bebek cinsiyet belirleme..

boncuk bence kesede solda kese yamuk ama bebiş solda görünüyor resimde bence şu işaretlenen yer mi bebeğin olduğu yoksa hafif bir beyazlık var orasımı eğer beyazlığın olduğu yerse sağa daha yakın

cnm beyazlık olsan yer kafası sanırım ısaretlı olan cızgıler bebegın oldugu yer

4,30 da burda ol dedi doktor az sonra çıkıyorum. Gelir gelmez haber veririm. Dua edin bana bol bol olur mu............

canım allah şifa versin birde gönlündekini versin inşallah niye bulantıya göre cinsiyet tahmini yapıyosun benim çok tanıdığım var yatak döşek yatıp kusan arkadaşlarım hatta üç oğlu olanlar var aralarında benim bir arkadaşımın iki kızı vardı senin gibi kanaması oldu progesteron kullandı başka bir arkadaşımla gitmiştik onunda çocuklarınınhepsi kızdı hamile arkadaşım nasıl kötüylü lavoboya zor yetişiyodu öbür arkadaşım kessin kızı olacak dedi nerden anladın dedim görmüyomusun nasıl kusuyo dedi ama oğlu oldu düşünme bunları inşallah oğlun olacak ben hissediyorum benim eşim dördüncü bebek için en kötü ihtimali bile çok güzel der sende öyle düşün kendini motive et psikolojini bozma bebeğin hissediyo bunları

İnşallah canım yaa, sağolasın iyi dileklerin için..... Umarım dönerim sen gitmeden gelir gelmez yazarım canım....
cnm ıns rabbım gonlundekını vermıstır guzel haberlerler gelırsın sende
ortada sanırım boncukcuğum
hayırlısı olsun inşallahhhh
sagolasın cnm hayırlısı olsun 7 haftalık olanda tam solda duruyordu sımdıde aslında elımde bakınca sola daha yakın duruyor ama en guzelı bekleyıp gormek

tsk ederım cnm belkı ıcımde bır burukluk olucak ama cok uzumeyecegımı bılıyorum cok ıstemem kızım olursa herseyın sonu demek degıl benım ıcın kızım oldugu ıcın oglum olsun ıstıyorum ama bu da kızsa emınım ılk soku atlatınca oda benımd unyam olcak kendımı bılıyorum.rabbım hepımızın gonlune gore versın

ruyamda adet olmusum tabıre baktım hamıle kadınsa goren erkek cocuk demekmıs hayalı bıle suanda cok mutlu etttı :)

canım ben inanıyorum inşaAllah oğluşun olacak hem rüyada hamile kadının kız görmeside erkek bebekle yorumlanıyor Rabbim ne dilerse o olur dualarını et Rabbimden iste geri çevirmicek eminim

ben varım elara

Ben geldiiiimmmmm. Ayrı ayrı alıntı yapamıyorum o yüzden hepinize teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok çokkkk sağolun. Amma velakiiiinnnn bu bebişin ne olduğu yine belli değilllll.
4 boyutlu ultrasonla baktı hemde ama belli değil daha dedi doktor. 15 gün sonra kesin belli olur o zaman uğra bi bakalım dedi.
Yani bi 15 gün daha beklicez bebikimin cinsiyetini öğrenmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…