- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.181
berra ilk aymı hamile kaldın maşallah bizde inşallah hemen hamile kalırız şurubumu kullandın
evet haklısın ama hamilelik pisikolojisi işte doğunca iyiki doğurmuşum diyorum akrabaların 6 7 yaşındaki çocukları bile küçük kızım için iyiki doğmuş yenge ne kadar sıkıcı olurdu şimdi diyolar ben üçüncüye yeni hamileydim hani candan erçetinin bi şarkısı var melek die o klip tamda o günlerde çıkmıştı ordaki kızıda görmüşsünüzdüz biblo gibi maşallah eşim dediki iki kızımız var ama şu kız çocuğunu görünce bi kızızmız daha olsun diyesim geliyo demişti amma uzun yazdım abartmışım iyice
çiğmi kullanıcaz havuç suyunu
nerden aldın kardelen memnunsun hımmmm güzel taşlar oturuyo inşallah kızlar seninkide otlumu nasıl kullanıyosun ve anlıyosun ben bu ay bi denesemmi diyorum
aynen cnm hamılelık pıskolıjısı cok farklı
ınan dunya yıkılmısda sankım altında kalmısım gıbı oluyodum
ıns rabbım bu sefer sevındırecek ınsss
netten sipariş verdim. 30 ovulasyon testi+ 4 erken gebelik testi 39 liraydı sanırım. idrarla olan cnm. ben memnun kaldım .
netten sipariş verdim. 30 ovulasyon testi+ 4 erken gebelik testi 39 liraydı sanırım. idrarla olan cnm. ben memnun kaldım .
günaydın kızlarr
bernilcim katı meyve sıkacagınız hayırlı olsun.bende arçelik var hergün kızıma havuç ve portakal sııkıyorum.cok pratik oluyorr
hangi addresti bernil
ben gitti gidiyor dan aldım. coretestin kend adresi de var ama orada daha pahalı. gitti gidiyorda daha uygundu fiyat . ben de ordan aldım.
günaydın elara hoşgeldin nerde kaldın
ŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Deyyan|10 Ocak |28 Gün|7 Şubat| |7.Ay|2 Kızı|
Kardelen074|
Mimoza|
Ezel_|
[/table]
BAŞKA DENİCEK VARMI????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?