- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.681
öyleyse ben yandımmmmmmmmm:83::83::83::83::83:kızlar siz siz olun elarayla takışmayın valla o kadının yaptığı gibi bi yaparsa yandınızAyy çok komikmiş bu ya beni çok güldürdü yazık onca kişiye onlar adına üzüldüm ama olayda komik yani
canim catlatma ignesi ögle saatlerinde vurulmustum ogün aksam ,birde diger gün sabah olmutu iliski ...hep kizim olsun istemisimdir ins bir gün verir rabbim
öyleyse ben yandımmmmmmmmm:83::83::83::83::83:
insallah canim bu benim birde 6. düsügüm olduhımm buda kız bebk şansını arttırıyorr
erkek bebek için catlatma ignesinden 38 ile 42 saatler arası birliktelik ideal
sende iki ilişki olmuş hemde yum çatlamadan önce olmuş ilişki.
bioritimde kızda oldugundan büyük ihtimal kızıdır diye düşünüyorum
inşallah bidakine bebegini saglıkla alırsın kucagına.
ayyyyy kızdırma kız sende kimsecikleri :92::92::92:zeytin dalı uzat barışın
:78::78::78: Yok kız kızdırmıyom öyle konuşuyomm ama ben bısey yapmıyomm bana kızıyolarrNeyse elaraaaaaaaaaaaaaaaaa
elara yedinmi kız kekin hepsini
insallah canim bu benim birde 6. düsügüm olduhic sebepsiz
dedigin gibi gec döllenme olmus dedi doktor 1 hafta geriden geliyordu ,sonra bir hafta daha kücük kaldi ve kalbi durdu melegimin kismeti yokmus rabbim hayirlisini versin insallah ..vaktini ayirip yazdigin icin tesekkür ederim canim cok sagoll..
:78::78::78: Yok kız kızdırmıyom öyle konuşuyomm ama ben bısey yapmıyomm bana kızıyolarrNeyse elaraaaaaaaaaaaaaaaaa
öyleyse ben yandımmmmmmmmm:83::83::83::83::83:
elara canım okadar kek dedim çay dedim senden çıt yok
neyse
sagollasin canimbioritime kime baktıysam genelde tuttu bende cok şaşkınım bu konuda.
Eisprung-Kalender - urbia.de bu site
gecmiş olsunn
Ay ecce valla sende güldürüyon beni sen bazen kızdırıyosun bence öyle bişey atıyosunki ortaya bunu bi kaç kez yaptın konu konuşuluyo bitiyo bi kaç gün sonra sen ortaya onla ilgili yeni bir bilgiymiş gibi atıyon elarada kızıyo tabi geçmişi okusan aslında anlıycan ama okumuyon bence oda kızıyo haklı olarak
Ay ecce valla sende güldürüyon beni sen bazen kızdırıyosun bence öyle bişey atıyosunki ortaya bunu bi kaç kez yaptın konu konuşuluyo bitiyo bi kaç gün sonra sen ortaya onla ilgili yeni bir bilgiymiş gibi atıyon elarada kızıyo tabi geçmişi okusan aslında anlıycan ama okumuyon bence oda kızıyo haklı olarak
cnm ne demekk.hamur işi yapmaya cok üşensemde senin için yaparım gel bigün misafirim ol karşılıklı yeriz kekleri
geçmişi okumak zoruna gidiyor eccenin burda muhabbet varken
senı sewıyorum elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:98::98::98::98:kek yapmaya üşendim kocişe söledim o da hazır keklerden getrdii bi tarafım şişmesin diye yedimm
Aa cok gecmiş olsun ya.neden oluyormuş düşükler.pıhtılaşma sorunun filanmı var
ama ümidini yitirmee.burda bi kac arkadaşında düşükleri oldu ama şimdi hamişlerr
inşallahh sende saglıklı bi gebelik geciirirsin.
Eşine takviye filanda kullan bidakine.sperm kaliteside cok öenmli cünkü
sana durduk yere kimse kızmıyor.
Neyse sorun yok benim tarafımdan.
ben genelde gecmişi gece kimese yokken okurum
gündüz genelde muhabbete katılırımm
kimse gecmişi okumak zorunda degil tabiki.ama muhabetin kaynagıda biraz gecmişe dayanıyor
mesela sen kız bebek istiyorsun.ve burda defalarca bunu dile getirdin
şimdi cok aktif katılan üyeler gelip sana devamlı sen erkek bebekmi istiyon diye sorsa ne düşünürsün.
senı sewıyorum elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:98::98::98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?