- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.561
günaydın canım ben kendi sonucumu aldım bak şimdi normal değer 0-5 ,1,2-1-hafta 5-50,1-2haftada5-500 buna göre sen 1,5 haftalık hamileyken yaptırmışsın testi eğer doğruysa erkek ama bilmiyorum ben bi yerden duymuştum çok kaptırma kendini inşallah allah gönlündekini verir
günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....
# kakulee
# umut_11 meraba kızlar nasılsınız?
Kakulee sen hastalandın mı,bi gelişme varmı?
kimse yok bugün ben iyiyim sen nasılsın
haber verdinizmi herkese
ailelerimize söyledik sağolsun annem herkesi aramış.ama umut ben pek sevinemiyorum nedense canım.
günaydın umutcumgünaydın kızlarrr
bernil bi sen varsın galiba canım nasılsın ??
kızlar günaydın hepinize iyi hafta sonları
günaydın kızlar..
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....
geldim canım geldim günaydın.evet bengü geldi kırmızılar canım yaaa önümüzdeki maçlara bakıcaz# kakulee
# umut_11 meraba kızlar nasılsınız?
kakulee sen hastalandın mı,bi gelişme varmı?
aaaa neden ?????
neyse bozma moralini kakulee, bu ay daha bitmedi..umuttanda güzel haberler alacağım inş.
ezelinde tahlil sonuçları iyi çıkar umarım merak ettim bugün çalışmıyor mu?
neyse bozma moralini kakulee, bu ay daha bitmedi..umuttanda güzel haberler alacağım inş.
ezelinde tahlil sonuçları iyi çıkar umarım merak ettim bugün çalışmıyor mu?
saçmalıyorum belki dün eşim bile şaşırdı,herşey o değeri öğrenmemle değişti.tam emin olmak istiyorum.bakalım değer yükselirse benimde yüzüm gülecek inş.
ezel ctesileri çalışmıyor pazartesi öğreneceğiz artık
benim bu ayda yok canım ama adetten sonra dr gideceğim inşallah
dr ne zaman gideceksin senin için o şekilde rahatlayacak sanırım
belki değerinin düşük çıkması normaldir
moralini yüksek tut bengü neden sevinmiyorsun.geç döllenmeden olabilir yükselecektir bak hiç merak etmeeee
canım regli günü yaptırdığımda ilişkiden iki hafta geçmişti onu mu demek istiyorsun ya çok kafaya taktım.
doktorlar pek risk almıyor sezeryandan sonra normal dogum yapmıyorlar yani.selam kızlar nasılsınız??
bugün kırmızılar geldi sonunda hadi bakalım yeni dönem başladı haftaya çalışmalar başlar allahın izniyle.kızlar bu epiduralden bahsedince valla benimde çanım çekti oğlumda doktorun ısrarlarıyla sezeryan oldum.yaa ben ikinciyi normal doğum istiyorum hemide epidural olur mu sizce??bilen var mı??
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......bunu gordum deneyen warmı dogrumu acaba eeeee ben kız senesıne gırmısım taa 2014 e kadar artık torunumla bereber buyurlerrrr
Ecce sende geçmişi okumuyanlardansın heralde daha bikaç gün önce burda konuşulup hesaplamalar yapılıyodu kaçırdın sanırımm
iyi geceler hatunlar ben nahana testini hamiş arkadaşıma yaptım ,tabi aynı anda kendimede onunki mor(kız), benimki vişne suyu rengi gibi(erkek) çıktı, tabi körü körüne inanmamak lazım ama haftaya kadar beni eyleyecek gibi, birde sabah ilk idrarla yapıcam çok hoşuma gittti yawww....
epciğinize iyi uykular...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?