bebek cinsiyet belirleme..

can parcam günaydin sanada

bengu sende durumlar nasil , doktora gittinmi ?? kan testi yaptirdigini okumustum doktorun ne dedi canim

telefonla aradım doktorumu şimdi gelsende göremeyiz dedi.haftaya gelirsin.doktor normal dedi kanaman varmı diye sordu.ama dün gece açık kahve lekelenme oldu sabah baktım yoktu.tam sevinmişken içime bir kuşku düştü ister istemez.kafam çok karışık anlayacağın.

calismiyorsan bol bol dinlensen keske ...eger isteysende izin alsan ...
insallah yerlesme lekelenmesidir cogu arkadasta oluyor öyle..
hep unutuyorum senin ilk mi olacakti canim ?? daha önce gecirdinmi hamilelik

evet canım yaa biraz yatıp dinlensen çok ıyı olur izin işi nasıl sizde bilmem ama kendıne biraz zaman ayırsan

ne bileyim ister istemez stres yaptım,inş dediğin gibidir nisancım,senin hamilelik iyi gidiyordur umarım.

kese göründümü gözün aydın canım.peki bu ne iğnesi ben kaçırdım galiba yazılanları
cnm gec döllenme filan olmuştur.sorun cıkmaz inş.
leken geliyormu?
inş. öyledir elaracım.stres yaptım ondan mı bilmem gece açık kahverendi lekelenme oldu.

calismiyorsan bol bol dinlensen keske ...eger isteysende izin alsan ...
insallah yerlesme lekelenmesidir cogu arkadasta oluyor öyle..
hep unutuyorum senin ilk mi olacakti canim ?? daha önce gecirdinmi hamilelik
dört ay önce 17 haftalık bir düşük yaptım canım , işten o kadar çok izin aldım ki şimdi biraz çekiniyorum sadece kendimi yormamaya çalışacağım.yerleşme kanaması ara ara gelirmi bilmem birkaç gün önce yine gelmişti.
evet canım yaa biraz yatıp dinlensen çok ıyı olur izin işi nasıl sizde bilmem ama kendıne biraz zaman ayırsan
evde dinleniyorum da, şimdilik işteyim,bebek tutunsunda düşünürüz artık izin alıp almamayı..

insallah tekrarlamaz canim düsügün, bende ilk hamileligimde 6. haftada siddetli kanama yasamistim ve bebegimi kaybetmistim , ikinci hamileligimde oglum saglikli bir sekilde dogdu ... insallah busefer sendede hersey yolunda gider ve bebegini alirsin kucagina ...

amin canım , sağlıklıysa tutunsun annesine bebişim :))

ben de öyle olmuştu selayhus 8 haftalık kanamyla sonlandı.sonra oğlum oldu çok şükür kanamam filan da olmadı.rabbim bi de kız evlat versin bize cuma cuma dua edelim.
bengücüm stres yapma kendini de çok yorma.ama allaın izniyle güzel geçer bu hamileliğin bak gör.

ayni kaderi paylasiyoruz :)) senin oglun kac yasinda canim benimkisi 2 oldu ekim ayinda

yaa ben bi sitede böyle bi yazı buldum sizinle de paylaşayım dedim.
şimdi elara kız çocuk için kaddınlar boşalmasın dedi ya aklıma takıldı.

Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.

Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.

Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir.

çok sağol canım,Allah gönlüne göre versin.

Sabah tayfasinda kiz isteyen sadece ben varim sanirim :))

Herkese günaydıınnn ... Hayırlı cumalar. Allahım bu cumaların hürmetine herkesin kalbinden geçeni nasip eder inşallahhhh

Yok yalnız değilsin canım bende kız isteyenlerdenim. Bi belli olsa iki oğlum varya kızı da tatmak istiyorum çoookkkkk

bu asagi yukari ayni seye geliyorki canim yani burda öne sürülen teoride bu ..
yani kadinin önce erkegin sonrasina anlam veriyorum
ama erkek önce kadin sonra cok olmuyor ozaman birdaha iliski olmasi gerekiyor ... malum erkekte is tamam oluyor veyaz buna kisaca sadece erkek oluyor da denebilir iste

Arkadaşım yapta haber ver bizede yaa.. Bende düşündüm yapsam mı diye ama ne bileyim karar veremedim bi bak bakalım sen ne olacak. Bu arada sen ne kadarlık hamilesin seninle aynıyız hemen hemen sanırım.

gel aybamu hoşgeldin inşallah hepimiz duası rabbim kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…