bebek cinsiyet belirleme..

hamilemisin canim sen bi belli olsa demisin ya .. insallah yaa bi yöntem denedinmi peki ??

canım merak etme problem olsaydı şimdiye çoktan olurdu benim küçükte kıpkırmızı kanama oluyodu çok şükür bir problem olmadı seninki kahverengi allah sağsağlim kucağına almayı nasipetsin cuma saatindeyiz hepimiz senin için dua ediyoruz inşallah

tamam işte önce kadın diyo da ben baştaki sayfalarda kadının hiç boşalmaması gerekir diye hatırlıyorum.o yüzden kafam karıştı.

kızlar nie cesaret edmiyosunuz yapın şu lahanayı dna testi değil büyüklerimizde yapmış zaten baksanıza eskiler akıllı insanlar

Hepinizden Allah razı olsun kızlar, gerçekten dualarınıza ihtiyacım var.herşey yolunda gider inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amin canım. Şükür bugün farkedildim ya. Dün yazdım yazdım kimse selam bile vermedi herkes kendi arasında konuşuyor. Bende çıktım kimse yazmıyor diye bugün allahtan fark edildim oley oley oleyyy

bazen oluyor insan kendini konusmaya kaptiriyor böyle seyler olabiliyor... bende yeniyim bu topikte..
diger topiklerden biliyorum ama
öyle düsünme yaz sen israrla

Amin canım. Şükür bugün farkedildim ya. Dün yazdım yazdım kimse selam bile vermedi herkes kendi arasında konuşuyor. Bende çıktım kimse yazmıyor diye bugün allahtan fark edildim oley oley oleyyy

gözden kaçmıştır canm bazen ben de öyle bişiler yazıyorum hiç cevap olmuyor ben de görünene kadar yazıyorum
mesela dün test yaptım negatif çıktı üzgünüm dedim kimse görmedi daha çok üzüldüm

hamilemisin canim sen bi belli olsa demisin ya .. insallah yaa bi yöntem denedinmi peki ??

Evet canım hamileyim. Valla çok düşündük yöntemleri hatta en son kararımız kıbrıs ta tüp bebekle kız yapmaktı ben son anda karar değiştirdim. Allahın işine çok da karışmamak lazım hayırlısı neyse o olsun diyip bıraktım korunmayı hemende hamile kaldım o yüzdennnn hiiiçççç bilmiyorum ne olduğunu

Ama intelligender yaptım onda kız çıkmıştı inşallah doğrudur diye dua ediyorum hala

ay canim yaa kiyamam ... nasil icimi burktu böyle demen... ben dün cok ugruyamadim buraya arada bakip ciktim canim.. bende hamileigim öncesindeki deneme yanilmalarimizda ne cok teste para vermistim.. hem bir cocugum var var bitanedaha yine olur insallah bunun icin üzülme diger aylar sizi bekliyor :)

Canım yaaa üzme kendini. Bi dahaki aya inşallah. Hem adetin gelmeden negatif olduğunada inanma ben kaçççç kere yaptım negatif çıktı benim hep kanda çıkmıştı benimki.

herkese hayırlı cumalar.herşey nasip kısmet.benim daha önce doğuma iki gün kala oğlum karnımda öldü.sonra iki defa daha bebeklerin 7-9 haftalık kalpleri durdu.sonra hamile kalamadım.bu ay saldım çayıra hesabı oldu biraz.yöntem falan çok denemedim.zatende hastaydım.bakalım nasip.

hayırlısı olsun tabi canım.napalım bu ay olmadı bidahaki ay diyelim.ben bu ay biraz fazla kaptırmıştım kendimi de ondan oldu.

Canım yaaa üzme kendini. Bi dahaki aya inşallah. Hem adetin gelmeden negatif olduğunada inanma ben kaçççç kere yaptım negatif çıktı benim hep kanda çıkmıştı benimki.

adet tarihim 15 ocakta olmam gerekiyor dün yapıyım belki çıkar dedim ama keşke yapmasaydım.şimdi yarını bekliyorum olmazsam gene umutlanacam

selam bayanlar nasılsınız elara ocak ayındada yok bişiy bugün geldi kırmızılar bi baksan ya bu ocakta kız günü varmı

tarihlerini özelden at bakayım

hoşgeldin aylin.sen çatlatma ignesi oluyordun bi ara o ignenin içindeki hormondan dolayı testte silik cizgi cıkabiliyor.bi cok kadın yaşıyor bunu
ama igne filan kullanmadan silik çizgi cıkıyorsa onu bilmiyorum

canim ya cok üzüldüm insallah bu sefer olursa saglikli bir hamilelik gecirirsin ... ve bebegini saglicakla alirsin kucagina..
zaten düsük yapmayan kadin cok az oluyor ....

elara tatlım her geçen gün artıyoruz üç kız anneleri bize ayrı bir topik gerekecek galiba bizede hayrına bi el at

maşallahh maşallahh.inş hepinizinde 3 kızdan sonra 1 ogluşu olur.
ne yani siz şimdi ayrı topikmi istiyonuzzz.bu kapıdan cıkarsanız bidaha almam sizi içerii

günaydın hanımlar neka güzel birgün insanın yerınde durası gelmıyo

anlaşılan senin yine gecen iyi gecmiş..
maşallahh maşallahh enerjine cnmm

cumanız mübarek olsun kızlar cumaların yuzusuyu hürmetine RABBİM gönlünüe göre versin

aminnnn sagol cnmm.seninde cuman mübarek olsun.saglıcakla al kucagına oglunu inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…