- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.241
mimoza,nilaycansu,ezel,umut,can parçam
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun
eşimde aynı sizler gibi düşünüyor daha doğrusu öyle olmasını istiyor çok erken söyledi doktor yanılmış olmasın diye kendini avutuyor morali bozuk çok napsam bilemedim
Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............
Elara artık yeter yaaa. girip çıkıp bakıyorum artık hepiniz bir hamile kalın offff. Beni bile stres bastı. zaten doğuma az kaldı stresim tavan yapmış durum da. şöyle ilk sayfadaki tablolara bakayım hepiniz tüm yöntemleri denemiş ve hamiş olmuş olun.
hastane de doğum sancıları başlayınca bu konudakiler için dua edeceğim. Allahım kızlara istedikleri bebekleri 2,şer 3 er ver diye.
Kıskanıyorum sizi, ne güzel muhabbetler yapıyorsunuz. Vallahi ben şimdiden 3. yü düşünmeye başladım. Ama 3. nün kız olması için uğraşacağım. Ben kızıma kız kardeş istiyoruuuuuuum.
Elara hoşgeldin inşallah kazaya kurban gitmezsin canım terrar yazıyım doğum tarihim16.11.1976 adet 16 sında ol 28 döngüm kız gümnleri
hoşgeldin senin için sevindim kaçamak iyi gelmiştir.
valla benimde aklımda aslında ama bi türlü denk gelmiyo kısmet artık
hayırdır kız ne olayı geçti tatilde :86:
Yaw kızlar gece uyumamışsınız yazmışsınız anca bitirdim geçmişi elara hoş geldin canım geldiğin belli olmuş dün gece
elara kız hoşgedin.nasıl geçti hafta sonu:)))
Elara nerdesin bacım yaaa gece yatmak bilmezsin sabah kalkmak bilmezsin
kız bana bir durum değerlendirmesi yap ne olur ne olacak benim bu halimmm Allahını seversen bişey söyle
cumartesi doktora gittim diyoruuuuummm sağ yumurtalığımdaa 16mm bir yumurtam vardı diyoruuum 23 - 25 - 27 ocak ilişki verdi diyoruuummm kime diyoruummmm uuuhhhh Elaraaa bioritm kız gösreteriyor birde sen baksana benim bioritme yanlışmı bakıyorum ben yaa
31/08/1986
eşiminn erkek gösteriyor ama sen ona göre bakmıyorusnn bu ay boşmu geçeyim
Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
tahmini yum günün 30 ocak
sen yarın başla calışmalara.25-26-27-28 ocak herggün gir ilişkiye
bu günlerde bio da kıza yatkın
canım saol da ben diyorumki yumurtlama tahmini bilgisayara göre 29uymuş ben riske atmayım 28 inde bitireyim diyorum ne dersin
mimoza,nilaycansu,ezel,umut,can parçam
kızlar iyi dilekleriniz için sağolun
eşimde aynı sizler gibi düşünüyor daha doğrusu öyle olmasını istiyor çok erken söyledi doktor yanılmış olmasın diye kendini avutuyor morali bozuk çok napsam bilemedim
Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............
canım saol da ben diyorumki yumurtlama tahmini bilgisayara göre 29uymuş ben riske atmayım 28 inde bitireyim diyorum ne dersin
insan önce bi hoşgeldin der ayuuuu
bioritim kız günlerinde
yumurtanın catladıgından emin olursan gir ilişkiye.calışıyorsun hezamann yum takibi yaptırman zor olur
hazır böle bi fırsat gecmişken eline degerlendir derim
ama yok illa bioritimde denk gelsin kafam rahat olsun diyorsann ozaman beklicen.
yum günü+bio denk geldiginde doktora git yumurtanın durumuna baktır ondan sonra deneme yap
urbia da 30 ocak olarak görünüyor .başka bi hesaplıyıcıdan bakıyrosun galiba.
tamam ikisine göre degerlendirirsek 24-25-26-27 ocakta gir ilişkiye
bu gece de yap mutlaka
tamam canım inşallah tutar ihtimal azda olsa benim yavrular 3 gün yaşarmı acaba valla olan yapmak daha kolay ben buna inandım artık
al bide burdan yak buda başka cins oğlan yapmak daha kolaymış sana fiki fiki zor geliyor galiba ressam bir kere olsun temiz olsun diyorsun bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?