bebek cinsiyet belirleme..

hehehe valla ıyı fıkır cnm ya ama

bu kadar zahmete gerek yok ya bu genclıgımız bıdahamı gelecek

Kız ama yanlıs anlama bu benım lafım degıl benım kuzen söler bunu

dogru diyon cnm.ama yaş ilerledikce kadın daha cok kıvama geliyormuşşş.nerdeyse her ilişkide orgazm oluyormuşş

cnm ıyı dusun ıyı olsun

ıns olur ınssss ınan cnm... Eger olmazssada

denersın ıns bu yontemlerın hepsını uygulayıpta..

Bak bız 4.yu dusunuyoruZ 3 arkadas cnmm burda

Son düzenleme:
ayy sayfa yine +18 olduuu
ben cıkayım en iyisi.yoksa kazen sayfamı kapatacakk:))

hadi ii geceelr hanımlarrrr.yarın tekrar duşumu alır gelirimm

Son düzenleyen: Moderatör:
nisan 81 geçmiş olsun canım allah acil şifa versin allah gönlündekini versin eğer kızın olursa üzülme kızına arkadaş olur sana bir tavsiyede bulunmak isterim bir abla olarak kızında olsa oğlunda olsa bence üçüncü bebeği yap derim üç çocuk idealdir bence

hadi kızlar gelin artık bende gündüz bekçisi oldum ya saate bakın nerdesiniz gece ikibuçuğa kadar oturursanız böle geç kalkarsınız

hanımlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz bi ben varım in cin top oynuyo gerçektende gündüz bekçisi olddum yaw gezmeye gittiniz dimi hainler neyse görüşürüz iyi eğlenceler

kakuleeeeeeeeeeeeeee sen nasılsın napıyosun sendemi dışarı çıkmadın benim eşim hasta bende çocukları yıkadım geldim sonra gelirim kızlar ben yemek yiycem devir teslim yaptım size topiği bo bırakmadım

geçmiş olsun canım yaa valla çocuklarımızın hastalığı zor oluyor.hayırlısı olsun ama inşallah erkektir.

iyiyim canım sağol çıkıcam birazdan burda hava süper biraz hava alalım diyoruz ama ben geçmişi bitirip pc nin başından kalkabilirsem.koca başımda bekliyo hadi hadi diye eşine de geçmiş olsun bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…