- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #32.761
ne bileyim elara ..şu sıralar kız hasta ben hasta duygusalım galiba...
hehehe valla ıyı fıkır cnm ya ama
bu kadar zahmete gerek yok ya bu genclıgımız bıdahamı gelecek
Kız ama yanlıs anlama bu benım lafım degıl benım kuzen söler bunu
inaşallah berlin ben tutmayanlardan olurum ama bende hiç bir şey tutmuyo..sadece kzım da soldan yumurtlma bundan sağdan yumurtlama...ama sağdan yumurtlayıpta kızı olanda çok...neyse artık 1.5- 2 aya öğreniceğiz artık...
Dogru diyon cnm.ama yaş ilerledikce kadın daha cok kıvama geliyormuşşş.nerdeyse her ilişkide orgazm oluyormuşş
ayy sayfa yine +18 olduuu
Ben cıkayım en iyisi.yoksa kazen sayfamı kapatacakk:))
hadi ii geceelr hanımlarrrr.yarın tekrar duşumu alır gelirimm
bioritime kime baktıysam genelde tuttu bende cok şaşkınım bu konuda.
Eisprung-Kalender - urbia.de bu site
gecmiş olsunn
Ne cabuk unuttun canim benibir oglum var . Insallah ikincimizde kiz olur ..
mrb can parçam nasılsın kimse yok
geçmiş olsun canım yaa valla çocuklarımızın hastalığı zor oluyor.hayırlısı olsun ama inşallah erkektir.elara sağol kızı için bir tek sen geçmiş olsun demişsin..dün gecede takılamadım ben buraya ..kızı yine hastaneye götürdük ve serum bağlandı..kızım iyileşsin kendimi de geçtim artık..benim bulantım az ve baş dönmem var..ama eski günleri me göre şükrediyo...doktora 6+2 gittim ultrason kağıdında kese yuvarlak biçimde ve elime alıp baktığımda kesenin sağında bebek...ben artık kızım olucağına alıştırdım kendimi..eşime de kızımız olucak diyorum ..erkek olur diye heveslenip hayal kurmasın diye..benim bioritim de kız...yumurtlama döneminde 2 ilişki var.benim bana göre kesin kız gibi geliyo..bakalım hayırlı sağlılklı bebek olsun istiyom artık..
kakuleeeeeeeeeeeeeee sen nasılsın napıyosun sendemi dışarı çıkmadın benim eşim hasta bende çocukları yıkadım geldim sonra gelirim kızlar ben yemek yiycem devir teslim yaptım size topiği bo bırakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?