bebek cinsiyet belirleme..

öyleyse ben yandımmmmmmmmm:83::83::83::83::83:

canim catlatma ignesi ögle saatlerinde vurulmustum ogün aksam ,birde diger gün sabah olmutu iliski ...hep kizim olsun istemisimdir ins bir gün verir rabbim

hımm buda kız bebk şansını arttırıyorr
erkek bebek için catlatma ignesinden 38 ile 42 saatler arası birliktelik ideal
sende iki ilişki olmuş hemde yum çatlamadan önce olmuş ilişki.
bioritimde kızda oldugundan büyük ihtimal kızıdır diye düşünüyorum

inşallah bidakine bebegini saglıkla alırsın kucagına.

insallah canim bu benim birde 6. düsügüm oldu hic sebepsiz
dedigin gibi gec döllenme olmus dedi doktor 1 hafta geriden geliyordu ,sonra bir hafta daha kücük kaldi ve kalbi durdu melegimin kismeti yokmus rabbim hayirlisini versin insallah ..vaktini ayirip yazdigin icin tesekkür ederim canim cok sagoll..

elara yedinmi kız kekin hepsini

kek yapmaya üşendim kocişe söledim o da hazır keklerden getrdii bi tarafım şişmesin diye yedimm

aa cok gecmiş olsun ya.neden oluyormuş düşükler.pıhtılaşma sorunun filanmı var
ama ümidini yitirmee.burda bi kac arkadaşında düşükleri oldu ama şimdi hamişlerr
inşallahh sende saglıklı bi gebelik geciirirsin.
eşine takviye filanda kullan bidakine.sperm kaliteside cok öenmli cünkü

:78::78::78: Yok kız kızdırmıyom öyle konuşuyomm ama ben bısey yapmıyomm bana kızıyolarr Neyse elaraaaaaaaaaaaaaaaaa

sana durduk yere kimse kızmıyor.
neyse sorun yok benim tarafımdan.

öyleyse ben yandımmmmmmmmm:83::83::83::83::83:
Ay ecce valla sende güldürüyon beni sen bazen kızdırıyosun bence öyle bişey atıyosunki ortaya bunu bi kaç kez yaptın konu konuşuluyo bitiyo bi kaç gün sonra sen ortaya onla ilgili yeni bir bilgiymiş gibi atıyon elarada kızıyo tabi geçmişi okusan aslında anlıycan ama okumuyon bence oda kızıyo haklı olarak

geçmişi okumak zoruna gidiyor eccenin burda muhabbet varken

cok haklısın yaprakcım
bu bioriitmle ilgili daha 2 gün önce hesaplar yapıldı
bu kan yenileme olayını benim uydurdugum bi yöntem oldugunu yazdımm.
gecmiş okunsa daha bilincli cevaplar yazılır sayfada boştan yere meşgul edilmez.

geçmişi okumak zoruna gidiyor eccenin burda muhabbet varken

ben genelde gecmişi gece kimese yokken okurum
gündüz genelde muhabbete katılırımm
kimse gecmişi okumak zorunda degil tabiki.ama muhabetin kaynagıda biraz gecmişe dayanıyor
mesela sen kız bebek istiyorsun.ve burda defalarca bunu dile getirdin
şimdi cok aktif katılan üyeler gelip sana devamlı sen erkek bebekmi istiyon diye sorsa ne düşünürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elara bişey sorucam bi arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi doktora gitti düşük tehlikesi var demiş kese 3mm miş normalde 15mm olması lazımdı demiş bu doğrumu benim kesede çünkü çok küçüktü doktor öyle demişti bilgin varmı bu arada 5 haftalık hamile

senı sewıyorum elaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:98::98::98::98:

snirden patlarım yaw
tabi birde sorana patlatrım dermişim haklısın doğru söze nedenirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…