bebek cinsiyet belirleme..

Tabii ki guvendigin bir doktora danisman en iyisi ama, burada iki sezeryandan sonra (3 yil sonra) normal dogurttular bir arkadasi. Kisiye gore degerlendirilmeli, yani bunun ilki sezeryandi normal yapamaz diye birsey yok.
Ben de iki dogumumu da epidural yaptim ve cok memnunum. Tr de yeni yayginlasiyor o yuzden iyi bir anestezist olmasi cok onemli.

canım hangi hastnede doğum yaptın merak ettim ben suni sanı ile yaptım çok zordu valla

bende sunı sancıyla dogum yaptım cok kolay bı dogumdu epidural oldum aynı elara gıbı ıkınma hıssı oldu catlıycakmışım gıbı hatta hıc unutmam hemsıreye iğnenin etkisi gectı bıdaha yapın dedım oda bana benmı dogurcam cocugu sen doğurcan dedıbende dogumu seyretcem sanıyodum sok oldum bayıltın benı dıye bı aglayışım var cok komığim ya. cocuk cıkcak ıkın dıyolar ben bayıltın ıkınmıcam dıyorum. ama harıka bı dogum du drum elımı tutarak annem gıbı dogum yaptırdı yıne dogum yaaparsam o olsun yanımda o derece yanı hala gorusuruz ve kızımı cok seveer ama ben cok naz yaptım daha yaşım küçüktü 19 yaşımdaydım dr yıpranmadan atlatmam için cok sey yapmış gercektende hamılelık ve sonrasında. işaalah benim gibi şanslı olursunuz dr konusunda çok önemli çok bayan dr daha rahat oluyo ayrıca

yok cnm ya ınanma ona bende doğru cıkmıyo o bende ve cevremdekılerde.bı gorumcemde tuttu

Saol canım bilgiler için darısı başımıza inşallah. Parmakla yapmanın bile alkali olmasında etkisi olmuştur bence. 1,5 saat önceden yapmak gerek diyorsun dikkate alacağım inşallah zamanı gelince. Kendine ve minik yeğenimize iyi bak..

dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...

canım inşallah sonuçların temiz çıkar dualarımız seninle
bak burda başka bi arkadaşında öyle olmuştu rabianındı
sonra iyi haberlerini aldık inşallah sende bize vereceksin mutlu haberler

kızlar ben hamileliğimde kan da baktırmıştım şimdi aklıma geldi hani haftalığına göre minimum maksimum rakamlar sar sonuçlarda kız bebekte o sonuç daha yüksek yani maksimuma yaklaşıyo erkek bebekte minimuma yakın oluyo yanlış hatırlamıyosam sizte eğer kan tahlili yaptırdıysanız bi bakın isterseniz

canım b hcg değerinden mi bahsediyorsun?

kız bebekte hormonlar daha çok çalışıyomuş yanlış hatırlamıyosam canparçam senin belli zaten sonuç kolaydaysa bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…