bebek cinsiyet belirleme..

hayırlı geceler kızlar nasılsınız

bugun anneme gıttım oyuzden gıremedım

ha sımdı geldım cocukları yatırdım valla daldım:)hemen

ne var yok bugun az gemısı okuyum okumadan yatarsam uykum gelmez

Bende yatıyım kızlar oturdukca sigara içiyorum teşekkürler sohbet için hepinize iyi uykular Allah rahatlık versin

iyi geceler cnm.kocayla hala barışmadınızmı bu arada
kış ayında kocayla küs kalmakta cok kötü yaa.sıcak sıcakk sarılıp yatmak varken tek başına yatılırmı yaw
hemen git kıvrıl kocanın yanınaa.ayaklarınıda sok apışarasına yat uyu güzelce

Hoş geldin canım sanada hayırlı geceler biz iyyiz sende iyisin inş. zere bi boluk vardı sen olmayınca özletmeyin kendinizi

Valla sen bunları yazmışken barıştığıma şükrettim bian hala küs olsaydım inan uyyamazdım ben sarılamıyom gerçi karnımdan ama o sarılıyo arkadan

cnm g.olsun rabbım ıns en yakın zamanda

hayırlısıyla nasıp etsın ıns...
iy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi
cnm sanada gecmıs olsun

ewet cnm bende okumusdum o sayfayı

duzenlerını mahvetmısler yazık

hatırladım seni. hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inş.

evet bioritimdede kız cıkmıştı.yumurtlamadan önce sık ilişki olmuştu
ay cnm ben önce dua sonra dıyet bıorıtım

cok ınanıyom bunlarla hamıs kalıp olcagına ınssss
offffffff böyle çeşit çeşit şeyleri görünce bide alakasızlıklarını görünce hiç yapasım gelmiyo içimdeki ses dur dio
cnm sen elaranın dedıgını dınle ve yap gerısını rabbıme bırak olacak ıns
hoşgeldin bernilcimm
bende koca ve kızımı yatırdımm ,mutfagı toplamam lazımm ama ben burda lak lak yapıyorumm:126:
h.bulduk cnm nasılsın valla özeldım sızı aman yaaparsın cnm

iş hıc bıtmıyoo
Hoş geldin canım sanada hayırlı geceler biz iyyiz sende iyisin inş. zere bi boluk vardı sen olmayınca özletmeyin kendinizi

sagol cnm demı kanbersız dugun olurmu

Valla sen bunları yazmışken barıştığıma şükrettim bian hala küs olsaydım inan uyyamazdım ben sarılamıyom gerçi karnımdan ama o sarılıyo arkadan

o daha iyiymiş.arkadan sarıldıgında hertafın ısınıyor

eşim arkasını döner ben bacagımı dolarım beline öle uyurumm.ölede güzel ısınma oluyorr :))

elara sağol kızı için bir tek sen geçmiş olsun demişsin..dün gecede takılamadım ben buraya ..kızı yine hastaneye götürdük ve serum bağlandı..kızım iyileşsin kendimi de geçtim artık..benim bulantım az ve baş dönmem var..ama eski günleri me göre şükrediyo...doktora 6+2 gittim ultrason kağıdında kese yuvarlak biçimde ve elime alıp baktığımda kesenin sağında bebek...ben artık kızım olucağına alıştırdım kendimi..eşime de kızımız olucak diyorum ..erkek olur diye heveslenip hayal kurmasın diye..benim bioritim de kız...yumurtlama döneminde 2 ilişki var.benim bana göre kesin kız gibi geliyo..bakalım hayırlı sağlılklı bebek olsun istiyom artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…