- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.581
selayhus mrb canım senın yazdıklarını okumustum tuvalet egıtımı topıgınde sanırım.ne yaptınız ?benım kızımda 2008 ekımlı oğlunla aynı.bız geceye hıc başlamadıkta sen neler yaptın?
canım hangi hastnede doğum yaptın merak ettim ben suni sanı ile yaptım çok zordu valla
günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....
doktorlar pek risk almıyor sezeryandan sonra normal dogum yapmıyorlar yani.
ama benim tanıdıgım bi kac kişi oldu.doktora baglı birazda.
kırmızılarda gelmiş hayırlısı olsun.inş önğmüzdeki ay güzel haberini alırız.
hazırlıklarını yaparak kalırsın kafanda rahat olur
günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....
elara ben lönk dıye sayfaya dalmadım yazdıklarım alıntıydı sadece 2014 senesı hakkındakı yorum benımdı alıntının adresını de wrebılırım anlamadan lonk dıye cewap yazan sensınnngünyadın ece yenimi duydun bunu.
bacım herkes sen ben mi gecmişi okuyacak.millet lönkk dalıyor sohbetee
bundan sonra lönkk dalanlara benden cvp yok zaten.
hadi bakalım inşallahh dogru cıkarrr.ama ben senden ümitliyim.
canım regli günü yaptırdığımda ilişkiden iki hafta geçmişti onu mu demek istiyorsun ya çok kafaya taktım.
mrb kakule iyiyim canım sizi bekledim kimse gelmedi bende yemek yaptım kızlara portakallı kek bide hamur mayaladım poğoça yapcam onu daha yapmadım haftasonları seviyorum çocuklara bişeyler yapmayı
ben gidip namazımı kılayım portakallı kekte yerim sonra gelirim sizde buyrun kızlar çayda var yanında
kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz
braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???
arkadaşlar can parcamın dedigi muskayı ben araştırdım buldum:81:
kimler istiyorsa sölesin yollayımmm
ya canım sorma benide sinir ediyor, ama bizim onun gibi olabilmemiz için onunki gibi mutfaktan çıkmıyan bir adam, ve ikinci defa laf söyleyince dinleyen bir çocuk lazım :) :)günaydın kızlar kızım yumurta pişirdim kayyu eşliğinde yediriyorum yaw ben kayyunun annesini çok kıskanıyorum çok iyi bir anneymiş benim kızlar ğle diyo bal kavonozunu kırıyo yerlere süt döküyomuş falan filan hiç kızmıyomuşvay benim emeklerim
benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü
hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı konak hastanesi erkan beye gidiyorum....
arkadaşlar şöyle durum ben açıklayamadım yanlışı labaraturcı bilg. kayıtlarında yapıyor doğru sonuç kağıttaki.. doktorumla dün kapıştık zaten onun bi suçu yoktu ama labaratuarcıların suçu doktorun bilg. yanlış gönderiyolar bende arıyorum normel diyo sonuçlar...iyiki almışım sonuçları kağıttaki sonucum doğru yani şimdilik artık onada güvenim kalmadı ama mahkemeye vercem bu nasıl bi hata nerenle bakıyodun o kağıda......1 hafta geçmicek dün uyuyamadım bile...
valla canım bi ara kimse yoktu ben de çıktım.bugün evdeyim çamaşır falan astım arada gelip bi göz attım.oğlum nezle olmuş burnu akıyo allahtan ateş falan yok çok şükür.ona biraz vitamin takviyesi yapıyım ben de gidip bişiler yapıyım barii.eline sağlık canım seninde.
allah kabul etsin.hımmm portakallı kek ben kız diyetindeyim renginn çay yerine süt alıyım zahmet olmazsa
sağol canım evet hazırlıklarımı yapmaya başladım diyetime yani.sana özel mesaj attım elara bana bi yardımcı olur musun?
valla ben sırf elaranın korkusuna 3000 sayfanın hepsini okudum öyle lönk diye konuya girmeyim diye
kızlar selam iki gündür giremedim doğru düzgün bakayım ne var ne yok, bengüyü merak ediyorum, inşallah herkes için iyi haberler okurum. bu arada bebiş denicem derken acayip hasta oldum ilaç almıcam bakalım kolay atlatırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?