- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.161
gunaydın kızlar nasılsınız??
tazmanya cnm gecmıs olsun ...
ıns en yakın zamanda kavus bebeıgıne
berra cınkodan sende hergun ıctınmı cnm ?..
günaydın hoşgeldin bernilcim çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın ph ölçeri almışsın inşallah bende alim diyorum hayırlısı
galenik ovulasyon testine diyorsun galiba.5 tanesi 20 lira yalnış hatırlamıyorsam.bide gebelik testi cıkıyor içinden.
onu kullananlarda oldu memnun kaldılar diye hatırlıyorum
canım eşim hergün içti çinko. ama ben çinkoyu düzenli içmedim. aklıma geldikçe içtim.
berra sen ovulasyon testimi kullandın.
cnm ıns olur valla ya sankıım olmassa aynen
dedıgın gıbı hep bıyerımız buruk gıbı oluyo
ınsanın ıcnden cıkmıyooo ınssssss olacak arkadasım ınsssssss
galenik ben kullandım.çok memnun kaldım.25 tl.
inşallah canım hepimizin gönlündeki olsun bernil ben ilk bebeğimin kız olmasını çok istemiştim ikincide kız olursa kızıma arkadaş olur dedim ama üçte zor topladım kendimi bide dörtbuçuk aylık olana kadar doktor erkek dedi allah hepimizin gönlüne göre versin ben hep inşallah yanlış olmaz ama allahım eğer oğlumuz olmayacaksa bize sebepler çıkar üçte kalalım die dua ediyorum çünkü hata edip isyan etmekten çok korkuyorum
evet ovulasyon testi kullandım. ben coretest kullandım
berra onun fiatı ne kadar nekadara aldın kullanımı rahatmı nasıl tükrüklemi idrarlamı
ıkıncıde ve ucuncude cok uzulmusdum
ama dogunca gecıyo ınsan yuzunu gorunce
pısman oluyo uzuldugune ama elde olan bısey olmuyo..
ay ewet ya duanda cok guzelmıs cnm ewet bende katlıyorum
netten sipariş verdim. 30 ovulasyon testi+ 4 erken gebelik testi 39 liraydı sanırım. idrarla olan cnm. ben memnun kaldım .
aaa güzelmiş üç yumurtlama dönemini kurtarır bak bunu alabilirim
evet fiyatı oldukça uygun. ben deneme öncesindeki ay nasıl olduğunu anlamak için kullandım. birde deneme olduğu ay kullandım. 14 tanesi arttı. onları da gelinimize verdim. onlarda bebek istiyorlar , yeni evliler. bence de oldukça ekonomik.
tmm cnm tsk ....
kızlar korkmazdan katı meyve sıkacagı almıs
aksam benım koca kullnan varmı ıyımı acaba ?? bende cok sevındım havuc suyu
da kullancazya ıyı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?