bebek cinsiyet belirleme..

gecmiş olsunn

elara süper cvp. valla doğruyu söylemek gerekirse cok hazır cvpsın. keşke senin gibi olabilsem

tşklerr.annem olsa dil papuç kadar derdi bana

bu arada gelinimiz usg resmini atmış bana.bebek resmen saga yapışık duruyor:))
onlar sol demişlerdi kesenin şeklinden dolayı.

kısaca bioritim,cin takvimi,yumdan 2 gün önce ilişki,kesede sagda teoriler kızı gösteriyor
erkek olursaa şokk olcammm

bakalım hiç belli olmuyoki . yum nasıl anlamıştı .. kız mı istiyorlardı

elaracım teşekkür ederim beni de listeye eklediğin için daha 10 gün var beklenen adete ama ben ilk hamileliğimde ki gibi belirtiler yaşıyorum yada psikolojik olarak yaşadığımı zannediyorum umarım yanılmıyorumdur..bir de eksikleri söyleyeyim ilişki tarihleri 14-16 ocak,ilk ay ve çocuğum yok..ilk hamileliğim sonlandırılmak zorunda kalınmıştı Allah sağlıklısını versin inşallah tüm bebek isteyenlere..

canım dualarım seninle . inşallah hiç bir sorun çıkmayacak ve sen bize müjdeli haberler vereceksin. kalbini bozma. tekrar geçmiş olsun cnm.

Kızlaaarr hepinize günaydınlaaarrrrrr

ezel bakıyomda isyanlardasın kız avatarındakı yazıya çok güldüm yaaa sabrın sonu selamet sabret canım

evet yaaa son denemeden umutluydum oda tutmadı bir türlü gelmiyor velet

ön muhasebeden daha fazla iş yapıyorum canım
mali müşavir geliyo döküm alıp beyannameleri düzenliyo gidiyo :))
geri kalan hepsi bende mikro kullanıyoruz biz

anladım canım aynen bende öyle yapıyorum muhasebeci gelip beyannameleri hazırlıyor 3 tane işletme var biri vergiden muhaf bende zirve kullanıyorum çok kolay bir program mikro nasıl bilmiyorum ama bazı programları kullanması çok zor oluyor

canım ben kız hissediyorum demiştim hayırlısı olsun inşaAllah

geçmiş olsun canım sıcak bişeyler içmeye çalış bende kararsız kaldım ama diğerleride vitamin düzeni bozarmı acaba senin bildiğin teravetin yönteminde tutan varmı ben üç tane duydum bide söylediği saatte yumurtlamanı hissedebildinmi

gunaydın kızlar nasılsınız??

tazmanya cnm gecmıs olsun ...

ıns en yakın zamanda kavus bebeıgıne

aslında berracım ben biraz daha erken düşünüyodum ama bioritim bana çok mantıklı geldi üçüncü kızımada baktım benim doğum tarihim nette eşiminki belli değil hatta yılından bile şüphe ediyorum elara kadını baz alıyo geneldede o tutuyo benim adetimde haziranda tutuyo bioritimle geciktiricileri yapanlar olmuş onu kullanmak istemiyorum rabbimin dediği aman olur bütün kapılar hazirana geliyo anlıycağın hayırlısıyla bir oğlumuz olur inşallah ömür boyu içimizde bir ukte olarak kalmaz inşallah canım

cnm ıns olur valla ya sankıım olmassa aynen

dedıgın gıbı hep bıyerımız buruk gıbı oluyo

ınsanın ıcnden cıkmıyooo ınssssss olacak arkadasım ınsssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…