- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.261
yok bacım ondan değil hani erkekte tam yumurtlama zamanı yapıyosun ya kesin hamilelikle sonuçlanıyo kızda 2 gün öncesinde bırakıcan yavrular yaşar mı diyom o kadar zamanda
yaşar yaşar sen merak etme
geçmiş olsun canımıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler
sağ salim kucağına al inşallahkızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
hoşgeldim pambuk prenses nereye gitmiştin yakınsa bizde gidelimselamm kızlarrr geldikk eve:)
eşim yarınn öglene kadar izin almıştı ama sabah toplantıya cagırmış uyuz patronu:) dönmek zorunda kaldıkk
neyse yinedee bi degişiklik oldu iyi geldi banaa
fırsatı olanlara termal suyu tavsiye ediyorum.
2 günde cildim bebek gibi pürüzsüz,saclarım pamuk gibi ışıl ışıl oldu valla:)
başınız sağolsun allah sabır versinMerhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
inşALLAH CANIM gönüllerinizdekiler olsuncanparçam senle ilgili ben zaten yüzde yüz diyordum
allah analaı babalı büyütsün
inşallah bizlerede nasip olu bu haberi vermek :119:
Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
ay çok güldüm gerçekten biraz ayulaşmışım kıskandım tatile gittin ben gidemedim ondan heralde
sen ne diyorsun bioritmi göz ardı edeyim mi peki eşimin bio erkek gösteriyor faydası olur mu ki
amaaan beeee çin takvimide kız ööfff nedir bu başıma gelenler
senin kese durumun nasıldı ???
aslında eşininde bunu çok iyi anlaması lazım kötü günler geçirmişsiniz çünkü
allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
tamam canım inşallah tutar ihtimal azda olsa benim yavrular 3 gün yaşarmı acaba valla olan yapmak daha kolay ben buna inandım artık
kendini yok yere hırpalama
sen zaten bugünlerde yapacaksınnnnnn
Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
CAN PARÇAAAMMM senin bio erkek günlerindeydi dimi
:119:
benimde erkek
ama tutarsa nasrediin hoca misali ya tutarsa :131:
inşaallah tutar ben 1. sayfadaki tabloya bir baktım da bu ay yapmamaya karar verdim napalım giderim yine doktora oğluşumdan çok mu Allahın dilediği olur kısmet
haskenacım başın sağolsun canım, Allah kimseye yaşatmasın, okurken bile etkileniyoruz, ailesine Allah sabır versin..
kızlar 2 li testimi aldım geldim, çok şükür sağlıklıymış bebeğim, usg den bakalım falan demedi dr. um, bende diğer kadın doğumcudan (4 boyutlusu var) randevu alacaktımki, önümde 20 kişi varmış,yuhh yani,p.tesi leri böyleymiş, bende çarşamba veya perşembe gidip şu merakıma son vereceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?