- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.741
saat 2 oldu daha çıkamadık
sarılma ısınma derken hastalıkta bitmiştir boş boş uyumayalım dedi heraldeHepinizi öptüm kızlar Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
reglim bittiii sabaha hazırlık yapıyorumm
bu gece zor kurtuldum eminim yarınaa ayvayı yicemm
evettt hadi dagılınn sayfayı kilitlicemmmmm:87:
evet sabahıda beklemeyebilirim.eminim koca şuan tilki uykusundadırrr yattıgım an gözler faldaşı gibi acılırr ayununnn
evettt hadi dagılınn sayfayı kilitlicemmmmm:87:
evet sabahıda beklemeyebilirim.eminim koca şuan tilki uykusundadırrr yattıgım an gözler faldaşı gibi acılırr ayununnn
elara sağol kızı için bir tek sen geçmiş olsun demişsin..dün gecede takılamadım ben buraya ..kızı yine hastaneye götürdük ve serum bağlandı..kızım iyileşsin kendimi de geçtim artık..benim bulantım az ve baş dönmem var..ama eski günleri me göre şükrediyo...doktora 6+2 gittim ultrason kağıdında kese yuvarlak biçimde ve elime alıp baktığımda kesenin sağında bebek...ben artık kızım olucağına alıştırdım kendimi..eşime de kızımız olucak diyorum ..erkek olur diye heveslenip hayal kurmasın diye..benim bioritim de kız...yumurtlama döneminde 2 ilişki var.benim bana göre kesin kız gibi geliyo..bakalım hayırlı sağlılklı bebek olsun istiyom artık..
elara sağol kızı için bir tek sen geçmiş olsun demişsin..dün gecede takılamadım ben buraya ..kızı yine hastaneye götürdük ve serum bağlandı..kızım iyileşsin kendimi de geçtim artık..benim bulantım az ve baş dönmem var..ama eski günleri me göre şükrediyo...doktora 6+2 gittim ultrason kağıdında kese yuvarlak biçimde ve elime alıp baktığımda kesenin sağında bebek...ben artık kızım olucağına alıştırdım kendimi..eşime de kızımız olucak diyorum ..erkek olur diye heveslenip hayal kurmasın diye..benim bioritim de kız...yumurtlama döneminde 2 ilişki var.benim bana göre kesin kız gibi geliyo..bakalım hayırlı sağlılklı bebek olsun istiyom artık..
demı yanı napsın adamcagız kac gundur mhurlu kapı:)) sagol cnm sanadasarılma ısınma derken hastalıkta bitmiştir boş boş uyumayalım dedi heraldeHepinizi öptüm kızlar Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
cnm cok gecmıs olsunelara sağol kızı için bir tek sen geçmiş olsun demişsin..dün gecede takılamadım ben buraya ..kızı yine hastaneye götürdük ve serum bağlandı..kızım iyileşsin kendimi de geçtim artık..benim bulantım az ve baş dönmem var..ama eski günleri me göre şükrediyo...doktora 6+2 gittim ultrason kağıdında kese yuvarlak biçimde ve elime alıp baktığımda kesenin sağında bebek...ben artık kızım olucağına alıştırdım kendimi..eşime de kızımız olucak diyorum ..erkek olur diye heveslenip hayal kurmasın diye..benim bioritim de kız...yumurtlama döneminde 2 ilişki var.benim bana göre kesin kız gibi geliyo..bakalım hayırlı sağlılklı bebek olsun istiyom artık..
ılahı elaracım cnm gece gece guldurdun benı
kız valla sız olmasanız naparım bılmıyom ya
bgun annemlerden dayımlara gectık
anacım herkesde bır oglan bende dıyomkı
allahım ıyıkı elarayı bana tanıstırtın
buda sebeb ıns benımde olacak dıyom ıcımden ya
ınan böle dusununce içim rahatlıyo cnm ya
sende istemem yan cebime koy misali
valla eger aklındaysa yavsca bıle yatsan kurtulusu olmuyo
cnm tekrar cok gecmiş olsun üzüldüm kızın için(
6 haftalıkken bu yönteme bakılmıyor cnm.7-8 haftalık olması lazım.
ayrıca kese ve bioriitmin tutmadıgı insnalarda var.o topigin ilk sayfasındakilisteye bakabilirisnnn
hakkında hayrlısı olsunn.kızında olsa eminim cok mutlu olacaksınn.erkek olursada cok güzel sürpriz olurr
Allah gönlündekini verir inşallah cnm
demı yanı napsın adamcagız kac gundur mhurlu kapı:)) sagol cnm sanada
cnm cok gecmıs olsun
cnm tutmayanda varya ıns hayırlısıyla gonlundekı olur
geçmiş olsun arkadaşım
inaşalah elara ..Allah dualarımızı kabul etsin...ben zaten 2 çocuk düşünüyom eşimde bende 2 çocukts ksrslıyız..kız olursa 2 kızımız olur arkadaş olur diyoz..ne yapalım..ama erkek çocukta içimde klaır...ama burada arkadaşlar çok uğraştılar ben onlar kadar uğraşmadım..belkide ben haketmedim ne bileyim...
cnm hakedip haketmemek mevzusu degil bu.biz ne yaparsak yapalım takdir Allahın
her işte bi hayır vardırr.kızın olursa senin için hayırlı olan buymuş demekkii.
cünkü hep dualarımız hayırlısı olsun yönünde degilmi.
ama şimdiden böle karamsar olma lütfenn.daha cok erkennn
cnmm allahın izniyle olacak ogluşun inşallahh.ben elimden gelen yardımı yapcam sana.takdir allahın artıkk
aynen öleee
Hahahah evet cnm yaa.bide benim koca uyanıkkki sormaaa
geldigimmde uyansın diye yorganı doluyor kendinee
ben yorganı cekince uyancak uyanıkk:))
valla bazen o yorgana dolanıkken kendime battaniye alıp yatıyorum uyanmasın diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?