- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.601
elara ben lönk dıye sayfaya dalmadım yazdıklarım alıntıydı sadece 2014 senesı hakkındakı yorum benımdı alıntının adresını de wrebılırım anlamadan lonk dıye cewap yazan sensınnn
mrb kakule iyiyim canım sizi bekledim kimse gelmedi bende yemek yaptım kızlara portakallı kek bide hamur mayaladım poğoça yapcam onu daha yapmadım haftasonları seviyorum çocuklara bişeyler yapmayı
ben gidip namazımı kılayım portakallı kekte yerim sonra gelirim sizde buyrun kızlar çayda var yanında
valla canım bi ara kimse yoktu ben de çıktım.bugün evdeyim çamaşır falan astım arada gelip bi göz attım.oğlum nezle olmuş burnu akıyo allahtan ateş falan yok çok şükür.ona biraz vitamin takviyesi yapıyım ben de gidip bişiler yapıyım barii.eline sağlık canım seninde.
allah kabul etsin.hımmm portakallı kek ben kız diyetindeyim renginn çay yerine süt alıyım zahmet olmazsa
misafirlige gittiginde kız dietindeyim cay yerine süt alıyım dedigini düşünsene.sana bön bön bakarlar galibaa
bu arada sizede gecmiş olsunn .vitamin takviyesi ne veriyorsun?
elara canparçamın dediği mukayı banada yollarmısın lütfen benimde düşük olmuştu ilk bebeğim
ay ben sizi bir ayda okudum hani o gizli esrarengiz okuyuculardanım heeeee arada laf atıyodunuz size çok gülüyodum gerçisiz en çok mikserle düdüklüye kızıyodunuz
sağol canım yaa aynen öyle onlar hasta olmasın yeterki.ben şimdi oğluşu yatırayım gelirim gene.geçmiş olsun canım dikkat et onlar hasta olunca insan hiçbirşeyin tadını alamıyo ayrıca sütlü neskafe yapim dietine daha güzel olur
bak o korkuyla baya şey ögrenmişindirr,kötü mü olmuşş:)
özel mesajına gece cvp verebilirimm cnm.
sen bu ay denicektin dimi
aklına ne takılıyorsa sorabilriisnn.tüm tedbirlerini alarak gir ilişkiye
adetin bittigindede haberim olsun,bioritim ve yumurtlama günlerine bakalım tekrar
bengü hamile cnm.ama degeri biraz düşük cıkmış ona canı sıkkın.bizde gec döllenme oldugunu düşünüyoruz.hayırlısı bakalımm
bu arada sanada cok gecmiş olsun.nezaman deneme yapcaksın sen???
deneme yapacagın ay mutlaka haberim olsun. bi kac öneride bulunabilirim.
inşallah bengü, hamilelik testinde gel git yaşamıştın sonu iyi oldu, bu değerler içinde iyi olcaktır inş.
Elara 23 ocakta bekliyorum adetimin ilk gününü, benim genelde 29 gün sürüyor, tahminen 5-6-7 şubat uygun olacak ama şu saat olayı canımı sıkmıyor değil (12 sonrasına denk gelmek). hasta olayım senden tekrar rica edicem canım son anda bi hata yapmak istemiyorum. umarım şu hastalığımın olumsuz bir etkisi olmaz. kızım hastaydı ondan mı geçti bilemiyorum artık. bu ara herkes hasta çocuklara dikkat!!!
evet benimkide çok hasta 3 gündür ateş içinde şu anda ateşli öyle yatıyor mahvolduk kaç gündür ishalde oldu
evet benimkide çok hasta 3 gündür ateş içinde şu anda ateşli öyle yatıyor mahvolduk kaç gündür ishalde oldu
martta üç yaşını dolduracak inşallah
çok geçmiş olsun canım, kaç yaşındaydı seninki, valla ben artık büyüdü diyorum 6 yaşına girecek ama hastalık alt üst ediyo. bugün biraz ayağa kalktı şimdide kek yapalım diyor,
renginnn kızım kek istiyor :) bize de gönder, hiç kek yapacak havada değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?