bebek cinsiyet belirleme..

bengu ve qwert nasıl sevındım anlatamam yaaaaa tebrık ederım ıns rabbım gonlunuzdekılerı vermıstırrrrrrrrrr
hepınızı cok ozlemısım gecmıs cok uzun okudukca cevaplıycam :)

bizde seni özledik gerçekten..sen o zamanlar yoktun hastalanacakmıyım yoksa hamişmiyim burda kızlara dokuz doğurttum valla :)) ama geldi bebişim Allaha çok şükür.

rabia01 vardı hamile bir arkadaş.
hani kızım olsun diyordu sonra riskli çıkmıştı da sevinememişti
onu bul bence.iyi bir insan

hımm tmm cnm sagol
logona marka organik cilt bakım ürünlerini sipariş etcektim:)
almanyada cok ucuz yaaa

mesela hassas ciltler için nemlendirici türkiyede 80 lira almanyada 22 lira filannn
benim alacagım üç ürün almanyada 25 euro tutuyor ama türkiyede 120 lira filann
kargo ücreti filan cok tutmaz diye düşünüyorumm

ay resmen kazıklanıyoruz burda yaa pöffff

boncuk çok geçmiş olsun canım ben de yarın 12 haftayı doldurucam hala mide berbat bulanıyor hazımsızlık çok zor canım,ben de kız olacak diye kendimi alıştırdım rüyama hep pembe bebek odaları giriyor sağlıklı olsun da 2 kız kardeş de çok güzel
bengu,qwert nasılsınız kızlar hamilelik nasıl gisiyor umarım başlamamıştır daha bulantılar filan bir başladı mı sonu gelmiyor
elara rengin asidemet umut ezel umarım herkes iyidir haskena yok sanırım uzun zamnadır birde ben asilmavi ye merak ediyorum naptı acaba bilen var mı test sonucu yüksek çıkmıştı ya
can parçam seni unutmuşum canım öpüyorum hepinizi
bu ara bol bol muhteşem yüzyıl topiğine laf yetiştiriyom da çok meşgulum yaniiiii

bende seni öpüyom

boncuk hoşgeldiiinnn Rabbim sıkıntılarından tez zamanda kurtarsın inşaAllah bu yaşadığın sıkıntılarıda günahlarına kefaret kabul etsin arkadaşım

ay haskenadan 1 haftadır haber yokk yaaa

bende çoookkk merak ediyorum

canım çok sağolll iyiyim birde bebişi bulsam daha iyi olucam Rabbimin izniyle umarım

bengu ve qwert nasıl sevındım anlatamam yaaaaa tebrık ederım ıns rabbım gonlunuzdekılerı vermıstırrrrrrrrrr
hepınızı cok ozlemısım gecmıs cok uzun okudukca cevaplıycam :)
sağol canım sanada geçmiş olsun
bende alamdım bi nemlendirici

hamilelikle ilgili bisıkıntı yok
kızımdada hiç anlaamamıştım buda kız heralde
ama çok hastayım etlerim acıyo hiç halim yok öksürük
ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim

tsk ederım oglak ve ezel dılerım rabbım hepımızın gonlune gore verır
bernıl nasılsın cnm nasıl gıdıyor ?
hasneka yokmus sanırım ıns ıyıdır
kesenın resmını yukluyorum sızler bı yorumda bulunun kesem yamuk oldugu ıcın ben kararsız kaldım

Uploaded with ImageShack.us

cnm genelde kızda kusanın yada mıdesı bulanın erkekte rahat olur derler eger kızda mıden bulanmaz yada kusmassan erkektete kusmaya bılırmıssın ne guzelkı sorunun yok dılerımde olmaz ya ben ne yabıyım ozaman kusmalarım ılk hamılelıgımle benzerlıkler hersey kıza ısaret ne yapalım saglıklı olsunlar once sonra ıns gonlumuzdekılerı vermıstır rabbım
gecmıs olsun bu arada dıkkat et kendıne

canım, benim oğlumda da kızımda da hiç farklılık olmadı hamileliklerimde...herkes ikinci için buda erkek diyodu ama kızım oldu....onun için ona takılma farklı cinsiyet olabilir yani...illa farklı belirti olucak diye bişey yok...

hayırlıs olsun
yeni doğum yapmış bi arkadaşımda senin kızın olacak dedi
kendimi alıştırsam iyi olur

kızımdada daha hamileliğimi öğrenmeden turşuya saldırmıştım
bundada aynısı oldu

boncuk bence kesede solda kese yamuk ama bebiş solda görünüyor resimde bence şu işaretlenen yer mi bebeğin olduğu yoksa hafif bir beyazlık var orasımı eğer beyazlığın olduğu yerse sağa daha yakın

Son düzenleme:
hayırlıs olsun
yeni doğum yapmış bi arkadaşımda senin kızın olacak dedi
kendimi alıştırsam iyi olur

senı cok ıyı anlıyorum banada dıyorlar desınler onemlı deqıl artık yapacak bırseyımız yok sanırım su saattens onra yanlızca saglıkları ıcın dua etmemız gerekıyor sıkme sen canını rabbım ne ısterse o olucak baskalarının dedıklerı olmuyor ne yazıkkı
benım tek farklı yanı kızımda erık ıstemıstım ve asırı et bunda ıse et gordummu bayılırım herhalde tıskınıyorum erık de yemem ama tursu olsa yerım cıklotada ıstemıyorum aman ıste takıldıkca takılıverıyor ınsan zaman su gıbı gecıyor bı bakmısız hersey bellı olu vermıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…