bebek cinsiyet belirleme..

OCAK
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|

qwert|9 Aralık |18-22-24 Aralık|28 Gün|7 ocak|Pozitif|3. Ay|1 Kızı|
Mimoza|11 Aralık|23 Aralık|28 Gün| 10 Ocak|Negatif|11.Ay|1 Kızı|
Bengu_ck|12 Aralık|21-28 Aralık|30 Gün|11 ocak| Pozitif |ilk Ay|Yok|
Kakulee|21 Aralık|28 Aralık-6 Ocak| |15 Ocak|Negatif|ilk Ay|1 Oglu|
Melsss|30 Aralık|14 Ocak|28 Gün|27 Ocak| | | |
[/table]

huu huuuu başka deneyen yokmii bu ayyyy

yoksa sen süper annelerdeki kazazedelerdenmisin
hani herkes adetiyle oynamış ve cougununda kızları olmuş
ordaki kadınların cogu girmiyro site.girenlerde hep nick degiştirmişş nedense.

nasıl adet dönemleriyle oynamış bunlar ya anlatsana bir elara

iyi akşamlar kızlar, elara canım sana özel msj atmıştım ya bioritmi öğrenmek için. bana kız demiştin. adetten sonra sık ilişkiydi bizim, cinsiyeti öğrenince haber vereyim dedim. dediğin doğru çıktı tatlım kız bebişim olcak hayırlısıyla

canım moralini bozma dualarımız seninle inşallah korkuların yersiz çıkar va derinden bir oh çekersin

bioritimdedemi kız çıkmıştı elara asla yanılmıyor valla ince ince hesap yapıyor helal olsun

kız bebekte hormonlar daha çok çalışıyomuş yanlış hatırlamıyosam canparçam senin belli zaten sonuç kolaydaysa bak istersen
ay birde bumu var araştırsakmı acaba bayanlar kız değerleri oğlan değerleri nasıl olsa yakın zaman da hamiş kalmış olanlar var aramızda sonuçlarını söyleslerde baksak ozaman hemen öğreniriz cinsiyetini

ay ben epiduralsiz bir şekilde suni sancı ile doğum yaptım oyüzden biraz zor geçti ama birdaha olursam epidural istiyorum bende

elara yine beni es geçmişin bacım kız günlerim yok
okadarda geçmişi okuyup geliyorum yokyok körmiyem acep yoksa unuttunmu kız beni ayy birda kek yapacakmışsın insan çağırır veya önderir sen şimdi çayda yapmışsındır yanına içerdik ne güzel olurdu.......alacağım olsun senden

Biliyorumki sana ne desek boş Allahdan herşeyin hayırlısı canım öyle düşün İnşallah sonuçlar kötü cıkmaz dualarımız seninle Ayrıca aksi bir durmda normal doğum için ısrar et ama emin olki sonuç iyi cıkıcak.

Hepinize iyi haftasonlari diliyorum ...

Firegirl Daha onceki sayfalarda seninkine benzer bir durum yasadigimi anlatmistim canim ... O yuzden icini ferah tut derim ... Sen su an kacinci haftadasin????

ben geldimmmm hepinize merhaba elara benim döngü 25 gün canım tabloda eksik gördüm de.

ayyyy ne güzel darısı benim başımaaaaa inşallah

bioritimdedemi kız çıkmıştı elara asla yanılmıyor valla ince ince hesap yapıyor helal olsun

asidemet benim bioritm bi tutmuyo yaa kafam çok karışık

Hepinize iyi haftasonlari diliyorum ...

Firegirl Daha onceki sayfalarda seninkine benzer bir durum yasadigimi anlatmistim canim ... O yuzden icini ferah tut derim ... Sen su an kacinci haftadasin????

sana da güzel haftasonları canım hoşgeldin nasılsın??

kızlar mrb nasılsınız bu teravet isimli arkadaşın verdiği tarih sanırım yumurtlama gününü veriyo tutuyomu acaba buradanda deneyen arkadaşlarda olmuş sanırım

kızlar mrb nasılsınız bu teravet isimli arkadaşın verdiği tarih sanırım yumurtlama gününü veriyo tutuyomu acaba buradanda deneyen arkadaşlarda olmuş sanırım

tam değil cinsiyetne göre veriyor aslınd teravetin verdiği tarih elaranın verdiği bir site var orasıyla günleri aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…