- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.661
ben geldimmmm hepinize merhaba elara benim döngü 25 gün canım tabloda eksik gördüm de.
ayyyy ne güzel darısı benim başımaaaaa inşallah
sana da güzel haftasonları canım hoşgeldin nasılsın??
Calistim geldim bugun sagol canim ...
Ara ara grip bakiyorum evin butun isleri beni bekliyor ...
Elara ben diger aya niyetleniyorum..
Haskena gozuktumu nerelerdeymis ???
iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi
hadi hayırlısı kaç çocuğun vardı haskenadan hala ses yok canım
nasıl adet dönemleriyle oynamış bunlar ya anlatsana bir elara
hoşgeldin hatıra geçmiş olsun ne demek çaymı kahvemi alırsın yanında
iyi akşamlar kızlar, elara canım sana özel msj atmıştım ya bioritmi öğrenmek için. bana kız demiştin. adetten sonra sık ilişkiydi bizim, cinsiyeti öğrenince haber vereyim dedim. dediğin doğru çıktı tatlım kız bebişim olcak hayırlısıyla
bioritimdedemi kız çıkmıştı elara asla yanılmıyor valla ince ince hesap yapıyor helal olsun
ay birde bumu var araştırsakmı acaba bayanlar kız değerleri oğlan değerleri nasıl olsa yakın zaman da hamiş kalmış olanlar var aramızda sonuçlarını söyleslerde baksak ozaman hemen öğreniriz cinsiyetini
elara yine beni es geçmişin bacım kız günlerim yok
okadarda geçmişi okuyup geliyorum:
elara nın skoru yukselıyor... :)))
hangi site canım o merak ettim hep teravet ismini duyuyudum bi bakim dedim
iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu
yani o sayfada bi kadın babychice takvimini çözdügünü iddia etmiş.
insanlara gün veriyormuş.kadınlarda o günlerine denk getşrmek için adet geciktirici ilaclar kullanıp o tarihte ilişkiye girmişler.ama cogunun kızı olmuşşş
hani ben size bioritim günleri veriyorum ya.işte o günlere denk gelsin diye adet geciktirici ilaç kullandıgınızı düşün.
Kızlar siz siz olun elarayla takışmayın valla o kadının yaptığı gibi bi yaparsa yandınızAyy çok komikmiş bu ya beni çok güldürdü yazık onca kişiye onlar adına üzüldüm ama olayda komik yani
elara canim kasim 17 ,yanlis yazmisimmesaj dk dolmadigindan burdan yazayim dedim adet döngüm 28 gün ,cok sagol canim
yani o sayfada bi kadın babychice takvimini çözdügünü iddia etmiş.
insanlara gün veriyormuş.kadınlarda o günlerine denk getşrmek için adet geciktirici ilaclar kullanıp o tarihte ilişkiye girmişler.ama cogunun kızı olmuşşş
hani ben size bioritim günleri veriyorum ya.işte o günlere denk gelsin diye adet geciktirici ilaç kullandıgınızı düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?