bebek cinsiyet belirleme..

inş canım şu testlerı yaptırsak bır turlu yaptırmasak bı turlu ınsanı durduk yere geriyor ama mecbur yaptırıyoruz yıne.allahın ıznıyle bısey çıkmaz merak etme.senın 3.çocuğun dımı ?
İyi çok şükür bi problem yok 20 sinde kontrolüm var 3 lü test falan yapılmıştı onlara bakılacak sonuçlar iyi çıkar inş.

İnş canım evet 3. hamileliğim sen hamilemiydin yoksa daha yöntemmi araştırıyosun kusura bakma ya ben seni farkediyorum ama pek sohbet etmedik

yok canım hamıle değilim yontemlerı anlamaya calısıyorum.benım ıcın henuz erken 2.bebek ıcın ama şimdiden dersime çalışayım dıyorum.kızım 27 aylık nerdeyse buyusun bıraz daha ozaman inş bende bir kardeş ıstıyorum kızımaallah sanada yavrunu sağlıklı bır şekılde kucagına almayı nasıp etsın inş canım
İnş canım evet 3. hamileliğim sen hamilemiydin yoksa daha yöntemmi araştırıyosun kusura bakma ya ben seni farkediyorum ama pek sohbet etmedik

iyi geceler hatunlar ben nahana testini hamiş arkadaşıma yaptım ,tabi aynı anda kendimede onunki mor(kız), benimki vişne suyu rengi gibi(erkek) çıktı, tabi körü körüne inanmamak lazım ama haftaya kadar beni eyleyecek gibi, birde sabah ilk idrarla yapıcam çok hoşuma gittti yawww....
epciğinize iyi uykular...:80:

çok saol canım cümlemize inş. sende çok geç kalma bence yöntemleri iyice öğrenince hemen başla denemelere çocuklar arasında fazla yaş olunca çok iyi olmuyo 3 ü geçirmiyceksin bence inş Allah seninde gönlüne göre verir

Canım idrara renklerine hiç dikkat ettinizmi ordanda anlaşılıyomuş aslında erkek bebekte çok parlak açık sarı oluyo kızda daha bulanık ve koyu hayırlısı olsun hakkında

bızım bıraz zamana ıhtıyacımız var malesef haftaya esımın tayını var ınş ıstanbula donuyoruz yenı bır ev almayı dusunuyoruz kısmetse tabı ne kadar surecek bılmıyorum bu surec bende calısmaya gerı donmek ıstıyorum malum ev kredısı ıcın yanı kızımın abla olması epey surecek gıbı

Hayırlısı olsun borçlanmadanda bişey sahibi olunmuyo Allah gönlüne göre versin inş. olmayan herkesede nasip etsin

selayhus mrb canım senın yazdıklarını okumustum tuvalet egıtımı topıgınde sanırım.ne yaptınız ?benım kızımda 2008 ekımlı oğlunla aynı.bız geceye hıc başlamadıkta sen neler yaptın?

Cok hossun canim ya.. maliyeti az ne de olsa, tekrarla bakalim farkli mi cikacak yoksa ayni mi? Insallah ultrasonda da ayni sonuc cikar :92::119::126::124::103::104:
su ikonlar cok hosmus, ezel in opucugu ilgimi cekti bir bakayim neler var dedim, cesit cesitmis.. ezel in gonderdigi opucugu bulamadim ama donup bir koduna bakayim..

momofcum oğluşun yola çıkmış hadi hayırlı olsun.hayırlı sağlıklı evlat olur inş darısı bızım basımıza artık

iyi geceler hatunlar, geçmişi okumaktan gözlerim ağrıdı anca bitti. Yarın da misafirim var zaten yorgundum dinlenemeden bi de ev teriple yemek hazırla of off..

firegirl inşallah önemli bişey çıkmaz canım dualarımız seninle.

Momof nasılsın canım oğluna alıştın mı?? Sana hep soracak oluyorum unutuyorum, sen vaj duşu karbonatla mı yaptın yumurta akınla mı? vee hangisini tavsiye edersin??

Sagol nilay, alistim alistim :) Saglikla gelir insh.. Ben vaj dus yapmadim canim ya.. Yumurta aki da yapamadim esim yuzunden. Karbonati parmakla yaptim. pastorize edebilirseniz yumurta beyazini tavsiye ederim. dus yerine. Ama benim yaptigim karbonati 1,5 saat onceden yapmak gerek yumurtayi yapsan da.

Sagol nilay, alistim alistim :) Saglikla gelir insh.. Ben vaj dus yapmadim canim ya.. Yumurta aki da yapamadim esim yuzunden. Karbonati parmakla yaptim. pastorize edebilirseniz yumurta beyazini tavsiye ederim. dus yerine. Ama benim yaptigim karbonati 1,5 saat onceden yapmak gerek yumurtayi yapsan da.

MEROOOOO

momofcum oğluşun yola çıkmış hadi hayırlı olsun.hayırlı sağlıklı evlat olur inş darısı bızım basımıza artık
Cok sagol, Allah razi olsun, Rabbim herkesin gonlune gore saglikli evlatlar versin insh. Amin..

canım hangi hastnede doğum yaptın merak ettim ben suni sanı ile yaptım çok zordu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…