bebek cinsiyet belirleme..

Bende geçen hafta gittim bana belli değil dedi doktor. Erklen söylemiş seninki ama bu haftalarda yanılma payı çok yüksek.

Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............

Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............

gözün aydın canım çok sevindim testlerinin temiz çıkmasına inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde alırın kucağına

haklıısn valla ne diyim.bende cok stres oluyorum her ay acabamı diye.
böle gidersem kaza kurşununa denk gelcem bi gün.
sanada hayırlı güzel dogumlar diliyorum
senin 3.cocuk yapacagını hiç düşünmüyorum ben cnm ya:)

hoşgeldin senin için sevindim kaçamak iyi gelmiştir.
valla benimde aklımda aslında ama bi türlü denk gelmiyo kısmet artık
hayırdır kız ne olayı geçti tatilde :86:
Yaw kızlar gece uyumamışsınız yazmışsınız anca bitirdim geçmişi elara hoş geldin canım geldiğin belli olmuş dün gece
elara kız hoşgedin.nasıl geçti hafta sonu:)))

hoşbuldum tşkelr kızlarrr

insan önce bi hoşgeldin der ayuuuu
bioritim kız günlerinde
yumurtanın catladıgından emin olursan gir ilişkiye.calışıyorsun hezamann yum takibi yaptırman zor olur
hazır böle bi fırsat gecmişken eline degerlendir derim

ama yok illa bioritimde denk gelsin kafam rahat olsun diyorsann ozaman beklicen.
yum günü+bio denk geldiginde doktora git yumurtanın durumuna baktır ondan sonra deneme yap

cnm hoşgeldin özledik seni.başınız sagolsun cok üzüldümm ((( Allah sabır versin ailesine
Rabbim evlat acısı göstermesin bizlere
başka cocugu varmıydı?

sen o kadar ugraştın ,ovulasyon testleriyle yumunu takip ettin, emek verdin ama eşin seni dinlemedi yum dan sonrada sık ilişkiye girdi.
Bu durumda eşine söle hiç morelini bozmasın.bile bile lades dedi.

Gerci bunlar bahane nasipte ne varsa o oluyor

Elara bu arada sen iy korunsaydın sıcak kız olayını tetikliyorya bu kadar bilirken kazaya kurban gitme hamam mamam derken senden bi olan bekliyoruz artık ....mesajımı çok uygunsuz bir zamanda yazmıştım kusura bakma biraz anlamsız oldu çok teşekkür

canım saol da ben diyorumki yumurtlama tahmini bilgisayara göre 29uymuş ben riske atmayım 28 inde bitireyim diyorum ne dersin

urbia da 30 ocak olarak görünüyor .başka bi hesaplıyıcıdan bakıyrosun galiba.
tamam ikisine göre degerlendirirsek 24-25-26-27 ocakta gir ilişkiye
bu gece de yap mutlaka

ay çok güldüm gerçekten biraz ayulaşmışım kıskandım tatile gittin ben gidemedim ondan heralde
sen ne diyorsun bioritmi göz ardı edeyim mi peki eşimin bio erkek gösteriyor faydası olur mu ki
amaaan beeee çin takvimide kız ööfff nedir bu başıma gelenler

urbia da 30 ocak olarak görünüyor .başka bi hesaplıyıcıdan bakıyrosun galiba.
tamam ikisine göre degerlendirirsek 24-25-26-27 ocakta gir ilişkiye
bu gece de yap mutlaka

tamam canım inşallah tutar ihtimal azda olsa benim yavrular 3 gün yaşarmı acaba valla olan yapmak daha kolay ben buna inandım artık

al bide burdan yak buda başka cins oğlan yapmak daha kolaymış sana fiki fiki zor geliyor galiba ressam bir kere olsun temiz olsun diyorsun bacım

yok bacım ondan değil hani erkekte tam yumurtlama zamanı yapıyosun ya kesin hamilelikle sonuçlanıyo kızda 2 gün öncesinde bırakıcan yavrular yaşar mı diyom o kadar zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…