bebek cinsiyet belirleme..

saat 2 oldu daha çıkamadık

evettt hadi dagılınn sayfayı kilitlicemmmmm:87:

sarılma ısınma derken hastalıkta bitmiştir boş boş uyumayalım dedi heralde Hepinizi öptüm kızlar Allah rahatlık versin tatlı rüyalar

evet sabahıda beklemeyebilirim.eminim koca şuan tilki uykusundadırrr yattıgım an gözler faldaşı gibi acılırr ayununnn

reglim bittiii sabaha hazırlık yapıyorumm
bu gece zor kurtuldum eminim yarınaa ayvayı yicemm

ılahı elaracım cnm gece gece guldurdun benı

kız valla sız olmasanız naparım bılmıyom ya

bgun annemlerden dayımlara gectık

anacım herkesde bır oglan bende dıyomkı

allahım ıyıkı elarayı bana tanıstırtın

buda sebeb ıns benımde olacak dıyom ıcımden ya

ınan böle dusununce içim rahatlıyo cnm ya

cnm tekrar cok gecmiş olsun üzüldüm kızın için(
6 haftalıkken bu yönteme bakılmıyor cnm.7-8 haftalık olması lazım.
ayrıca kese ve bioriitmin tutmadıgı insnalarda var.o topigin ilk sayfasındakilisteye bakabilirisnnn
hakkında hayrlısı olsunn.kızında olsa eminim cok mutlu olacaksınn.erkek olursada cok güzel sürpriz olurr
Allah gönlündekini verir inşallah cnm

geçmiş olsun arkadaşım

firegir arkadaşımbak burda kaç kişiyiz hepimiz duacınız..hayırlısı ne ise o olsun senin için..Allah meleğini korusun ona sağlık versin diliyorum..
oristat lahana testi sonuçların erkek gösteriyo inşallah doğrudur arkadaşım...
oğlak senin de kız rahatsız mış bende 3-4 gündür kızımla uğaraşıyom yatmam gerekiyo düşük tehlikesinden dolayı ama onunla ilgilenmekten pek yatamıyom da..Allah yavrularımı bana bağışlasın diyorum artık..kızın umarım kısa sürede sağlığına ulaşır...benim kanama durdu ama kahverengi leke devam ediyo...bakalım hayırlısı ise dursun diyorum bebeşim..burada oğlak senin 11 haftayı da geçmiş umarım gönlündeki olur..

sarılma ısınma derken hastalıkta bitmiştir boş boş uyumayalım dedi heralde Hepinizi öptüm kızlar Allah rahatlık versin tatlı rüyalar
demı yanı napsın adamcagız kac gundur mhurlu kapı:)) sagol cnm sanada
cnm cok gecmıs olsun
cnm tutmayanda varya ıns hayırlısıyla gonlundekı olur

Son düzenleme:

cnmm Allahın izniyle olacak ogluşun inşallahh.ben elimden gelen yardımı yapcam sana.takdir Allahın artıkk

sende istemem yan cebime koy misali

aynen öleee

valla eger aklındaysa yavsca bıle yatsan kurtulusu olmuyo

hahahah evet cnm yaa.bide benim koca uyanıkkki sormaaa
geldigimmde uyansın diye yorganı doluyor kendinee
ben yorganı cekince uyancak uyanıkk:))
valla bazen o yorgana dolanıkken kendime battaniye alıp yatıyorum uyanmasın diyee

inaşalah elara ..Allah dualarımızı kabul etsin...ben zaten 2 çocuk düşünüyom eşimde bende 2 çocukts ksrslıyız..kız olursa 2 kızımız olur arkadaş olur diyoz..ne yapalım..ama erkek çocukta içimde klaır...ama burada arkadaşlar çok uğraştılar ben onlar kadar uğraşmadım..belkide ben haketmedim ne bileyim...

demı yanı napsın adamcagız kac gundur mhurlu kapı:)) sagol cnm sanada
cnm cok gecmıs olsun
cnm tutmayanda varya ıns hayırlısıyla gonlundekı olur

inaşallah berlin ben tutmayanlardan olurum ama bende hiç bir şey tutmuyo..sadece kzım da soldan yumurtlma bundan sağdan yumurtlama...ama sağdan yumurtlayıpta kızı olanda çok...neyse artık 1.5- 2 aya öğreniceğiz artık...

cnm hakedip haketmemek mevzusu degil bu.biz ne yaparsak yapalım takdir Allahın
her işte bi hayır vardırr.kızın olursa senin için hayırlı olan buymuş demekkii.
cünkü hep dualarımız hayırlısı olsun yönünde degilmi.
ama şimdiden böle karamsar olma lütfenn.daha cok erkennn

ne bileyim elara ..şu sıralar kız hasta ben hasta duygusalım galiba...

cnm allah razı olsun emınım yapcagına rabbım bana bır sana ıkı versın ınssssssss

hehehe valla ıyı fıkır cnm ya ama

bu kadar zahmete gerek yok ya bu genclıgımız bıdahamı gelecek

Kız ama yanlıs anlama bu benım lafım degıl benım kuzen söler bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…