bebek cinsiyet belirleme..

benim ilk bebeğim düşük oldu hamileliği öğrendikten 10 gün sonra küçüktede ilk aylarda kanamam oldu ama çok şükür sonra problem olmad

hafta ıcı erkekn kalkıyorum okul var dıye

hafta sonuda dersane var dıye kalk

ınan 10 kadar uyumalarımı özledımm...

gunaydin kizlarrr bende erkek bebek istiyorum 3 kizim var gene dusunuyoz ama bazen adetim gecikiyo test yapiyom silik cikiyo 1 kac defa oldu boyle ben dusuk oluyo diye korkuyodum ama doktorum dusuk deyil sen hamile kalamiyosun dedi bi bilgisi olan varsa soylesin lutfennnnn......

hafta ıcı erkekn kalkıyorum okul var dıye

hafta sonuda dersane var dıye kalk

ınan 10 kadar uyumalarımı özledımm...

öyle gerçekten senin için daha zor ama şuvarki erken kalkınca herşey düzenli oluyor
berracım evin işlerini kim yapacak canım ya pazar günü dinlenirsem :))
ama Allahtan işim çok rahat akşama kadar oturuyorum şişecem yakında

kızlar dört olduk üç kız anneleri hoşgeldin canım stres yapıyosundur ondandır hayırlısı olsun

elara tatlım her geçen gün artıyoruz üç kız anneleri bize ayrı bir topik gerekecek galiba bizede hayrına bi el at

amaaan sıkma canını önce güzelce bir dinlen sonra işler olduğu kadar olsun. eşine de yardım et beraber yapalım dersin. daha çabuk biter.

kız benımkıde kalkardıda dun hıc uyumadı tam turust

dısarı cıckınca ılla duzenı degısıyo hemen

o yuzden bugun uyuyo yoksa coktan kalkmısdı

bazan benimkide öle uyuyo korkuyorum bi problemmi var diealışkın değilim uyumasına sakın ses çıkarmaa uykusunu alsın canım yoksa çok huysuz oluyolar

bazan benimkide öle uyuyo korkuyorum bi problemmi var diealışkın değilim uyumasına sakın ses çıkarmaa uykusunu alsın canım yoksa çok huysuz oluyolar

ewet cnm valla bende öle yapıyorum sesızce oturuyom

hemm kendı dınlenıyo uyanınca daha sakın oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…