bebek cinsiyet belirleme..

Bildigim her yöntemi uygularım ama ben hamile kaldıktan sonra benim uyguladıklarından daha fazla kafama yatan bir yöntem çıkarsa ben de çok üzülürüm.. 2. Bebis için beklemem biraz da bu yüzden.. Mesela ilk bu ısı araştırdığımda Çin takvimini buldum ki hiç haberim yoktu bu tarz seylerden.. İnandım babychoice ödendim inandım.. Bu takvimlerin tutmadığı ınsanlarda gördüm inanmamdan vazgeçtim.. Doktor sitesinde usanmadan azarlara aldırmadan her doktora sordum kimi vaginal dusla şansımı artırırsın dedi kimi yasından egitiminden utan evlat bu kızı erkeği olur mü kaçıncı yuzyildayiz dedi..
Yüz yüze sorduğum doktorlar var karar verince gel dediler gideceğim bekliyorum.. Ritimlerin yenilenmelerin diyetlerin bitip kesiştiği gün çatlatmaya iğnesi ile ve bol bol dualarla girisecegim bu ise rAbbim nasip edecek inşallah.. Güzel kızım abla olacak ogluma.. Hepimizin kızları ablası oalacak oğullarınızın.. İçinizi ferah tutun.. Ama ben derim ki iyice içinize sinen yöntemi bulmadan hareket etmeyin.. Ne kada yöntem yapsamda elbette vereecek olan Allah.. Dilerim hepimize verir saglikla hayırlar uzun omurle..
Bu hızla bu ısı öğrenmeye devam edersem ben de yöntem uzmanı olabilirim..

Valla o süreç inanılmaz sıkıntılı ebnim testlere verdiğim paralar ohhhooooo Hatta günde iki tane alıyodum birisini gün içinde yapıyodum birisini sabah kalkınca Komedi durumdaydım yani. Hatta ilk bir iki testten sonra prediktor almaya başladım diğerleri yanlıştır diye düşün 25 liradan kimbilir kaç tane aldım ve hiçbirinde çıkmadı. Ama varmış bebik

Ama yoksada sıkma kendini bi daha ki aya

güzel yazmışsın cnm. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama yaş iyice ilerlemeden de yapmak gerekir. ünkü ne kadar araştırırsan araştır mutlaka eksik bir yanın olacaktır. O yüzden elinden geleni yap. Takdir tabiki allahın.hakkında hayırlısı olsun.
Senin kızın kaç yaşında ?

valla öyle aslında bizimkisi sabırsızlıktan yani 1 hafta bekleyebilsem hiç ne üzülecem ne de paralarım boşa gidecek.neyse çok çok üzülemedim çin takviminde bu ay kız görünüyor ondan mıdır acep
bi de geçen ay tam yöntemlerin hepsini uygulayamadım bu ay daha bi hazırlıklı olucam allahın izniyle bi kızım olsun yaaaa çok özeniyorum.

Arkadaşım acaba istanbuldaysan dr. ismini verirmisin bende arıyorum dr.

Ben 27 yillik.. kızım 11 aylık :)

biraz işim var kızlar siz kaynatın ben geliyorum.cuma saati dua etmeyi unutmayalım buradakiler birbirlerine dua etsin lütfen.başkasına yapılan dua kabul olurmuş.ben hepiniz için toptan edicem inşallah.görüşürüz

Arkadaşım acaba istanbuldaysan dr. ismini verirmisin bende arıyorum dr.
Ben izmirdeyim doktorda izmirde bu siteden tanidigim birine yardım etti..bir kızı vardı 4 yasında sonra hamile kaldı bu doktorla doğurdu bile 7 aylık oldu onunda oğlu..

Ama gidince doktor ne dese yazacağım size benden ne istedine yaptıysa hepsini buraya yazacagim

aminnn sagol cnm.Allahta sana güzel bi kız evlat nasip etsin inş.

Arkadaşım yapta haber ver bizede yaa.. Bende düşündüm yapsam mı diye ama ne bileyim karar veremedim bi bak bakalım sen ne olacak. Bu arada sen ne kadarlık hamilesin seninle aynıyız hemen hemen sanırım.

son adet tarihini söle sana cetvel yapalım

ben yazdım diye hatırlıyorum ,yazmadıysamda mutlaka gözden kacırmışımdır.

izmirden bende bir doktorla görüşmüştüm eğer aynı doktordan bahsediyorsak , en az 3 aylık bir diyet listesi vereceğini ve yumurta takibi yapacağını söylemişti. Yani burada öğrendiklerimizden daha farklı birşey olacağını sanmıyorum ama değişik birşey olursa paylaşırsın .

izmirden bende bir doktorla görüşmüştüm eğer aynı doktordan bahsediyorsak , en az 3 aylık bir diyet listesi vereceğini ve yumurta takibi yapacağını söylemişti. Yani burada öğrendiklerimizden daha farklı birşey olacağını sanmıyorum ama değişik birşey olursa paylaşırsın .

Cami durağı karsında Ali bey? Sanırım aynı doktor degilse senin bahsettigine de gitmek isterim

aminnn sagol cnm.Allahta sana güzel bi kız evlat nasip etsin inş.

son adet tarihini söle sana cetvel yapalım

ben yazdım diye hatırlıyorum ,yazmadıysamda mutlaka gözden kacırmışımdır.

Amin canım sağolasın inşallah. Ya ben yazmıştım canım hani karışıktı 11 ekim benim son adet tarihim ama hapı bıraktığım için yumurtlama geç oldu sanırım bebeğin büyüklüğüne göre 23 ekim son adet tarihim gibi gözüküyor sen ona göre bak canım bakalım bi. Karışık çok benim ki yaaa

izmirde bı de dr war karahan mıydı neydı adı mustafamıydı ayy heralde oyleydı arkadas gıttı oglu oldu

çin takvimi ve babychoice takvimleri yönteme girmiyor.onlar geecerliligini yitirmiş.%50 şans var sadece
ayrıca bi cok yöntem var.bunlardan başka kesin yöntem kıbrısta tüp bebek yöntemidir.buda bizim inançlarımıza ters bi durum
googleden erkek cocuk yöntemleri diye yazdıgında hep aynı şeyleri okursun onlarla asistan bile olmazsın
ama bu sayafalrın hepsini anlayarak okuyan biri kesinlikle cok uzman olur bu konuda.
Allah seninde gönlüne göre verir inş.

Allah dualarını kabul etsin cnm

emin ol biz o doktorlardan daha cok şey biliyoruz yöntem konusunda
bizim bildiklerimizden farklı bişi hiç duymadım doktorlardan.

http://lbdf.lilypie.com/E1Cbp2.png
kontrol paneline gir
profil düzenle diyorsun
aşagı kısımda çizelge bölümü var.yukardaki linki oraya yapıştırıyorsunn kaydet diyorsun
23 ekime göre yaptım cetvelini.ama bence 11 ekime göre yapılmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…