bebek cinsiyet belirleme..

günaydın canım ben kendi sonucumu aldım bak şimdi normal değer 0-5 ,1,2-1-hafta 5-50,1-2haftada5-500 buna göre sen 1,5 haftalık hamileyken yaptırmışsın testi eğer doğruysa erkek ama bilmiyorum ben bi yerden duymuştum çok kaptırma kendini inşallah allah gönlündekini verir

kızlar nerdesiniz ya saat 11 oldu hadi kalkıııııııııııııııııııııııııııııııın offfffffffffffffffffffff bende gidip yemek yapim bari sonra takılırım size baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

canım regli günü yaptırdığımda ilişkiden iki hafta geçmişti onu mu demek istiyorsun ya çok kafaya taktım.

günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....

böyle düşünme canım
inşallah iyi çıkacak sonuçların

günaydın kızlarrr
bernil bi sen varsın galiba canım nasılsın ??
günaydın umutcum

kızlar günaydın hepinize iyi hafta sonları

sana da güzel haftasonları canım

günaydın kızlar..

günayyydııınnnn

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın rengin sağol sen nasılsın

yaa lütfen böyle düşünme bak herşey çok güzel olacak biraz sabır ve bol bol dua et.herkesin bi doğum hikayesi varya seninki de bu olacak.doğumdan yıllar sonra bile bu kötü günleri gülümseyerek anlatacaksın inan bana.

# kakulee
# umut_11 meraba kızlar nasılsınız?
kakulee sen hastalandın mı,bi gelişme varmı?
geldim canım geldim günaydın.evet bengü geldi kırmızılar canım yaaa önümüzdeki maçlara bakıcaz

neyse bozma moralini kakulee, bu ay daha bitmedi..umuttanda güzel haberler alacağım inş.
ezelinde tahlil sonuçları iyi çıkar umarım merak ettim bugün çalışmıyor mu?

neyse bozma moralini kakulee, bu ay daha bitmedi..umuttanda güzel haberler alacağım inş.

ezel ctesileri çalışmıyor pazartesi öğreneceğiz artık
benim bu ayda yok canım ama adetten sonra dr gideceğim inşallah
dr ne zaman gideceksin senin için o şekilde rahatlayacak sanırım
belki değerinin düşük çıkması normaldir

yok canım nedense çok üzülemedim bu ay daha bi umutluyum.çin takviminde bu ayın kız olmasının bir etkisi var mı acaba üzülmememde
hem diyetimi uygulamak için bana zaman kazandırdı bu durum.malum kalsiyum ve magnezyum dolmalıyım bu ay

saçmalıyorum belki dün eşim bile şaşırdı,herşey o değeri öğrenmemle değişti.tam emin olmak istiyorum.bakalım değer yükselirse benimde yüzüm gülecek inş.

moralini yüksek tut bengü neden sevinmiyorsun.geç döllenmeden olabilir yükselecektir bak hiç merak etmeeee

moralini yüksek tut bengü neden sevinmiyorsun.geç döllenmeden olabilir yükselecektir bak hiç merak etmeeee

doktor haftaya gel dedi bakalım.sanırım önceki yaşadığım deneyim beni biraz şüpheci yaptı.Meleğim Allaha emanet,biraz daha sabretmeliyim galiba..neyse ben çıkıyorum.pazartesi görüşmek üzere..

Canım sen hep iyi düşünmeye bak, herşey Allah tan ama riskli olupta hiçbişey çıkmayan o kadar çokkişi tanıyorum ki inşallah seninde öyle olacak.

canım regli günü yaptırdığımda ilişkiden iki hafta geçmişti onu mu demek istiyorsun ya çok kafaya taktım.

Canım bu kadar stres yaptıysan değeri bence tekrar kan aldır değerin yükselmiş mi bir baktır. Bekledikçe daha stres oluyorsun. İnşallah güzel haberler getirirsin.

doktorlar pek risk almıyor sezeryandan sonra normal dogum yapmıyorlar yani.
ama benim tanıdıgım bi kac kişi oldu.doktora baglı birazda.
kırmızılarda gelmiş hayırlısı olsun.inş önğmüzdeki ay güzel haberini alırız.
hazırlıklarını yaparak kalırsın kafanda rahat olur

günyadın ece yenimi duydun bunu.

Ecce sende geçmişi okumuyanlardansın heralde daha bikaç gün önce burda konuşulup hesaplamalar yapılıyodu kaçırdın sanırımm

bacım herkes sen ben mi gecmişi okuyacak.millet lönkk dalıyor sohbetee
bundan sonra lönkk dalanlara benden cvp yok zaten.

hadi bakalım inşallahh dogru cıkarrr.ama ben senden ümitliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…