- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.541
olmazzzzzz benımde 1. sezryandı sonra akrabalar catır catır vık demeden dogurup ayaga kalkınca ben de dedım normal yapayım dr .bey nooooooooooooolur ama olmaz dedııı ıkınmalar sırasıda oncekı dıkıs yerlerı acılıp hayatı tehlıke yaratıyomuş korktummmmm
momof ayrıca senin adın çok svindim inşallah allahım bizimde gönlümüze göre verir
canım hangi hastnede doğum yaptın merak ettim ben suni sanı ile yaptım çok zordu valla
Amin canim insh. cok sagol.
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......bunu gordum deneyen warmı dogrumu acaba eeeee ben kız senesıne gırmısım taa 2014 e kadar artık torunumla bereber buyurlerrrr
dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
Sagol nilay, alistim alistim :) Saglikla gelir insh.. Ben vaj dus yapmadim canim ya.. Yumurta aki da yapamadim esim yuzunden. Karbonati parmakla yaptim. pastorize edebilirseniz yumurta beyazini tavsiye ederim. dus yerine. Ama benim yaptigim karbonati 1,5 saat onceden yapmak gerek yumurtayi yapsan da.
dörtlü sonucum 186:1 çıktı pazartesi amniyosentez yapılacak hiç iyi diilimm allaha emanet olun...
kızlar ben hamileliğimde kan da baktırmıştım şimdi aklıma geldi hani haftalığına göre minimum maksimum rakamlar sar sonuçlarda kız bebekte o sonuç daha yüksek yani maksimuma yaklaşıyo erkek bebekte minimuma yakın oluyo yanlış hatırlamıyosam sizte eğer kan tahlili yaptırdıysanız bi bakın isterseniz
teşekkürler elaracım.
evet ama kandaki zaten sadece ona bakıyolar hamilelik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?