bebek cinsiyet belirleme..

firegirl canım geçmiş olsun
kesinlikle inanmıyorum ben down sendromlu olduğuna
inşallah bak olumlu düşün herşey yolunda çıkacak son tahlilde

yoksa sen süper annelerdeki kazazedelerdenmisin
hani herkes adetiyle oynamış ve cougununda kızları olmuş
ordaki kadınların cogu girmiyro site.girenlerde hep nick degiştirmişş nedense.

hayır elara ben ilk dfa sizn topikle beraber farkettim orayı onların dağıldığınıda sizden öğrendim hatta bioritimide sizde gördüm ben küçük kızımda çok araştırmıştım nasıl farketmemişim diede kendime kızmıştım onlar adet tarihleriyle oynamışlar ondan tutmamış galiba bence cinsiyet işini yapan doktorlarda bioritme göre yapıyolar bende başka bişey biliyolar sanıyodum saf saf

ben kızıma immuzinc ve viminc kullanıyorum dönem dönem, gerçi doktoru kesinlikle karşı ısrarla ilaç adı vermiyor ben tavsiye etmiyorum diye. ama ben kışın özellikle kullanıyorum hele anaokul yada kreşe gidenlere şart diye düşünüyorum

yaşasın artık benimde bir resmim var, hemde manidar değilmi :) herkesin ikisinden de olsun inş.

Son düzenleme:
elara seni yakalamışken sorim sen bu sayfada bioritme çok baktın kafanda istatistik yapmışsındır malum benim dördüncü olacak işi riske atmak istemem allahın takdiri ben elimden geleni yapcam inşallah bioritmin denk gelmesi çok zor oluyo hani inşallah ben erkek günlerine denk getirmeye çalışıcam ama arkadaşlardanda görüyoruz hamile kalmak uzun sürebiliyoruz erkeğe yatkın günlerde aynı sonucu veriyormu sence

foruma girdik biraz da mutfağa gireyim:)) ay ne iyi olurdu birileri hadi yemek ve sofra hazır dese şimdi...
hadi kızlar hoşçakalın

yoksa sen süper annelerdeki kazazedelerdenmisin
hani herkes adetiyle oynamış ve cougununda kızları olmuş
ordaki kadınların cogu girmiyro site.girenlerde hep nick degiştirmişş nedense.

Akşama yemekli misafir var valla bir yandan yemek yapıyorum bir yandan sizi okuyorum.

Elera sen biliyorsun galiba ben bu topiği fark etmeden 1 ay önceydi süper anneleri okudum parça parça. Sonuçta kapanmış bir topik kız-erkek sonuçları göremedim bazılarını anlayabildim onlarında hep kızı olmuş dediğin gibi. Onlar diyet işine girmemişler sanırım. Yumurtlama takibi yaptırmış çoğu ama yine de tutmamış. Bir de adetleriyle oynamışlar diyorsun. Allah ın takdiri tabi ki ama senin yöntemlere göre ne gibi uygulamaları eksik yapmışlar? Anam nasıl bir cümle olmuş bu Neyse sen anlamışsındır canım..

hoşgeldinn.kac cocugun var??
ne zaman düşünüyrosun bebek yapmayı.sende mi baştan sona okudun yazılanları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…