- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.721
Bende yatıyım kızlar oturdukca sigara içiyorum teşekkürler sohbet için hepinize iyi uykular Allah rahatlık versin
hayırlı geceler kızlar nasılsınız
bugun anneme gıttım oyuzden gıremedım
ha sımdı geldım cocukları yatırdım valla daldım:)hemen
ne var yok bugun az gemısı okuyum okumadan yatarsam uykum gelmez
Eisprung-Kalender - urbia.de bu takvimdende takip edebilirsin
ama ilişkiye kesin girecegin ay yine haberim olsun
yawww nasıl uyuycaksam bütün kızlar toplanmışşkennAklım burda kalıcak
iyi geceler cnm.kocayla hala barışmadınızmı bu arada
kış ayında kocayla küs kalmakta cok kötü yaa.sıcak sıcakk sarılıp yatmak varken tek başına yatılırmı yaw
hemen git kıvrıl kocanın yanınaa.ayaklarınıda sok apışarasına yat uyu güzelce
:) uyu uyuuu söz fazla yazmıcazzzyawww nasıl uyuycaksam bütün kızlar toplanmışşkennAklım burda kalıcak
gitmeee saat 2de gidelim hepümüz
cnm g.olsun rabbım ıns en yakın zamandainsallah canim bu benim birde 6. düsügüm olduhic sebepsiz
dedigin gibi gec döllenme olmus dedi doktor 1 hafta geriden geliyordu ,sonra bir hafta daha kücük kaldi ve kalbi durdu melegimin kismeti yokmus rabbim hayirlisini versin insallah ..vaktini ayirip yazdigin icin tesekkür ederim canim cok sagoll..
cnm sanada gecmıs olsuniy aksamlar arkadaslar benim kiz okuldan hasta geldi onunla ilgilenmekten 40 derece atesi ve istigfar ediyordu yatirdim hemen siteye girdim sohpete katilamadim sohbet koyuymus cay ve keke gec kalmisim
banada ayirdinizmi
ewet cnm bende okumusdum o sayfayıyani o sayfada bi kadın babychice takvimini çözdügünü iddia etmiş.
insanlara gün veriyormuş.kadınlarda o günlerine denk getşrmek için adet geciktirici ilaclar kullanıp o tarihte ilişkiye girmişler.ama cogunun kızı olmuşşş
hani ben size bioritim günleri veriyorum ya.işte o günlere denk gelsin diye adet geciktirici ilaç kullandıgınızı düşün.
ay cnm ben önce dua sonra dıyet bıorıtımhatırladım seni. hayırlı olsun saglıcakla al kucagına inş.
evet bioritimdede kız cıkmıştı.yumurtlamadan önce sık ilişki olmuştu
cnm sen elaranın dedıgını dınle ve yap gerısını rabbıme bırak olacak ınsoffffffff böyle çeşit çeşit şeyleri görünce bide alakasızlıklarını görünce hiç yapasım gelmiyo içimdeki ses dur dio
h.bulduk cnm nasılsın valla özeldım sızı aman yaaparsın cnmhoşgeldin bernilcimm
bende koca ve kızımı yatırdımm ,mutfagı toplamam lazımm ama ben burda lak lak yapıyorumm:126:
Hoş geldin canım sanada hayırlı geceler biz iyyiz sende iyisin inş. zere bi boluk vardı sen olmayınca özletmeyin kendinizi
Valla sen bunları yazmışken barıştığıma şükrettim bian hala küs olsaydım inan uyyamazdım ben sarılamıyom gerçi karnımdan ama o sarılıyo arkadan
:) uyu uyuuu söz fazla yazmıcazzz
tamammm.ben cıkcam zaten birazdan.daha duş alcam mutfaı toplıcamm.yatmam 3 ü buluırr
kız gece gece ne dusu hydr
ewet arkadaşlar şimdiden iyi geceler tatlırüyalar
reglim bittiii sabaha hazırlık yapıyorumm
bu gece zor kurtuldum eminim yarınaa ayvayı yicemm
kız gece gece ne dusu hydr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?