bebek cinsiyet belirleme..

haskena başınız sağolsun.bizim de geçen ay arkadaşın yiğeni tabureden düşmüş.düşerken başını duvara vurmuş.bir hafa hastanede yattı ondan sonra vefaat etti.o da 7 yaşındaydı.gerçekten çok üzücü oluyor.allah hiç kimseye yaşatmasın.allah size sabır versin.küçükler cenneti garantiledi.ailesine de şeffat eder inşallah.bol dua etmek lazım.hepimizin gideceği yer aynı.

deneme yaptınmı ???
seninde adet döngün kısaydı dimi
nezaman yumurtluyon sence ???
bende 25 günde bir oluyorumda

yaptım canım yaptım kaçırır mıyım
19-20-21-22 23 ü erkeğe dönüyo diye bıraktık
canım ben 11. gün yumurtluyorum heralde adet döngüm evet 25
geçen ay yumurta akı akıntıdan farkettim 11. gün oldu.bu ay bugün 10. gün dünden beri kasık ağrılarım va aşırı akıntım var.
sence yumurtluyor muyum ki??

başınız sağolsun allahım çok zor bir durum rabbim sabrını versin.

Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............

aybanu gözün aydın canım

hadi hayırlısı canım
peki denemen adetin kaçıncı gün oldu ????
bana kalırsa bende 9. gün falan yumurtluyorum gibi senin sancılarında olabilir canım

yok becanım devamlı yap kızın olsun
kız kolay bence bizde yumurtayı bulamıyoruz bir tülü :)))

anacım biz kızı bulmaya çalışıyoz çabalıyoz bide böle demiyonuz mu

topikte bir sürü kullanıcı var ama kimse bişey yazmıyor neden yaaaa

valla anca geçmişi okuma faslı bitti.allah bi çene vermiş maşallah size

başın sağolsun haskenacım.çok üzüldüm.konu çocuk bebebk olunca ben dayanamıyorum ya.allah sabır versin...

hadi bakalım orsilat bekliyoruz
beni bioda kız günlerinde ezelcim.oğlak kız günlerinde ama yum olmasına rağmen dr kız demiş.gerçekten bu biodan korkmak lazım.(gerçi erken. beklemekte yarar var)ama ben bu ay hamiş değilim galiba yine. çünkü göğüslerim acımaya başladı..yani zorla bana adet günlerimle oynatacaksınız:90:...zaten hamile kalamıyorum.bide onla mı uğraşayım.adete 4 gün kala kan testi vercem.değilsem bende kaydırmaca yapcam anasını satayım.

hele orsilatınki kesin erkekse hiç yum günüyle uğraşmam.direkt deneme yaparım gün aşırıkadın yum iki gün önce ve yum günü denedi.inşallah buldu oğlanı.bende öle yaparım:))

Son düzenleme:
haskenacım cnm senı cok merak ettık basınız sagolsun cnm

ay ınan cok uzuldum rabbım sabır versın annesıne babasına

evlat acısı cok zor ama ıste rabbımden gelene bırsey dıyemıyoruz

aılesıne sfeatcı olacak melek yavrum ıns....

valla söylersen enazından bizlerde deneriz
asidemet bunu oku daha iyi anlarsın
ok canım
hakkında hayırlısı canım
bioritim oglaktada tuttu kızlarrr
cok ilginc dimi
valla bizdede tutar inşallah
günaydınnnnnnn kızlarrrrrr

bugün işim çok pek giremiycem siteye ama akşam okurum yazdıklarınızı.ben bekleme safasına geçtim kuluçkadayım yani
canım kuluçkan inşallah tutar
başınız sağolsun canım kimseye evlat acısı yaşatmasın allahım
Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............
senin adına sevindim

cnm oncelıkle h geldın

valla bız herseyı ogrenmeye cok acıgız

aynı ılkokul talebelerı gıbı ogrenıp yazarsan cok sevınırız cnm ...

eşime sorup öğrendimm...
bol bol süt içilmesi gerekiyormuş..
umarım işinize yarar...
görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…