastirma icindeyim birde o yüzden :)
sabah erken kalkmam gerek ama yinede uyuyamadim
özellikle daha önce düşük yaşayan arkadaşlar lütfen bu muskayı ihmal etmeyin gercekten etkiliymiş.
qwert,bengu,haskena siz daha önce düşük yaşadınız dikkate alın bunu
sen kızmı erkekmi istiyosun allahın izni ile
Baglantim koptu canim , allah nasip ederse bir kiz istiyorum , bir oglum var birde kizim olur insallah , 1-2 aya dusunuyorum .. Sendemi kiz istiyordun
Gobekten mi !!! Sorsaydin bi doktoruna, sart miymis gobekten yapilmasi.
abbbooo benim niye haberim yok kırmızı lahana testinden hemide şu çatladığım günlerde, yarın ilk işim kızımı okula bırakıp sebzeye sahip olmak, zaten yürüyüşede ihtiyacım var 2 kg almış bulunmaktayım... bende düzleştirici almak istiyorum arçelikin vardı çok memnundum hediye verdim, yanlız saçımıda yıprattı , benimde instyler ilgimi çekti, fırçalı ya fön gibi olur düzleştirici gibi bastırıp yakmaz sanki,remingtonunda düzleştiride bir numara olduğunuda söylerler... iyi geceler hatunlar....
hos geldın momofcum cnm nasılsın nasıl gıdıyo hamıslık karnın bellı oldumuu
ıns bızede nasıp olur cnm yaa...
Berracım yarın oku momofcugum yazısını daha cok rahatla cnmmm
ıns olcak ph 9 la hamıs kaldın ıns
geçmiş olsun cnm...inşaallah Allah gönlüne göre verir sen hangi yöntemleri denemiştin bide lahana testini arkadaşım yapmış 2,5 aylık hamileyken erkek çıkmış 1 hafta önce doktora gitti doktorda erkek demiş..
kızlar kan değerim 56 çıkmış.sizcede çok düşük değil mi bu değer.
cnm yaaa. ben yapmaya cesaret edemedim. lütfen yaparsan sonucu bana da bildir. aslında çok merak ediyorum ama yapamıyorumm.
bernil çok ama çok teşekkür ederim tatlım sana. beni rahatlatmak için çok uğraşıyorsun. hakkını helal et cnm. kafanı da çok şişiriyorum ama işte insanoğlu acaba demeden yapamıyor. inşallah ph ı yükseltmişizdir ve hayırlı ve sağlıklı oğlum karnımdadır. senin için hep dua ediyorum. rabbim gönlündekini kucağına versin cnm benim.
erenaltan arkadaşın kaç haftalık hamileyken yapmış lahana testini ?
cnm lütfen kendine stres yapma . inşallah bugün daha da yükselir değerin. şuanda stresten uzak durman gerekir. pozitif düşün sonuç olumlu olsun inşallah.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
birde burdan gurbet güzeline çok teşekkür ediyorum bana bir ayet göndermişti
hamile kalmayı kolaylaştıran
ben onu denediğim ay hamile kaldım isteyen olursa yazabilirim
gunaydın cnm bugun uyuyamı kaldın ne gec geldın:)))
yok kız anca
çay içiyorum gelll :)))
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
herkese günaydııınnn.
yaşasın bugün cuma ve son mesai günü . yarın herkes bol bol dinlensin. ben öyle yapıcam inşallah.
kız bende hamıleydım 6 aylık buyuk kızıma depremdeeeberra nasılsın ? bulantı falan varmı bişeyler
benim en çok korktuğum bulantı ve düşük tehlikesi
yeni evliydik 99 depremi oldu ozaman hamileymişim korkudanmıdır nedir bir düşük yaptım
şimdi kızımdada lekeler çok geldi düşük tehlikesi var dedi
bu seferde çok korkuyorum buda böyle olmaz inşallah diye
gerçi önce bi hamile kalmak gerekiyor dimi
berra nasılsın ? bulantı falan varmı bişeyler
benim en çok korktuğum bulantı ve düşük tehlikesi
yeni evliydik 99 depremi oldu ozaman hamileymişim korkudanmıdır nedir bir düşük yaptım
şimdi kızımdada lekeler çok geldi düşük tehlikesi var dedi
bu seferde çok korkuyorum buda böyle olmaz inşallah diye
gerçi önce bi hamile kalmak gerekiyor dimi
nerdeeee yarın iş yine var((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?