- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.241
bugün ezel umut yok galiba , haskenadan da haber yok.nerdeler acaba?elara hoş geldin canım,dün seninde işllerin vardı galiba?
haskenaaaa nerde yaa.dün akşamda yazdımm elektirikler gitti .ama yazıdklarım sayafaya gitmemiş.
En son kızı ıslanmıştı yagmurdan hasta filanmı oldu ki ya. Cokmerak ettim.haberi olan yokmuu
doktoru aradım bir hafta sonra gel dedi canım.benim yazdıklarımı gördün mü dün gece açık kahve leke geldi,bakalım değerim yükselecek mi?yarın yada pazartesi bir daha test yaptırayım diyorum.birde sık değil ama bazen kasıkta hafif batmalar oluyor.bir fikrin var mı?evet cnm dün netten siparişlerimi ayarladımm.onlarla ugraştımm
sen nasılsınn nezaman gitcen doktora.
şöyle tatlı bi bebiş olsun cetvelde , ne yazalım sende fikir versene.ayrıca cetvel olayını çakmıyorum sana zahmet olacak canım.bengü sanada cetvel yapalım.ne yazayım cetvelin üstüne?
haskenayı bende çok merak ettim. Inşallah kızı yada ailden biri hasta değildir.
maşallahh maşallahh.inş hepinizinde 3 kızdan sonra 1 ogluşu olur.
ne yani siz şimdi ayrı topikmi istiyonuzzz.bu kapıdan cıkarsanız bidaha almam sizi içerii
anlaşılan senin yine gecen iyi gecmiş..
maşallahh maşallahh enerjine cnmm
aminnnn sagol cnmm.seninde cuman mübarek olsun.saglıcakla al kucagına oglunu inş.
http://lbdf.lilypie.com/E1Cbp2.png
kontrol paneline gir
profil düzenle diyorsun
aşagı kısımda çizelge bölümü var.yukardaki linki oraya yapıştırıyorsunn kaydet diyorsun
23 ekime göre yaptım cetvelini.ama bence 11 ekime göre yapılmalıydı.
doktoru aradım bir hafta sonra gel dedi canım.benim yazdıklarımı gördün mü dün gece açık kahve leke geldi,bakalım değerim yükselecek mi?yarın yada pazartesi bir daha test yaptırayım diyorum.birde sık değil ama bazen kasıkta hafif batmalar oluyor.bir fikrin var mı?
şöyle tatlı bi bebiş olsun cetvelde , ne yazalım sende fikir versene.ayrıca cetvel olayını çakmıyorum sana zahmet olacak canım.
bence yarın test yaptır.yarınki degerin 200-250 arası olması lazım.
eger düzenli artış varsa hiç korkmaa
qwertinde daha öcneki hamileliginde degeri düşüktü.bi kac gün sonra tekrar test yaptırdı degeri artmamıştı yaada az artmıştı galiba
ona bi sor bakalım degeri kaçmış.
mesela benimde aynı senin gibi lekelerim geliyordu ama tam regli gününde benim kan degerim 1596 cıktı düşün.hatta ikiz filanmı acaba diye düşünmüştük
ve 2 ay lekem gelmeye devam etti.progestan kullandım gecti.
yani buurda öenmli olan kan degerindeki düzenli artış.
Çok sağol canım ya. Hapı bırakır bırakmaz hamile kalınca bebeğin uyumlu olduğu gün son adet tarihi olarak alınırmış bir çok doktor aynı şeyi söyledi. Çünkü 11 ine göre yapılan testler de negatifti. Hayırlısı bakalım zaten benim diğer iki oğlum erken doğum inşallah bu öyle olmaz dolu dolu durur karnımda. Gerçi o zamanda normal doğurmak zor olur amannnn sağlıklı olsunda bakalım artık
maaşallah bu ara kız taliplileri çok topik sanki erkek bebek üzerine yoğunlaşmıştı iyi oldu bole arayanlar aradıklarını bulur inşALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?