- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.141
valla reng,n ben 4 gündür cok fena hastayım kıımdan sonra bana geçti en şiddetlide ben oldum. ama teravet in yöntem için içmemekte inat ediyorum kocam cok kızıyo ama içmiyorum. bide tam net bi tarih olmadı ne yapcam bakalım .
elara süper cvp. valla doğruyu söylemek gerekirse cok hazır cvpsın. keşke senin gibi olabilsem
gecmiş olsunn
tşklerr.annem olsa dil papuç kadar derdi bana
bu arada gelinimiz usg resmini atmış bana.bebek resmen saga yapışık duruyor:))
onlar sol demişlerdi kesenin şeklinden dolayı.
kısaca bioritim,cin takvimi,yumdan 2 gün önce ilişki,kesede sagda teoriler kızı gösteriyor
erkek olursaa şokk olcammm
selam kızlar geçmişi okuyamadım bi haber verip çıkıcam bugün amniyosentez oldum ağrılarım var biraz hepinizin dualarına sığınıyorum allaha emanet olun 1 hafta sonra ilk sonuçlar çıkıcak geçsin şu günler çok yoruldum
ezel bakıyomda isyanlardasın kız avatarındakı yazıya çok güldüm yaaa sabrın sonu selamet sabret canım
ön muhasebeden daha fazla iş yapıyorum canım
mali müşavir geliyo döküm alıp beyannameleri düzenliyo gidiyo :))
geri kalan hepsi bende mikro kullanıyoruz biz
bu arada gelinimiz usg resmini atmış bana.bebek resmen saga yapışık duruyor:))
onlar sol demişlerdi kesenin şeklinden dolayı.
kısaca bioritim,cin takvimi,yumdan 2 gün önce ilişki,kesede sagda teoriler kızı gösteriyor
erkek olursaa şokk olcammm
günaydın arkadaşlar nasılsınız
valla reng,n ben 4 gündür cok fena hastayım kıımdan sonra bana geçti en şiddetlide ben oldum. ama teravet in yöntem için içmemekte inat ediyorum kocam cok kızıyo ama içmiyorum. bide tam net bi tarih olmadı ne yapcam bakalım .
sanada günaydın cnm. sen nasılsın ?
cnm kahve asidik ama kız dietinde kadın içmicek diye biliyorum.
sağol canım iyiyim teşekkür ederim berra sen hangi takviyeleri kullandın
hepinize günaydın kızlarrr
l arginine, balık yağı, çinko. tabi bol bol yeşil çay ve hindiba içtim cnm. sen ne zaman düşünüyorsun denemeyi ?
aslında berracım ben biraz daha erken düşünüyodum ama bioritim bana çok mantıklı geldi üçüncü kızımada baktım benim doğum tarihim nette eşiminki belli değil hatta yılından bile şüphe ediyorum elara kadını baz alıyo geneldede o tutuyo benim adetimde haziranda tutuyo bioritimle geciktiricileri yapanlar olmuş onu kullanmak istemiyorum rabbimin dediği aman olur bütün kapılar hazirana geliyo anlıycağın hayırlısıyla bir oğlumuz olur inşallah ömür boyu içimizde bir ukte olarak kalmaz inşallah canım
beste günaydın nasılsınnn
berra hindibağın tadını beğendin mi_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?