- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.641
yoksa sen süper annelerdeki kazazedelerdenmisin
hani herkes adetiyle oynamış ve cougununda kızları olmuş
ordaki kadınların cogu girmiyro site.girenlerde hep nick degiştirmişş nedense.
günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....
iyi akşamlar kızlar, elara canım sana özel msj atmıştım ya bioritmi öğrenmek için. bana kız demiştin. adetten sonra sık ilişkiydi bizim, cinsiyeti öğrenince haber vereyim dedim. dediğin doğru çıktı tatlım kız bebişim olcak hayırlısıyla
ay birde bumu var araştırsakmı acaba bayanlar kız değerleri oğlan değerleri nasıl olsa yakın zaman da hamiş kalmış olanlar var aramızda sonuçlarını söyleslerde baksak ozaman hemen öğreniriz cinsiyetinikız bebekte hormonlar daha çok çalışıyomuş yanlış hatırlamıyosam canparçam senin belli zaten sonuç kolaydaysa bak istersen
bende sunı sancıyla dogum yaptım cok kolay bı dogumdu epidural oldum aynı elara gıbı ıkınma hıssı oldu catlıycakmışım gıbı hatta hıc unutmam hemsıreye iğnenin etkisi gectı bıdaha yapın dedım oda bana benmı dogurcam cocugu sen doğurcan dedıbende dogumu seyretcem sanıyodum sok oldum bayıltın benı dıye bı aglayışım var cok komığim ya. cocuk cıkcak ıkın dıyolar ben bayıltın ıkınmıcam dıyorum. ama harıka bı dogum du drum elımı tutarak annem gıbı dogum yaptırdı yıne dogum yaaparsam o olsun yanımda o derece yanı hala gorusuruz ve kızımı cok seveer ama ben cok naz yaptım daha yaşım küçüktü 19 yaşımdaydım dr yıpranmadan atlatmam için cok sey yapmış gercektende hamılelık ve sonrasında. işaalah benim gibi şanslı olursunuz dr konusunda çok önemli çok bayan dr daha rahat oluyo ayrıca
günaydın kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ama işte sonuçlar çıkana kadar bana rahat yok herşeyi düşünüyorum ve dawn sendrom çıkarsa gebelik kürtaj yoluyla alınmıyo dimi o saatten sonra doğumla alınıyo bide ben sezeryan oldum..böyle yaşıyan varsa bi anlatsın bana herşeyin en kötüsüne hazırlyorum kendimi....
iyi akşamlar kızlar, elara canım sana özel msj atmıştım ya bioritmi öğrenmek için. bana kız demiştin. adetten sonra sık ilişkiydi bizim, cinsiyeti öğrenince haber vereyim dedim. dediğin doğru çıktı tatlım kız bebişim olcak hayırlısıyla
bioritimdedemi kız çıkmıştı elara asla yanılmıyor valla ince ince hesap yapıyor helal olsun
Hepinize iyi haftasonlari diliyorum ...
Firegirl Daha onceki sayfalarda seninkine benzer bir durum yasadigimi anlatmistim canim ... O yuzden icini ferah tut derim ... Sen su an kacinci haftadasin????
kızlar mrb nasılsınız bu teravet isimli arkadaşın verdiği tarih sanırım yumurtlama gününü veriyo tutuyomu acaba buradanda deneyen arkadaşlarda olmuş sanırım
tam değil cinsiyetne göre veriyor aslınd teravetin verdiği tarih elaranın verdiği bir site var orasıyla günleri aynı
tam değil cinsiyetne göre veriyor aslınd teravetin verdiği tarih elaranın verdiği bir site var orasıyla günleri aynı
hangi site canım o merak ettim hep teravet ismini duyuyudum bi bakim dedim
elara biliyor ama hatırlarsam yazarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?