bebek cinsiyet belirleme..

kolay gelsın cnm bende kalkıyom yapayım ıslerı

hadı gorusuruz kızlar...

ezel gelmedı bugun hydr??ıns önemlı bısey yokdur

elaracım uyuyo heralde onunda sesı yok

neyse hadı gorusuruz

ezel artık eskisi gibi gelmiyoo
elarada gelir uyanmamıştır gece kuşu onlar :)
haskena gelmedi
boncuk var birde

hepinize günaydın kızlar....
maşallah can parçam berranın dediği gibi oğluşun çok şanslı...hep kendini iyi hisset çok güzel

kızlar bu 3 günlük dünyada hiç bişe ve hiç kimse için can sıkmaya gerek yok boş veriin satın anasını geçirdiğimiz günleri iyi değerlendirelim bi dahamı gelcez dünyaya bizim mutlu olmamız ve gülmemiz bazı hasetlı insanların canını sıkar o yuzden ALLAH muhabbetımızı ve mutluluğumuzu bozmasın bazı insanlara karşı içimiz kan ağlasada gıcıklığına gülmeyi öğrenelim

can parcam günaydin sanada

bengu sende durumlar nasil , doktora gittinmi ?? kan testi yaptirdigini okumustum doktorun ne dedi canim

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün??
benim halaa karnım ağrıyor beklemedeyim yani.

canım tahin pekmezi bilmem de tahin helvası yada susam yada tahin kalsiyum açısından çok zenginmiş birde marul ben bir lidte yaptım azar azar onlardan yitorum.inşallah faydası olur bide sudafeti deniycem ilişkiden bir gün önce ve ilişki günü.bioritimi salladım canım ona kalsak oooo.yumurlama günüm 26 ocak.ben 22-23-24 denemelerdeyim yani

günaydın kızlar nasılsınız
günaydın renginn

Sabah tayfasinda kiz isteyen sadece ben varim sanirim :))

ben ben ben

günaydın hanımlar neka güzel birgün insanın yerınde durası gelmıyo

günaydınnn valla içim açıldı can parçam bu ne enerji maşallah

Kakule senin listende neler var baska :) kopya cekeyim senden
senin adet döngün nasil ??? bu aymi deniyeceksin sen

can parcam günaydin sanada

bengu sende durumlar nasil , doktora gittinmi ?? kan testi yaptirdigini okumustum doktorun ne dedi canim

günaydınn kız annesi adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…