- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.141
günaydın kızlar nasılsınız
hafta ıcı erkekn kalkıyorum okul var dıyeinşallah hayırlısıyla hamiş kalırsın ve bu sıkıntıları hiç yaşamazsın. sağ salim hayırlısıyla alırsın kucağına cnm.
bulantım filan yok çok şükür cnm. gerçi belki daha erkendir bulantı için ama şimdilik çok iyiyim. inşallah böyle devam eder.
cnm ya bana tatil ya herkese tatil diye düşündüm ama olsun pazar günü dinlenirsin sende .
hafta ıcı erkekn kalkıyorum okul var dıye
hafta sonuda dersane var dıye kalk
ınan 10 kadar uyumalarımı özledımm...
gunaydin kizlarrr bende erkek bebek istiyorum 3 kizim var gene dusunuyoz ama bazen adetim gecikiyo test yapiyom silik cikiyo 1 kac defa oldu boyle ben dusuk oluyo diye korkuyodum ama doktorum dusuk deyil sen hamile kalamiyosun dedi bi bilgisi olan varsa soylesin lutfennnnn......
benimkiler hazır kıta canım en geç 7.30 herkes ayakta küçüğün karnını doyurdum çizgifilm izliyo
kızlar dört olduk üç kız anneleri hoşgeldin canım stres yapıyosundur ondandır hayırlısı olsun
öyle gerçekten senin için daha zor ama şuvarki erken kalkınca herşey düzenli oluyor
berracım evin işlerini kim yapacak canım ya pazar günü dinlenirsem :))
ama Allahtan işim çok rahat akşama kadar oturuyorum şişecem yakında
kız benımkıde kalkardıda dun hıc uyumadı tam turust
dısarı cıckınca ılla duzenı degısıyo hemen
o yuzden bugun uyuyo yoksa coktan kalkmısdı
amaaan sıkma canını önce güzelce bir dinlen sonra işler olduğu kadar olsun. eşine de yardım et beraber yapalım dersin. daha çabuk biter.
amaaan sıkma canını önce güzelce bir dinlen sonra işler olduğu kadar olsun. eşine de yardım et beraber yapalım dersin. daha çabuk biter.
mevlam inşallah önce size verir gerçekten 3 kızdan sonra olsun isterim
bazan benimkide öle uyuyo korkuyorum bi problemmi var diealışkın değilim uyumasına sakın ses çıkarmaa uykusunu alsın canım yoksa çok huysuz oluyolar
amın cnm amın ınsss tum dıleynleree....canım benim allah hepimize versin inşallah
kız tamda yarama tuz bastınnnnn
nerde anacım nerdeeeeee kendi çıkardıklarını toplasın bana yeter
eğer yardım etmezse sende onun istedii birşeyi yapma. amaaan ne güzel akıl veriyorum. aman kocan okumasın bunlarııı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?