bebek cinsiyet belirleme..

günaydın hoşgeldin bernilcim çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın ph ölçeri almışsın inşallah bende alim diyorum hayırlısı

ıyıyım bende cnm sagol ewet cnm al al

ph yı kesınlıkle ölcmemız lazım bakalım dıyetle kac olacak

ıns basaracaz cnm

iyiyim ezelcim beklemedeyim işte hafta sonuna kadar belli olur herhalde hamile kalıp kalmadığım bu ay doktor hem hap verdi hemde 2 tane çatlatma iğnesi verdi
bekliyorum işte her hüsran
ama ilaç kullanmak istemiyorum artık iğne felan acayip iştahımı açtı dolabı yicem yoksa kediler gibi hep yicek birşey varmı diye dolanıyorum
birde iğneden dolayı mı bilmiyorum sağ kasığım çok ağrıyor doktor 2 yumurta oluşmuş dedi
kısmet bakalım ...

ezelcim ben beğendim hindibanın tadını . bence güzel ama içemediysen limon sıkıp dene. belki öyle seversin. ama sıcak içmedim . ılıyınca içtim hep.

canım eşim hergün içti çinko. ama ben çinkoyu düzenli içmedim. aklıma geldikçe içtim.

tmm cnm tsk ....

kızlar korkmazdan katı meyve sıkacagı almıs

aksam benım koca kullnan varmı ıyımı acaba ?? bende cok sevındım havuc suyu

da kullancazya ıyı oldu

cnm ıns olur valla ya sankıım olmassa aynen

dedıgın gıbı hep bıyerımız buruk gıbı oluyo

ınsanın ıcnden cıkmıyooo ınssssss olacak arkadasım ınsssssss

inşallah canım hepimizin gönlündeki olsun bernil ben ilk bebeğimin kız olmasını çok istemiştim ikincide kız olursa kızıma arkadaş olur dedim ama üçte zor topladım kendimi bide dörtbuçuk aylık olana kadar doktor erkek dedi allah hepimizin gönlüne göre versin ben hep inşallah yanlış olmaz ama allahım eğer oğlumuz olmayacaksa bize sebepler çıkar üçte kalalım die dua ediyorum çünkü hata edip isyan etmekten çok korkuyorum

ıkıncıde ve ucuncude cok uzulmusdum

ama dogunca gecıyo ınsan yuzunu gorunce

pısman oluyo uzuldugune ama elde olan bısey olmuyo..

ay ewet ya duanda cok guzelmıs cnm ewet bende katlıyorum

ıkıncıde ve ucuncude cok uzulmusdum

ama dogunca gecıyo ınsan yuzunu gorunce

pısman oluyo uzuldugune ama elde olan bısey olmuyo..

ay ewet ya duanda cok guzelmıs cnm ewet bende katlıyorum

evet haklısın ama hamilelik pisikolojisi işte doğunca iyiki doğurmuşum diyorum akrabaların 6 7 yaşındaki çocukları bile küçük kızım için iyiki doğmuş yenge ne kadar sıkıcı olurdu şimdi diyolar ben üçüncüye yeni hamileydim hani candan erçetinin bi şarkısı var melek die o klip tamda o günlerde çıkmıştı ordaki kızıda görmüşsünüzdüz biblo gibi maşallah eşim dediki iki kızımız var ama şu kız çocuğunu görünce bi kızızmız daha olsun diyesim geliyo demişti amma uzun yazdım abartmışım iyice

berra ilk aymı hamile kaldın maşallah bizde inşallah hemen hamile kalırız şurubumu kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…