bebek cinsiyet belirleme..

ya gerçekten elara bu kan testindeki değerleri bir araştıralım kız olanların kaç erkek olanların kaç
birde sen nerede doğum yaptın kuzum epiduralli

anam sizin hızınıza yeyetısemıyomkıııııııı ben bıraz
Manyakmıyım neyımmmm neyse

geçmişi okumak zoruna gidiyor eccenin burda muhabbet varken
asıdemet cık aradan Elarayla arama gırmeeeee

senı umutu ezelı boncugu elaray I HERKESIIIIIIIIIIIII ıbende cokkkkkkkkkkkk sevıyommmmmmmmm:103::103::103:

Son düzenleme:

tamam çıktm aranızdan konuşmuyrum kara kedi muamelesi yapıyosun bana hımmmmmmmmm birde sevdiklerin arasında bile yokum ayol
bugünde çok yüzsüzüm heralde bu satte uykusuzluktan beynimmi sulanıyor ne

Son düzenleme:

peki bebek kaç milim cıktıki
genelde kesenin çapına30 eklenir 7 ye bölündügünde gebelik haftası bulunur
buna göre 3+30/7= 4 hafta 7 gün yani 5 haftalık oluyor.bu hesaba göre aslında normall
neden keseye küçük dendi bilmiyorum.inş bi sorun olmaz.
belkide kesenin şekli bozuktur ondan capı farklı cıkıyordur
burda eceiremnurun keseside bozuktu sonra düzledi.şuan oglu olacakk.

Kızlar bugün alışverişe gittim çok güzel hamile kıyafetleri aldım bulmakta zorlanmıştım kızılayda mine mağazası var ankarada olanlar bilir süper kıyafetler var arayanlara tavsiye ederim güzelde indirimler var %50 gibi

güle güle kıllan cnm.mine magzasını biliyorum ama genlde büyük beden calışıyor orası.hamile kıyafetleri oldugunu bilmiyordumm aklımda olsunn

ben pahalı hamile kıyafetleri alma taraftarı degilimmm
kızıma hamileyken pantolon alıyım dedim.baktım fiyatlar ucmuş.80-90 lira diyorlarr çüşş dedimmm
hemen eve geldim kullanmadıgım pantolonlarımın belini kestirdim eni geniş penye lastik gibi bişi koydurdum.aynı hamile pantolonda olanlardan.
5 liraya gelmişti bana:)
4 pantolunumu yaptrdımm cokta güzel olmuştuu

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende seni çok seviyorum şekerimmmmmmm

teşk ederim canım güle güle kıllanacam Valla ne iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti akıl akıldan üstün diye boşuna söylememişler evet büyük bedende var üst katı komple hamile giyim yapmışlar ben çok aramıştım ya senin yöntem çok iyiymiş valla bikaç bol pantolonum var bende yaptırayım

asidemet sana bioiritm günlerini yazıyorum
şubat :1-2-3-4-5-6 kız günlerin

mart:10-11-12-13-18-19-20 kıza yatkın
14-15-16-17 kız günlerin

nisan :4-5-15 kıza yatkın
6-7-8-9-10-11-12-13-14 kız günlerin

cnm bugün sana cvp yazmıştım yaptıgım hastaneyi :)
lokman hekimde dogum yaptım

Hıı etlikteki lokman hekim dimi bide sincanda varda ordakine gittim bikaç kez bende fatih üniversitesinde yaptım kızımı epuduralle inş bozulmamıştır yine orda düşünüyorum ama arkadaşım için yazdığın cvp içinde saol elara yatıyo şuan düşük tehlikesi var dediler diye bebek görünmüyo daha sadece keseyi görmüşler

becerikli hatun hem elinde hem dilinde var masallah

hamile pantolonun varsa ona göre kestir yaptıracagın pantolonun göbek kısmını
valla gayet kullanışlı ve ucuz olmuştuu tavsiye ederim

bide kot kumaş aldım bursa kumaş pazarından.onu diktirmiştim hamile pantolunu olarak.cok şeker olmuştu
kumaşı benden olunca 7,5 liraya dikmişti terzi

evet etliktekinde.ben cok memnun kalmıştım.ama cok doluymuş artık.gidenler pek memnun degil
benim zamanımda öle cok giden yoktu.
ben akropol hastanesinde yapmayı düşünüyorum bidakine.

becerikli hatun hem elinde hem dilinde var masallah

tşklerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…