- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.281
hayırlı olsun canım testlerinde temiz çıkmış maşallah allah tamamına erdirsin canım
topikte bir sürü kullanıcı var ama kimse bişey yazmıyor neden yaaaa
deneme yaptınmı ???
seninde adet döngün kısaydı dimi
nezaman yumurtluyon sence ???
bende 25 günde bir oluyorumda
başınız sağolsun allahım çok zor bir durum rabbim sabrını versin.Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
Birde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............
yaptım canım yaptım kaçırır mıyım
19-20-21-22 23 ü erkeğe dönüyo diye bıraktık
canım ben 11. gün yumurtluyorum heralde adet döngüm evet 25
geçen ay yumurta akı akıntıdan farkettim 11. gün oldu.bu ay bugün 10. gün dünden beri kasık ağrılarım va aşırı akıntım var.
sence yumurtluyor muyum ki??
başınız sağolsun allahım çok zor bir durum rabbim sabrını versin.
aybanu gözün aydın canım
yok becanım devamlı yap kızın olsun
kız kolay bence bizde yumurtayı bulamıyoruz bir tülü :)))
topikte bir sürü kullanıcı var ama kimse bişey yazmıyor neden yaaaa
kakule nasılsın canım denemeler oldumu hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah
hadi hayırlısı canım
peki denemen adetin kaçıncı gün oldu ????
bana kalırsa bende 9. gün falan yumurtluyorum gibi senin sancılarında olabilir canım
umut biter bitmez yani 6. günü başladık biz
hayırlısı olsun canım allah kalbine göre verir inşallah
başın sağolsun haskenacım.çok üzüldüm.konu çocuk bebebk olunca ben dayanamıyorum ya.allah sabır versin...Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
haskenacım başın sağolsun canım, Allah kimseye yaşatmasın, okurken bile etkileniyoruz, ailesine Allah sabır versin..
kızlar 2 li testimi aldım geldim, çok şükür sağlıklıymış bebeğim, usg den bakalım falan demedi dr. um, bende diğer kadın doğumcudan (4 boyutlusu var) randevu alacaktımki, önümde 20 kişi varmış,yuhh yani,p.tesi leri böyleymiş, bende çarşamba veya perşembe gidip şu merakıma son vereceğim...
haskenacım cnm senı cok merak ettık basınız sagolsun cnmMerhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
valla söylersen enazından bizlerde denerizkaynıma uzmanları bir içeceği önermişti bol bol iç etkilenme diyee..
şuan hatırlayamıyorum ama işinize yararsa yarın eşimden öğrenirimm...
o ışınlar erkek bebeği engelliyormuşş...
kaynım ve 3 tekniker arkadaşınında kızı varr..
ok canımasidemet bunu oku daha iyi anlarsın
hakkında hayırlısı canımkızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
valla bizdede tutar inşallahbioritim oglaktada tuttu kızlarrr
cok ilginc dimi
canım kuluçkan inşallah tutargünaydınnnnnnn kızlarrrrrr
bugün işim çok pek giremiycem siteye ama akşam okurum yazdıklarınızı.ben bekleme safasına geçtim kuluçkadayım yani
başınız sağolsun canım kimseye evlat acısı yaşatmasın allahımDogustan kalbinde problem olan yigenimiz gribal enfeksiyon rahatsizligi sebebi ile hastaneye yatiriliyor ve uygulanan tedaviye zaten hasta ve gücsüz oan kalbi dayanmiyor ve 7 yasinda güzeller güzelli yavrumuzu kaybediyoruz icinden cikamadigimiz bir aci yasiyoruz Rabbime siginana ve inanan kullar olarak emanettini geri aldigi icin isyan etmemeye calisiyoruz sonra zaman geliyor neden diyoruz daha cok kücüktü daha hayatin güzelliklerini görmedi diyoruz zor ve karmasik duygular Rabbim sizlerin evlatlarini sizlere bagislasin Rabbim acilarini göstermesin......
senin adına sevindimBirde ikili testim çıktı çok şükür çok iyi sonuçlar. Paylaşmak istedim sizlerle. Girememiştim bir kaç gündür umarım herkes iyidir..............
cnm oncelıkle h geldın
valla bız herseyı ogrenmeye cok acıgız
aynı ılkokul talebelerı gıbıogrenıp yazarsan cok sevınırız cnm ...
eşime sorup öğrendimm...
bol bol süt içilmesi gerekiyormuş..
umarım işinize yarar...
görüşmek üzere...
eşime sorup öğrendimm...
bol bol süt içilmesi gerekiyormuş..
umarım işinize yarar...
görüşmek üzere...
herksese iyiakşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?