- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #33.521
boncuk bence kesede solda kese yamuk ama bebiş solda görünüyor resimde bence şu işaretlenen yer mi bebeğin olduğu yoksa hafif bir beyazlık var orasımı eğer beyazlığın olduğu yerse sağa daha yakın
cnm beyazlık olsan yer kafası sanırım ısaretlı olan cızgıler bebegın oldugu yer
nasıl bi hataa.senin mesaj kutunmu dolu?
inşallah cnm yaa.ezdirmeyelim kızlarımızııı.karakterli,sorumluklarının bilincinde,şımarık olmayan cocuklar yetiştirelim inşallahh
tmm merakla bekliyoruzz
kacta gitcenizzz
şimdi size değişik bir durumdan söz etmek istiyorum özellikle önce kızı olup da sonra oğlu olanlara seslenmek istiyorum.dün keçiören eğt araş hastanesine gitti.kızım için doçentin gelmesi bekledim.bu rada o büyük koridorda bulunanları inceledim.tam önümde sağlam çocuk polk gelen bir anne vardı.yanında da 8,9 yaşında kızı.kadın yeni doğum yapmış 1 haftalık falandı.çünkü üzerinde hamileliği vardı.neyse bebeğini muyene ettirmiş bebegini pusetin içine koymuş onun içinde giydiriyordu.3 kat pjama 2 kat çorap 3 kat üst 1 yelek ince ve kalın battaniyeye babeğini sardı .bu rada kızından hep yardım aldı.kıza pijama diyor kız veriyor.kıza çorap diyor kız veriyor.amam kız arada bir annenin isteklerine yetişemiyor.anne kız bir kızıyor anlatamam.yüksek sesle değil kızın anlayacağı şekile elinden çekerek iterek.kız çok mutsuz.ne etse annesine yaranamıyor.sonra bebeği giydirdi.bi güzel kokladı öptü.kıza oturacak yer falan vermedi yer vardı çocuk ayakta kala kaldı.kızın iç dünyası yıkık belli.anne oğlundan başkasını görmüyor.ya öyle sinirlendim anlatamam.sanki üvey.üvey bile olsa öyle yapılmaz.sonra kız bebek çantasını vb eşyaları taşıdı annesinin ardından çekip gittiler.ben de dedim ki bir gülün peşinden koşarken çiğnediğin diğer güllerin farkında değilsin.allah buna niye erkek verdi dedim.sonra buldum.ilerde çeksin diye verdi.sakın kızlar siz öyle yapmayın.inanın kızın durumu vahimdi.hiç ayrım yapmayın.sevginizi abartmayın.hiç hoş durmuyor.[/QU
rabbim ömür verirse inşallah üç kızım var hepsini çok seviyorum hepsi benim etim kanım canım hani bir kzı olanlar kendilerini tartsınlar ne kadar istiyolar erkek bebeği ben en az o kadar istiyorum ama bu demek değilki onları sevmiyoruz inşallah birde oğlumuz olur ama sevgi olarak eminm her kızımın arasındaki fark ne kadarsa onunla ablalarının arasındaki farkta o olacak inşallah
4,30 da burda ol dedi doktor az sonra çıkıyorum. Gelir gelmez haber veririm. Dua edin bana bol bol olur mu............
Canım inşaAllah gönlündekidir ben çıkana kadar gelirsin umarım 17:20 gibi çıkıyorum ben çok merak ederim yarına kadar yaa
cnm beyazlık olsan yer kafası sanırım ısaretlı olan cızgıler bebegın oldugu yer
merhaba kızlar nasılsınız
ben serum tedavısıne basladım aretten ıgnelerım var anlayacagınız tum gunu yatarak kusarak gecırmekle meskulumbugunumede sukurler olsun p.tesı gunu dr2a gıttım bebegım 8+3 gunluk olmustu hersey yolunda dedı dr cok sukur.
tek sorun ben cok bunalımda hıssedıyorum gerek yasadıklarım gerekse dusunduklerım ve cevrenın etkısıyle yorulmus hıddedıyorum suanda kendımı.bırde ınanırmısınız her gece ruyamda kız cocugu doguruyorum ALlahım dıyorum bıkerede erkek dogurdugumu gorsem gam yemıycem yok hep kız saglık olsun ben kıza kendımı cok alıstırdım.hatta esımıde alıstırmaya basladım sımdıden kız ısımlerı ıcın kavga etmeye basladık:)
gecmısı okumak ıstıyorum cok merak edıyorum sızlerdekı haberlerı soyle bı bakınıyım gelıyorum
4,30 da burda ol dedi doktor az sonra çıkıyorum. Gelir gelmez haber veririm. Dua edin bana bol bol olur mu............
cnm ıns rabbım gonlundekını vermıstır guzel haberlerler gelırsın sendeİnşallah canım yaa, sağolasın iyi dileklerin için..... Umarım dönerim sen gitmeden gelir gelmez yazarım canım....
sagolasın cnm hayırlısı olsun 7 haftalık olanda tam solda duruyordu sımdıde aslında elımde bakınca sola daha yakın duruyor ama en guzelı bekleyıp gormekortada sanırım boncukcuğum
hayırlısı olsun inşallahhhh
canım allah şifa versin birde gönlündekini versin inşallah niye bulantıya göre cinsiyet tahmini yapıyosun benim çok tanıdığım var yatak döşek yatıp kusan arkadaşlarım hatta üç oğlu olanlar var aralarında benim bir arkadaşımın iki kızı vardı senin gibi kanaması oldu progesteron kullandı başka bir arkadaşımla gitmiştik onunda çocuklarınınhepsi kızdı hamile arkadaşım nasıl kötüylü lavoboya zor yetişiyodu öbür arkadaşım kessin kızı olacak dedi nerden anladın dedim görmüyomusun nasıl kusuyo dedi ama oğlu oldu düşünme bunları inşallah oğlun olacak ben hissediyorum benim eşim dördüncü bebek için en kötü ihtimali bile çok güzel der sende öyle düşün kendini motive et psikolojini bozma bebeğin hissediyo bunları
ruyamda adet olmusum tabıre baktım hamıle kadınsa goren erkek cocuk demekmıs hayalı bıle suanda cok mutlu etttı :)
ruyamda adet olmusum tabıre baktım hamıle kadınsa goren erkek cocuk demekmıs hayalı bıle suanda cok mutlu etttı :)
ay haskenadan 1 haftadır haber yokk yaaa
ŞUBAT
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Deyyan|10 Ocak | |28 Gün|7 Şubat| |7.Ay|2 Kızı|
Selayhus|
Mimoza|
Ezel_|
Evrimdost|
asidemet|
Kakule|
[/table]
başka varmı denicek olan????
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?