bebek cinsiyet belirleme..

aynen cnm hamılelık pıskolıjısı cok farklı

ınan dunya yıkılmısda sankım altında kalmısım gıbı oluyodum

ıns rabbım bu sefer sevındırecek ınsss

nerden aldın kardelen memnunsun hımmmm güzel taşlar oturuyo inşallah kızlar seninkide otlumu nasıl kullanıyosun ve anlıyosun ben bu ay bi denesemmi diyorum

internetten aldım.idrarla bakılıyor.otlu değil.tahmini ovulasyondan bir gün önce başlıyorum yapmaya. genelde 3 gün kullanıyorum.ilk gün tek çizgi çıkıyor.ikinci gün çift sonra tek oluyor.ama geçen ay bir hafta sonra oldu ovulasyon.13 test kullandım.hamilede kalamadım.

günaydın kızlarr
bernilcim katı meyve sıkacagınız hayırlı olsun.bende arçelik var hergün kızıma havuç ve portakal sııkıyorum.cok pratik oluyorr

ŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|

Deyyan|10 Ocak |28 Gün|7 Şubat| |7.Ay|2 Kızı|
Kardelen074|
Mimoza|
Ezel_|
[/table]

BAŞKA DENİCEK VARMI????

# Selayhus
# Elara+
# renginnn
# berra10
# kardelen074
günaydın kızlar nasılsınız?
elaracım sana bişey soracağım.beklenen adet tarihinden kaç gün geçerse kese görünüyor?

Gunaydin kizlar vallahi azminize hayranim yaa.. Insallah rabbim kucaklariniza verir istediginiz bebekleri ..

tazmanyada var sanırım ay deyyan 7 aydırmı deniyo inşallah bu ay hamile kalır

elara erkek dietinde çok açık hatta su gibi iki bardak falan çay içsek olurmu ben naparim kahvaltıyı çaysız yapamıyorum meyvesuyu falan içemiyorum bide misafirliğe gittiğimizde yapcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…