bebek cinsiyet belirleme..

Calistim geldim bugun sagol canim ...
Ara ara grip bakiyorum evin butun isleri beni bekliyor ...

Elara ben diger aya niyetleniyorum..

Haskena gozuktumu nerelerdeymis ???

offffffff böyle çeşit çeşit şeyleri görünce bide alakasızlıklarını görünce hiç yapasım gelmiyo içimdeki ses dur dio

iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi

iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi

hoşgeldin hatıra geçmiş olsun ne demek çaymı kahvemi alırsın yanında

uykum geldi kızlar bide acıktım ya şimdi yemek yersem uykum kaçar en iyisi yemeyim midem kazınıo ya neyse size iyi geceler rüyanızda beni görün tamammı yarı görüşürüz

nasıl adet dönemleriyle oynamış bunlar ya anlatsana bir elara

yani o sayfada bi kadın babychice takvimini çözdügünü iddia etmiş.
insanlara gün veriyormuş.kadınlarda o günlerine denk getşrmek için adet geciktirici ilaclar kullanıp o tarihte ilişkiye girmişler.ama cogunun kızı olmuşşş

hani ben size bioritim günleri veriyorum ya.işte o günlere denk gelsin diye adet geciktirici ilaç kullandıgınızı düşün.

hatırladım seni. hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inş.

bioritimdedemi kız çıkmıştı elara asla yanılmıyor valla ince ince hesap yapıyor helal olsun

evet bioritimdede kız cıkmıştı.yumurtlamadan önce sık ilişki olmuştu

benim degerim tam adet günümde 1890 filandı.yani baya yüksekti
ama ne kadar dogru bu tez bilmiyorum

elara yine beni es geçmişin bacım kız günlerim yok
okadarda geçmişi okuyup geliyorum:

cnm sana özelden yazdım ama mesaj sürem dolmadıgında gitmedi mesaj.tekrar hesaplar yollarım

Kızlar siz siz olun elarayla takışmayın valla o kadının yaptığı gibi bi yaparsa yandınız Ayy çok komikmiş bu ya beni çok güldürdü yazık onca kişiye onlar adına üzüldüm ama olayda komik yani

cnm o takvime bakan kadında suc yokkii
adet geciktirici ilac kullananlarda hata.resmen hormonlarıyla oynamışlar
belki olayı seyrine bıraksalardı daha farklı olabilridi
ben geciktiriic ilac kullanmaya karşıyım,kimseyede tavsiye etmemm

elara canim kasim 17 ,yanlis yazmisim mesaj dk dolmadigindan burdan yazayim dedim adet döngüm 28 gün ,cok sagol canim

elara canim kasim 17 ,yanlis yazmisim mesaj dk dolmadigindan burdan yazayim dedim adet döngüm 28 gün ,cok sagol canim

bioriitme göre kıza yatkın gönde ilişki olmuş.
senin tahmini yumurtlama günün 11 eylülmüş.13 eylülde ilişki olmuş.buna göre muhtemelen gec yumurtlama olmuş sende.
catlatma ignesinden kac saat sonra ilişki olmmuştu???

canim catlatma ignesi ögle saatlerinde vurulmustum ogün aksam ,birde diger gün sabah olmutu iliski ...hep kizim olsun istemisimdir ins bir gün verir rabbim

offfffffff neler varmış yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…