bebek cinsiyet belirleme..

biz 23 aylıkken başladık egitime
şuan sadece gece baglıyorum altını.havalar ısınınca gecede baglamıcamm
size kolay gelsin cok sabır isteyen bi dönem

canım hangi hastnede doğum yaptın merak ettim ben suni sanı ile yaptım çok zordu valla

lokman hekimde yaptım

cnm şimdiden niye bunları düşünüp sıkıntı yapıyon .aminiyosentezdede kötü cıkarsa doktorunla karar verirsinizz ki inşallah böle bişi olmaz.
ama sen hep olumsuz düşünüyorsun lütfen böle yapmaa.
olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahh
benceee hiç bişi cıkmıcakkk.sonra bu kadar üzüldügün için kendine kızacaksınn

kesinlikle doktora baklı canım doğru söylüyorsun.hayırlısı yaaa bi bebişi görelim de doğuma kalsın iş ayyy inşallahhh
sağol canım evet hazırlıklarımı yapmaya başladım diyetime yani.sana özel mesaj attım elara bana bi yardımcı olur musun?
valla ben sırf elaranın korkusuna 3000 sayfanın hepsini okudum öyle lönk diye konuya girmeyim diye

Son düzenleme:
kızlar selam iki gündür giremedim doğru düzgün bakayım ne var ne yok, bengüyü merak ediyorum, inşallah herkes için iyi haberler okurum. bu arada bebiş denicem derken acayip hasta oldum ilaç almıcam bakalım kolay atlatırım inş.

canım benim inşallah bebeğini sağsağlim alacaksın kucağına bu kadar harap etme kendini ben çok inanıyorum bu kadar ileriyi ve kötüyü düşünme lütfen

elara ben lönk dıye sayfaya dalmadım yazdıklarım alıntıydı sadece 2014 senesı hakkındakı yorum benımdı alıntının adresını de wrebılırım anlamadan lonk dıye cewap yazan sensınnn

canım regli günü yaptırdığımda ilişkiden iki hafta geçmişti onu mu demek istiyorsun ya çok kafaya taktım.

evet canım kesin geç döllenme olmuştur adetten iki hafta geçmiş ben hiç böyle bir sonuç için senin düşündüğün gibi şeyler duymadım olsa çoktan duyulurdu ayrıca ben bu kadar kafaya taksam kesin dr sorardım ara sor doktoruna bence

mrb kakule iyiyim canım sizi bekledim kimse gelmedi bende yemek yaptım kızlara portakallı kek bide hamur mayaladım poğoça yapcam onu daha yapmadım haftasonları seviyorum çocuklara bişeyler yapmayı

kakule canım birinci sezeryen olunca diğerlerine normal doğum pek yapmıyolar türkiyede dikişer açılır die bende ikinci hamileliğimde doktoruma sormuştum ben yapmam demişti zaten benim dikişlerim çok incelmişti ama yurtdışında yapıyorlar ben bir ve ikincide çok istemiştim olmadı sağlık olsun

mrb eccce nasılsın canım o hesaplama yıllardır var ama tutmayan kişilerde çok tutanlarınki tesadüfmü bilmem

mrb kakule iyiyim canım sizi bekledim kimse gelmedi bende yemek yaptım kızlara portakallı kek bide hamur mayaladım poğoça yapcam onu daha yapmadım haftasonları seviyorum çocuklara bişeyler yapmayı

valla canım bi ara kimse yoktu ben de çıktım.bugün evdeyim çamaşır falan astım arada gelip bi göz attım.oğlum nezle olmuş burnu akıyo allahtan ateş falan yok çok şükür.ona biraz vitamin takviyesi yapıyım ben de gidip bişiler yapıyım barii.eline sağlık canım seninde.

ben gidip namazımı kılayım portakallı kekte yerim sonra gelirim sizde buyrun kızlar çayda var yanında

allah kabul etsin.hımmm portakallı kek ben kız diyetindeyim renginn çay yerine süt alıyım zahmet olmazsa

hakkında hayırlısı olasun canım ama hiç bişe çıkmayacak ben inanıyorum nekadar üzme desemde kendini annesin illaki üzülürsün ama bise çıkmayacak inan buna

ben yaşadım canım 21 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim dandy walker çıktı bebeğimde suni sancı ile normla doğum ardından kürtaj oluyorsun canım eğer okumaya dayanabilirsen sana link atayım oku ama hoş şeyler değil haberin olsun fakat ben okuycam kendimi hazorlıycam dersen oku sen bilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/duyur...ligim-21-haziran-pazartesi-sonlandirildi.html
allah inşallah sana yaşatmaz canım allah sabır versin çok zorhttp://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-maalesef-bebegimi-kaybettim/373839-21-hafta-3-gunluk-gebeligim-21-haziran-pazartesi-sonlandirildi.htmlur bu beklemek çok iyi bilirim

kızlar şimdi yazayım sabah bilgisi olanlar yazarsa sevinirim
saç düzleştirici alacam.kullanan varmı aranızda??? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusnuzz

braun Es3 yada Es2 kullanan varmı???

arkadaşlar can parcamın dedigi muskayı ben araştırdım buldum:81:
kimler istiyorsa sölesin yollayımmm

ben babyliss nono (wet and dry) kullanıyorum,sacım zaten düz olduğu için işimi görüyor çok sıkta kullanmadığım için bi sorun yaşamadım, ama liza. saçı kırıyor demiş bu marka için . bende rica edicem canım o duadan, benimde ilk gebeliğimde kalp atışları olmadığı için alınmıştı.

ya canım sorma benide sinir ediyor, ama bizim onun gibi olabilmemiz için onunki gibi mutfaktan çıkmıyan bir adam, ve ikinci defa laf söyleyince dinleyen bir çocuk lazım :) :)

benim testimde bugün yine ot varya anlamadım gitti valla :84::84:
ben bunu yapamıyorum sanırım
adet döngüsü kısa olan biri için bugün yumurtlama olamazki :97: bugün 15. gün çünkü

kaç gün sürüyordu senin canım adet döngün, ben idrarla olandan kullanıyorum vede memnunum bu ay kitlerle deneme yaptım, tam yumurtlamadan önce düşündüğüm günde pozitif çıktı

canım allah yardımcınız olsun, ama gerçekten sorun olmayacağına inanıyorum dualarımız bu yönde, içini ferah tutmaya çalış

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım dikkat et onlar hasta olunca insan hiçbirşeyin tadını alamıyo ayrıca sütlü neskafe yapim dietine daha güzel olur

bak o korkuyla baya şey ögrenmişindirr,kötü mü olmuşş:)
özel mesajına gece cvp verebilirimm cnm.
sen bu ay denicektin dimi
aklına ne takılıyorsa sorabilriisnn.tüm tedbirlerini alarak gir ilişkiye
adetin bittigindede haberim olsun,bioritim ve yumurtlama günlerine bakalım tekrar

bengü hamile cnm.ama degeri biraz düşük cıkmış ona canı sıkkın.bizde gec döllenme oldugunu düşünüyoruz.hayırlısı bakalımm

bu arada sanada cok gecmiş olsun.nezaman deneme yapcaksın sen???
deneme yapacagın ay mutlaka haberim olsun. bi kac öneride bulunabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…