bebek cinsiyet belirleme..

elara ben lönk dıye sayfaya dalmadım yazdıklarım alıntıydı sadece 2014 senesı hakkındakı yorum benımdı alıntının adresını de wrebılırım anlamadan lonk dıye cewap yazan sensınnn

ben bu sayfaya istedigim zaman lönk diye cevaplar yazarım, sonrasındada tek tek okur herkese cvp yazarım bu kimseyi ilgilendirmez.
sende lönk cevaplar yazmak istiyorsan git kendine başka sayfa ac ozaman
ayrıca sen niye atlıyon hemen benim lönk kelimeme??
ben genel anlamda yazmıştım.ama yaran varmış gocunmuşsun demekkki.

mrb kakule iyiyim canım sizi bekledim kimse gelmedi bende yemek yaptım kızlara portakallı kek bide hamur mayaladım poğoça yapcam onu daha yapmadım haftasonları seviyorum çocuklara bişeyler yapmayı

eline saglık afiyet olsun rengin.bende cok seviyorum bu tarz hamurişlerini ama yapmaya cok üşeniyorum.hele o kare tepsileri yıkamak beni sinir ediyor.

ben gidip namazımı kılayım portakallı kekte yerim sonra gelirim sizde buyrun kızlar çayda var yanında

Allah kabul etsin.bziede dua et

misafirlige gittiginde kız dietindeyim cay yerine süt alıyım dedigini düşünsene.sana bön bön bakarlar galibaa

bu arada sizede gecmiş olsunn .vitamin takviyesi ne veriyorsun?

ay ben sizi bir ayda okudum hani o gizli esrarengiz okuyuculardanım heeeee arada laf atıyodunuz size çok gülüyodum gerçi siz en çok mikserle düdüklüye kızıyodunuz

ay ben sizi bir ayda okudum hani o gizli esrarengiz okuyuculardanım heeeee arada laf atıyodunuz size çok gülüyodum gerçi siz en çok mikserle düdüklüye kızıyodunuz

misafirlige gittiginde kız dietindeyim cay yerine süt alıyım dedigini düşünsene.sana bön bön bakarlar galibaa

bu arada sizede gecmiş olsunn .vitamin takviyesi ne veriyorsun?

aynen elara bizim diet daha komik olacak ama en iyisi hamile kalana kadar eve kapamak çay kahve yok ikramlarda onlar

elara canparçamın dediği mukayı banada yollarmısın lütfen benimde düşük olmuştu ilk bebeğim

tamam yollıcamm isteyenlereee
şu özel mesaj süresi beni sinir ediyor

demek o gizli hayranlarımızdan biri sendinnn baktın okumakla biyere varılmıyor sohbete katılıyım dedin galiba:)
ozaman sen hepimizi gayet iyi tanıyorsunnnn

geçmiş olsun canım dikkat et onlar hasta olunca insan hiçbirşeyin tadını alamıyo ayrıca sütlü neskafe yapim dietine daha güzel olur
sağol canım yaa aynen öyle onlar hasta olmasın yeterki.ben şimdi oğluşu yatırayım gelirim gene.

valla allah razı olsun sayenizde çok şey öğrendim eğer bu bilgilerle birlikte allah bana bi kız evlat verirse çok sevinecem.hepinize tatlı yolıycam diycem ama anam hangibirinize yollıyım sürü gibisiniz maşallah
evet canım ben bu ay denemedeyim inşallah.özelden sordum aklıma takılanları gene olursa sorarım sağolasın.muhtemelen adet bitimim 19 yada 20 ocak olur.yaklaşınca söylerim canım.
görüşürüz ben oğlumu yatırmaya gidiyorum uyumazsam gelirim birazdan

inşallah bengü, hamilelik testinde gel git yaşamıştın sonu iyi oldu, bu değerler içinde iyi olcaktır inş.

Elara 23 ocakta bekliyorum adetimin ilk gününü, benim genelde 29 gün sürüyor, tahminen 5-6-7 şubat uygun olacak ama şu saat olayı canımı sıkmıyor değil (12 sonrasına denk gelmek). hasta olayım senden tekrar rica edicem canım son anda bi hata yapmak istemiyorum. umarım şu hastalığımın olumsuz bir etkisi olmaz. kızım hastaydı ondan mı geçti bilemiyorum artık. bu ara herkes hasta çocuklara dikkat!!!

evet benimkide çok hasta 3 gündür ateş içinde şu anda ateşli öyle yatıyor mahvolduk kaç gündür ishalde oldu

aslında ben topik kapanmış sanıyodum hani bir önceki grup vardı onlar gibi dağılmış sanıyodum çünkü yazdığın kelimeye göre parça parça çıkıyodu sonrdan kelimelerle oynayıca yazışmaların devam ettiğini anladım geç oldu ama sağlam oldu dimi sizleri baya baya tanıyorum yani okurken hep şimdi bende yazabilsem diyodum ya

evet benimkide çok hasta 3 gündür ateş içinde şu anda ateşli öyle yatıyor mahvolduk kaç gündür ishalde oldu

çok geçmiş olsun canım, kaç yaşındaydı seninki, valla ben artık büyüdü diyorum 6 yaşına girecek ama hastalık alt üst ediyo. bugün biraz ayağa kalktı şimdide kek yapalım diyor,

renginnn kızım kek istiyor :) bize de gönder, hiç kek yapacak havada değilim

tamam tatlım bende hazır var yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…