- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.201
Arkadaşım yapta haber ver bizede yaa.. Bende düşündüm yapsam mı diye ama ne bileyim karar veremedim bi bak bakalım sen ne olacak. Bu arada sen ne kadarlık hamilesin seninle aynıyız hemen hemen sanırım.
Herkese günaydıınnn ... Hayırlı cumalar. Allahım bu cumaların hürmetine herkesin kalbinden geçeni nasip eder inşallahhhh
Yok yalnız değilsin canım bende kız isteyenlerdenim. Bi belli olsa iki oğlum varya kızı da tatmak istiyorum çoookkkkk
dört ay önce 17 haftalık bir düşük yaptım canım , işten o kadar çok izin aldım ki şimdi biraz çekiniyorum sadece kendimi yormamaya çalışacağım.yerleşme kanaması ara ara gelirmi bilmem birkaç gün önce yine gelmişti.
evde dinleniyorum da, şimdilik işteyim,bebek tutunsunda düşünürüz artık izin alıp almamayı..
bu asagi yukari ayni seye geliyorki canim yani burda öne sürülen teoride bu ..
yani kadinin önce erkegin sonrasina anlam veriyorum
ama erkek önce kadin sonra cok olmuyorozaman birdaha iliski olmasi gerekiyor ... malum erkekte is tamam oluyor veyaz buna kisaca sadece erkek oluyor da denebilir iste
gel aybamu hoşgeldin inşallah hepimiz duası rabbim kabul etsin.
canım merak etme problem olsaydı şimdiye çoktan olurdu benim küçükte kıpkırmızı kanama oluyodu çok şükür bir problem olmadı seninki kahverengi allah sağsağlim kucağına almayı nasipetsin cuma saatindeyiz hepimiz senin için dua ediyoruz inşallah
acaba tahin i pekmezle yesem nasil olurki ??
elara canım çinko hapında özellikle tavsiye edeceğin bi marka varmı isim verebilirmisin
Amin canım. Şükür bugün farkedildim ya. Dün yazdım yazdım kimse selam bile vermediherkes kendi arasında konuşuyor. Bende çıktım kimse yazmıyor diye bugün allahtan fark edildim oley oley oleyyy
Amin canım. Şükür bugün farkedildim ya. Dün yazdım yazdım kimse selam bile vermediherkes kendi arasında konuşuyor. Bende çıktım kimse yazmıyor diye bugün allahtan fark edildim oley oley oleyyy
hamilemisin canim sen bi belli olsa demisin ya .. insallah yaa bi yöntem denedinmi peki ??
gözden kaçmıştır canm bazen ben de öyle bişiler yazıyorum hiç cevap olmuyor ben de görünene kadar yazıyorum
mesela dün test yaptım negatif çıktı üzgünüm dedim kimse görmedi daha çok üzüldüm
gözden kaçmıştır canm bazen ben de öyle bişiler yazıyorum hiç cevap olmuyor ben de görünene kadar yazıyorum
mesela dün test yaptım negatif çıktı üzgünüm dedim kimse görmedi daha çok üzüldüm
ay canim yaa kiyamam ... nasil icimi burktu böyle demen... ben dün cok ugruyamadim buraya arada bakip ciktim canim.. bende hamileigim öncesindeki deneme yanilmalarimizda ne cok teste para vermistim.. hem bir cocugum var var bitanedaha yine olur insallah bunun icin üzülme diger aylar sizi bekliyor :)
Canım yaaa üzme kendini. Bi dahaki aya inşallah. Hem adetin gelmeden negatif olduğunada inanma ben kaçççç kere yaptım negatif çıktı benim hep kanda çıkmıştı benimki.
selam bayanlar nasılsınız elara ocak ayındada yok bişiy bugün geldi kırmızılar bi baksan ya bu ocakta kız günü varmı
gunaydin kizlarrr bende erkek bebek istiyorum 3 kizim var gene dusunuyoz ama bazen adetim gecikiyo test yapiyom silik cikiyo 1 kac defa oldu boyle ben dusuk oluyo diye korkuyodum ama doktorum dusuk deyil sen hamile kalamiyosun dedi bi bilgisi olan varsa soylesin lutfennnnn......
herkese hayırlı cumalar.herşey nasip kısmet.benim daha önce doğuma iki gün kala oğlum karnımda öldü.sonra iki defa daha bebeklerin 7-9 haftalık kalpleri durdu.sonra hamile kalamadım.bu ay saldım çayıra hesabı oldu biraz.yöntem falan çok denemedim.zatende hastaydım,.bakalım nasip.
elara tatlım her geçen gün artıyoruz üç kız anneleri bize ayrı bir topik gerekecek galiba bizede hayrına bi el at
günaydın hanımlar neka güzel birgün insanın yerınde durası gelmıyo
cumanız mübarek olsun kızlar cumaların yuzusuyu hürmetine RABBİM gönlünüe göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?